Copilasi martie aprilie 2004(53)
Raspunsuri - Pagina 11
Irismetal spune:
Buna Fetelor,
In primul rand vreau sa urez tuturor bebelusilor care au implinit un anisor in lunile martie si aprilie LA MULTI ANI! , sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, frumosi si sa le aduceti partntilor vostri, numai bucurii.
Imi pare rau ca nu mai am net acasa (dar in curand o sa am din nou)si de la serviciu nu mai putem sa intram pe internet ca ne monitorizeaza toata activitatea.
Voi ce mai faceti?
Imi mai pare rau ca nu am putut sa merg la intalnirea mamicilor din Bucuresti dar cu o zi inainte (adica pe 9 aprilie) i-am luat motul lui Stefanel si a doua zi am fost invitati de nasi pe la ei, dar sper ca vor mai fi intalniri si atunci sigur vom veni si noi.
Stefanel este foarte bine, a crescut foarte mult, are acum la 1 an si o luna 82 cm, merge in picioare de la 9 luni si trei saptamani, nu mai sta locului o clipa, deschide usile, intra unde vrea si in special in bucatarie deschide dulapurile si scoate cratiti, tigai si toate cele,in schimb nici nu se uita la jucarii.
Acum este cam suparat deoarece i-au mai iesit 4 maselute si se pare ca ii mai ies doua.
In total are 14 dinntisori.
Mie dor de voi,de discutiile de pe DC dar nu mai pot intra, acum am facut o exceptie ca nu este seful pentru cateva ore.
Am cateva intrebari pentru voi:
- Le-ati cumparat vaccinul Priorix si antimeningito nu mai stiu cum....?
-Ii mai alaptati?
Eu inca il mai alaptez si nu stiu cum sa fac sa-l intarc deoarece ma simt topita efectiv, sunt foarte obosita deoarece Stefanel se scoala foarte des noaptea pentru titi si eu a doua zi tre' sa merg la serviciu,...ce sa va mai spun ca sunt ca un zombi dorm prin tramvaie, masini , etc.
Va rog sa-mi raspundeti si mie si sa ma sfatuiti cum sa fac sa-l intarc, ca urla ca din gura de sarpe daca nu-i dau titi noaptea.
Va pup si sper sa plece seful mai des ca sa mai pot intra sa vad ce mai faceti?!!
Poze cu Stefanel si taticul lui inainte sa i se taie motul
LauraFlo spune:
Neata ! Sunt si eu pe aici dar acum am "de dat raportul", de baut cafeaua si revin !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
Iris, eu nu stiu ce sa-ti spun, ca eu nu-l mai alaptez pe raul de fff mult timp Iar referitor la vaccinurile alea, eu nu le-am luat, nici macar n-am vorbit cu pediatra ce vaccinuri ar fi bine sa ii mai fac pe langa cele din "schema"
14 dintii?? Cred ca bateti recordu!
Laura, "ai dat raportu"??
Lavi, mersi mult de sfaturi! Anu trecut aveam in plan ca sufrageria sa o facem rosie, dar a iesit roz Ne-am ocosit sa nu luam lavabil gata pregatit si l-am facut noi, dar a iesit un rahat Oricum e mai bine asa, ca oricum dupa Paste modificam tot
Eu am facut azi noapte criza de fiere, n-am dormit aproape deloc , iar acum ochiul stang e super super umflat Asa patesc de fiecare data cand fac criza de fiere
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
inaioana spune:
Hello fetelor!
In primul rand LA MULTI ANI tuturor dulceilopr care au implinit un anisor! Sper ca nu ne-ati uitat de tot de tot si va veti aduce aminte de noi cand ne vom face revenirea in fortza, candva luna viitoare. Atunci voi avea din nou acces constant la net si vom fi aici zilnic.
Pana atunci mul;ti pupicei la mamici si bebei , sa fie sanatosi, cumintei, fericitzi si sa nu le supere pe mamici!
Ioana si Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Claudelu spune:
Inaioana, bine ai revenit! Cum sa te uitam noi de cuscra lu Veve, mai??
multi la Katja!! Ce mai face gongutza ta??
Martie Aprilie 2004
Veve spune:
Dragalasele mele,de zile intregi is numai pe fuga,n-am mai reusit nici sa arunc ochiu' pe capitolul asta,ieri am fost pe drumuri si de azi nu mai am net...Asa ca va pupacesc acu' bine,pe voi si pe copilasi,sa va tina cat oi fi tai-tai!
O sa-mi lipsiti!Byeee!s-aveti grija de voi! (hihi!vrajeala!in realitate am muuult mai multe valijoare!)
Cu drag,
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze
Claudelu spune:
Veve, drum bun sa aveti si o vacanta pe masura! Sa nu ne uiti Si cand prinzi un net cafe arunca un ochi si zi-ne si noua 2-3 vorbe...te rugam!!
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Sa ma laud
Acum jumate de ora i-am dat la Raul sa pape, l-am schimbat si l-am pus in pat, am iesit, am inchis usa dupa mine...ma asteptam ca inceapa iar sa urla dupa mine...pauza, liniste desavarsita in camera la el...l-am lasat cateva minute (vreo 10) dupa care am intrat in camera...fetelor deja dormea!!! AM REUSIT!!!
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Bravo Claudelule ! Asta da progres !
Fetelor am dat raportul la sefi ( am predat bilanturile, declaratiile trimestriale, prin ploaie ,pe la cozi cu orele ), am fost la cumparaturi in pauza de masa ( din nou ) si i-am cumparat Dariei o gecuta de blug si o pereche de raiati bleu superbi ! Bineinteles si mie o bluzita roz !
Poze n-am facut la intalnirea de ieri ( toate veneam direct de la serviciu ), dar a fost super, fetele noi sunt deschise, vorbarete si dornice de perlele copiilor nostri ( mai mari).
Tot astazi mi-am schimbat si calculatorul ( sefu a schimbat calculatoarele in firma si ne-a facut cadou pe cele vechi ) asa ca in curand cred ca o sa pun si internet acasa ( ca sa ma intind si eu noaptea la vorba cu voi ).
Se pare ca am fost foarte cuminti de Doamne Doamne ne face atatea daruri !
Va pupicesc !
LauraFlo spune:
Se pare ca voi sta acasa in weekend asa ca va doresc sa va distrati, sa va odihniti si ....sa faceti ce vreti voi !
LA MULTI ANI LUCA !
Ela sa aveti o petrecere frumoasa !
Katalina sa-ti fie sotul sanatos si iubitor !