Copilasi martie aprilie 2004(53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura, distractie placuta! Vrem poze!

Oana, Raul doarme acum de aia am timp sa stau pe net...el acum nu are decat un somn pe zi si ala e de 3-4 ore Si vreau sa ma laud, am reusit sa-l fac sa adoarma singur

Mickyy, felicitari Malinei! AI dreptate, avem copilasi mari! Eu tot am zis ca acum e greu cu ei, dar cred ca abia acum incepe greul Burtica ce face? V-ati hotarat asupra numelui???

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piciulica spune:

La Multi Ani Cristina ! Sa cresti mare sanatoasa!

Multumim pentru urari.
Din pacate nu am apucat sa mai intru pe forum in ultima vreme , cu serviciul si Eric care creste si are mai multa nevoie de mine nu prea mai ma timp liber ca sa fiu sincera.

Sa va povestesc insa ce mi s-a intamplat azinoapte. Pe la 11:30 PM hai sa intru repede pe formum si sa fiu prima care urez Cristinei la mult ani. Si surpriza .... primesc de pe forum mesajul " accesul v-a fost restrictionat" mi-a cazut fata. Zic mai nu am m-ai intrat eu in ultima vreme dar chiar asa sa ma dea pe usa afara si fara sa ma anunte... Dupa vreo 5 min m-am gandit eu mai bine , am tot sapat prin pagina cu mesajul minune si zic nu se poate in mod cert nu le merge site-ul si au probleme.
E si se pare ca asa a fost asa ca m-am bucurat tare mult ca inca mai pot sa mai schimb doua vorbe cu voi.
Asa ca uite cred ca sunt printre ultimele care urez Cristine La Multi Ani!

Eric e bine si e un vorbaret si un rasfat, ne pregatim de petrecere si mami cred ca dupa asta o sa clacheze ca nu mai poate..... E dar cum e mami o sa gasesca ea resurse sa isi revina ...NU..

Va pupam pe toate si pe toti copilasi sa ne traiasca si sa creasca mari si sanatosi.

Cristina si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

ELENA, petrecere frumoasa,trebuie sa fie o zi de neuitat!...noi te-asteptam aici cuminti cu poze si impresii.

Ela, sigur petrece de-o saptamina pe la Odobesti.

Veve, drum bun, si sunt sigura ca nu ne parasesti multa vreme.

Laura, petreceree frumoasa la intilnire!
sa-mi fie rusine:
LA MULTI ANI
ERIC!
sa crsti mare si voinic si mami sa aiba grija sa nu clacheze asa cum se "lauda" mai sus.

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani scumpica Cristina!
Sa fii fericita si sa ai o copilarie si o viata frumoasa alturi de mami si tati.
Ela, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de frumoasa voastra.

La multi ani Eric!
Sa cresti mare, sanatos si cuminte.
Fetelor, eu va mai citesc, insa mi-e tare lene sa si scriu, in plus sint si ocupata cu copiii, am teme cu Vlad si Thea ma vrea tot timpul cu ea, sa ma joc si sa ma maimutaresc cu ea.Acum e si racita, azi noapte m-a terminat, s-a trezit cred ca de 6 ori in 2 ore, iar ultima trezire a fost de tot, adica nu a vrut sa mai doarma si am stat la Tv de la ora 2 la 3 jumate noaptea, a vrut doar in brate si plingea.
V-am citit, dar cum sint cam zombi am uitat deja tot asa ca ma iertati ca nu va iau la rind, dar va pup pe toate si pe copilasii vostri.V-am vazut si pozele, sint niste scumpi toti.Kata, Robi e mortal in rochita.
Veve, cind pleci in Romanica?Sa ai drum bun si o vacanta placuta.Pupici la Croco si Vevemic.
Gata, ma duc la treburi.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

La Multi Ani

Cristina
Eric

Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata voastra!!

Ela, sa fiti si voi, parintii, sanatosi si sa va bucurati de Cristina!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Kata, superbi pantofii tai!! Eu inca n-am trecut pe varfurile rotunde...

Lavi - ia sa te intreb eu ceva! Ieri ai scris ceva de genul: "cum m-oi descurca cu doi copii?" vrei tu sa ne spui ceva si noi nu ne-am prins?? (am vrut sa te intreb ieri, dar am uitat)

Rayu, distractie placuta la petrecere. Si bineinteles, stiu ca ne vei rasplati cu poze multe.

Veve, drum bun si distractie placuta! Te asteptam cu drag sa ne mai scrii cand ai timp.

Mai intru mai tarziu, acum inapoi la treaba.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

LA MULTI ANI CRISTINA !!!
LA MULTI ANI ERIC !!!
LA MULTI ANI si tuturor bebelusilor pe care i-am ratat !!! Sa va dea Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS, multa fericire, sanatate, credinta, iubire si pace! Ela, sa-ti traiasca papusica si LA MULTI ANI si tie, cu intarziere (scuze!!!)
Lavi, sa-ti traisca si tie printesica frumoasa si felicitari pentru tort (si tie si Danielei ) si pentru petrecere! Multam mult pt. informatiile legate de vaccinuri, eu i-am facut acum Lizucai BCG-ul si mai astept o luna pana la urmatorul, mai am timp de gandire.
Claudelu si Kulta, felicitari pt. bebeii mergaciosi! Claudelu, DOAMNE-ajuta pentru sora ta!
Kata, frumosi rau pantofiorii! Eu nu-mi cumpar prea des, dar acum chiar ca mi-ai facut pofta!
Elena, distractie placuta si la printzesuca!
Ma intreba cineva mai demult daca am dus-o pe Lizuca la coafor . Eu i-am tuns bretonasul, si ma gandesc s-o fac din nou, ca parca iar incepe sa-i ajunga pana la ochisori.
Noi suntem bine, SLAVA DOMNULUI, mergem intr-una, ne jucam, ne dam in leagan, ...dar din pacate mai si cadem. Sunt cam suparata ca a cazut de cateva ori si s-a lovit si la cap, desi i-a trecut supararea in mai putin de 10 sec. Dar totusi.... DOAMNE-ajuta! Il asteptam pe tati sambata, abia astept sa vina . Sper numai sa fie drumurile ok, acum cu atatea inundatii ma rog sa nu fie probleme..DOAMNE-ajuta! (mai ales pentru bietii oameni care trebuie evacuati ).
Va pup , am fugit la nani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Cata parese ca ai bagat fetele in boala cumaraturilor cu pantofiorii tai. Eu una n-am mai ajuns azi in oras insa sper sa o fac maine si daca-mi cumpar mie sau cocolinei ceva , dau de veste.(de obicei imi propun sa-mi iau mie si ....tot cu marimi de 80 vin acasa )

Simo draga mea se vede ca esti "tanti profe" (am inteles eu bine, nu?!). Ai dreptate am zis" ce m-oi face cu doi?!" si asta pt ca avem in plan intr-un viitor super apropiat sa incepem "proiectul". Momentan mai stam putintel insa incepand de la toamna.....daam bataie (asta nu inseamna ca acu nu......insa ....nu cu urmari de genul..... :-)))))
pupice dulci la voi acolo

Clau ca tot am ramas la tema vopsele, propria-mi parere: rosul aprins mai ales se poarta aici in sufragerii si bucatarii. De ex in buca eu am mobila gri iar doi pereti (pe care e amplasata mobila) sunt vopsiti rosu-bordo.( o sa caut o poza sau fac una acu rapid si-ti arat, ok)
In dormi mai degraba mere un verde fff pal si cum ti-am zis poti combina cu vanilie. Iese ceva super super de super.
Bafta si tinem si noi pumnii surioarei tale.

Laura distractie faina la intalnire si vrem amanunte.

Veve drum bun draga noastra si....sedere cat mai placuta in ro.

Alona si tu pleci? pe cand?

Cipstyle cu multa placeere (legat de info) sper sa-ti fi ajutat la ceva.Noi mai avem putin si merem la controlul si vaccinul de "dupa o luna"
pusi cochetutzei Anelisa

Kulta felicitari primilor pasi. Si Hanna a mers acu doua zile doi pasi singurica insa noi asteptam "alergatul"

am fugit ca mai am de scris vreo doua mail-uri si....pe maine (oare?!)

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Clau uite aici ca tot am promis, am cautat si am mai gasit o poza de pe vremea cand zugraveam locuinta.

De rosu astavorbeam.

pusi

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

TREZIREA!!!!!!!!
ACum merg sa pregatesc cafeaua pentru somnoroase! Eu si bolnava si inghetata si tot ma gandesc la voi!
LA RAPORT!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput