Copilasi martie aprilie 2004(53)
Raspunsuri - Pagina 13
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by katalina
Auzi ma Clau', de cind copiii astia ai nostri de martie aprilie au implinit un anisor, mamicile lor nu prea mai dau pe-aici(unele au scutire, da'n rest... nu dau nume).
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
Kata, ai dreptate
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
katalina spune:
Iote-te ca au aparut...[hot]
Anca si Simona, gata,ati semnat condica!
Cind pleci Anca spre RO?
Simo,ma stirnesti cu intrebarea asta despre "o surioara".Mi-ar place sa am trei copii(v-am mai povestit mai demult),astept dorinta aceea mare!(deocamdata 5 ani sunt "protajata", da' nu asta ar fi problema.
p.s.sa porti sanatoasa si cu placere pantalonii cei noi.
p.s.iar am intrecut masura azi cu netu', da' afara-i tare frig si urit, Roby doarme demuuuult, si...astept conferinta lui Basescu,de-o ora jumate, ...
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
alona spune:
Simo, multumesc de intrebare.Thea e mai bine,azi noapte a dormit bine, nu s-a trezit deloc pina dimineata, iar azi vad ca tusea i s-a " rupt" un pic.Singura problema e ca nu vrea sa pape mincare, doar lapte.Ai tai pitici ce mai fac?
Aaa, in Romania plecam pe 28 mai, inca un pic si io tot n-am terminat cumparaturile, ii mai am pe socrii pe lista.
Ela, condoleante pentru bunicuta ta.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
alona spune:
Inca nu a inceput conferinta lui Base?Astept si io vesti de la voi ca pe TVR international nu dau astia nimic.
Gata pe azi, ma duc sa-mi ridic cupilu de la scoala si ne auzim luni probabil.
Va tzuc si sa aveti un we placut!
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
SimoV spune:
Anca, ma bucur ca e mai bine Thea. Ai mei au amandoi muci iar... Of ce m-am saturat de mucii astia... (de data asta de la mine i-au luat)
Kata, multumesc (de urarea cu pantalonii ). Si cu restul - am inteles
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
LaviB spune:
SEara fetele!
M-ati ingrozit si pe mine cu povestea ziaristilor nostri. La nemtzuci nu au aratat astia nika. (daca erau francezi, it, span etc, sa vezi ce de stiri dadeau asa insa....nika, nika)
Acu am vazut scurt dat ceva desrpre inundatiile din tara.E chiar asa naspa fetele? Eu una n-am mai vb de sapt trecuta acasa cu ai mei, iar aici cum am spus, nu dau prea multe amanunte.Noroc ca au aratat imagini si....m-am cam ingrozit.(noi nu prindem romanii)AStept vesti.
Clau bafta la zugravit si....din proprie experienta....cand mai faci tu amestecul incearca undeva unde crezi ca o sa vina mobila sa vezi ce nuanta iesse.Asa am facut noi in dormitor, cand ne-om muta sa te tii ce se vede in spatele dulapului
Cuscra eu mai am noroc cu zilele insorite ca de ma tin astia cu ploi prin casa.....dependenta e nika pe langa ce s-o "dezvolta" la mine (ma refer la Dc, ca de facut copii.....cum am mai spus, mai am de gand)
Si ca tot ati mai fost una alta la cumparaturi, fusei si eu azi cu fi-mea si....curios nici eu nu i-am luat ei nimic ci doar mie.(vreo doua tricouri cu maneca scurta, unu cu lunga si un parfumel)asa ca merit si eu
Hai pusi si....ne mai pove noi
PS:de o fi vreme buna la WE ne auzim/vedem/scriem luni
pusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
Claudelu spune:
Fetelor, ieri am trimis mesaje pe telefon: primu la Ela si al doilea MALUBEI (Beatrice)
Azi spre bucuria mea am primit raspuns de la Beatrice pe YM(DAU COPY/PASTE):
"Beatrice : SARUT MANA' PT MESAJ........ DIN PACATE NU AM AM LA DISPOZITIE NET SI NE-AM MUTAT LA CASA CARE E DESTUL DE DEPARTE DE CENTRU.......... SPER DIN INIMA CA TOTI SUNT BINE SI AM SA AUD NUMAI DE BINE............ NOI SUNTEM F BINE, DARIUS E PERFECT SANATOS , NU MI S-A IMBOLNIVIT DELOC......IN REST CA TOTI DE VARSTA LUI...........
Beatrice : VA PUP DULCE PE TOTI SI MOR DE DORUL VOSTRU.........
Beatrice : SPER CA IN VIITORUL APROPIAT SA FIM IAR ALATURI DE VOI CA N-AI IDEE CE MULT IMI LIPSESC ORELE DE NAVIGARE....
Beatrice : NUMAI BINE
Beatrice : UN PASTE FERICIT SI TOT CE E MAI BUN PE MASA SI LUMINA IN SUFLETE SI IN CASA"
Ce mult ma bucur ca a mai dat si ea un semn de viata...sper ca cat de curand sa ni alature, ca tare mi-e dor sa aud vesti depre ei!
multi multi de tot!!!
"
Martie Aprilie 2004
georgescu oana spune:
Clau ,Kata ,Laura sper ca am si eu invoire ,mi-a luat sosu ieri calcularetu la munca si am somat la greu.
Am fost ieri la un control de ochi cu Alex si e totul bine .
Ela condoleanta pentru bunica ta.
Veve zbor placut.
Inainoana numa' atat?poze noi?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Claudelu spune:
George Radu, George Cosmin, Justin George
si tuturor celor care poarta numele de
Gheorghe, George ,
sa fiti fericit!
de FLORI tuturor celor care poarta nume de floare (adica io)
Oana, hai sa zicem ca te iertam, dar numa de data asta
Fetelor eu azi mi-am dat seama ca daca incepem santieru peste 2-3 saptamani, hai pa internet, pentru ca renovam camera unde e calculatorul si nu voi avea cum sa mai intru...asta pentru aprox o luna...o sa-mi lipsiti
Gata, astepta sa se trezeasca piticu si o taiem la cumnatu meu care e Gheorghe si maine iar sunt absenta, mergem la tara si apoi la nasa (e Florina)! Va pup si va doresc un week-end plin de dragoste si o vreme cat mai buna!
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
No fetelor ce ziceti voi, iar au disparut vreo 7 zile, nici nu-mi vine sa mai postez ceva de teama ca peste 2-3 zi nu se mai gaseste nimic, ca totul a fost in zadar!
Am o veste mare de dat, Raul gata de azi umbla singurel, fara ajutor...vorba Elenei, ce ti-e si cu bunicii astia...tata a avut curajul si l-a lasat singurel si a luat-o de-a binelea Asta ca (,) cadou de aniversarea celor 33 de ani de casnicie
Va urez inca o data un PASTE fericit!
Martie Aprilie 2004