Bebelusi de iulie-august 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Mai, Laurici, eu tot stau si ma gandesc ce-ti veni cu plictiseala aia, ca nu te-am intrebat eu asa ceva. Ori poate da si nu-mi amintesc? Eu doar intrebam daca mai traiesti ca nu mai auzisem nimic de tine si mi se facuse dor. Stiu eu ca nu te plictisesti. Nici eu cu unul, d-apai tu.HEhehe. Uite face nani acum, asa ca am apucat sa mai citesc ce-au scris fetele. Ma'c sa citesc o carte.
pupi

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

pentru
Radu Stefan
Emanuel-Alexandru
Sara-Maria

si pentru d-l Pufulescu (Lucaciu)!!!!!
Sa ne traiasca , sa fie sanatosi si sa aiba muult noroc in viata !!!

Olivia , si Lucaciu al meu face exact la fel .. isi mai da si cu jucariile in cap cateodata si este f uimit ca-l doare
cu olita inca nu am inceput pregatirile ..
de mancat singur ..nuuu ... si asa face un efort imens sa deschida gura !!!!isi mai tine cateodata biberonul cu apa singur ...
multa sanatate sotului !

pupici
o zi minunata

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

La multi ani sarbatoritilor!!!!

Gongutza, eu il recunosc pe Tudor in descrierea ta, asa cum era acum vreo 2-3 luni. A avut o perioada nasoala in care nu papa aproape nimic, atunci cand i-au dat primii dinti. De atunci, de cate ori ii mai ies niste dinti, face nazuri la mancare, dar niciodata n-a mai fost asa rau ca atunci. adica de bine de rau manca totusi ceva. Eu zic sa ai rabdare ca trece. Eu ii faceam mancarea in fiecare zi, in speranta ca poate in ziua aia o sa pape totusi ceva, si asa a fost, de pe o zi pe alta a inceput sa manance.

Nicole, , o pupam pe moatza mica! Vreau sa spun ca Tudor e asa in fiecare seara, incat eu sunt capiata seara. Nu stiu, poate gresesc eu ceva, dar seara, vorba Oliviei, parca e bagat la 220V. Mai si nu am de ales decat sa stau cu el, nu pot sa-l las singur sa adoarma. Aseara, dupa vreo ora in care i se inchideau ochii dar continua totusi sa se ridice, l-am pus in patut si am zis ca il las acolo pana adoarme. De unde, in secunda urmatoare a fost in picioare, si adormit cum era, si-a lasat o manuta si a cazut cu capul de tablia patului, asa ca l-am luat imediat. Intr-un final, dupa 2 ore de chicoteli, tipete, rasete, catarari, si altele a adormit.

Olivia, noi nu am inceput inca training-ul la olita. Nici in mancare nu il las sa-si bage manutele, desi el ar cam vrea, si stiu ca e bine, dar am zis sa-l mai las putin sa mai castige indemanare. Si Tudor, mai bate cu manutele in masa, dar nu tot timpul, iar la culcare si la trezire, jocul preferat e cel cu picioarele ridicate la 90 de grade si pleznite cu putere de pat. asta mai ales dupa ce mananca ca sa i se aseze bine laptele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici !

moata daca a adormit la miezul noptii ...astazi s-a trezit la 9.30, asa ca am dormit si eu bustean!
pt ca tot intreba Olivia, sa stiti ca eu o las pe moata sa bage mana in mancare, iar de cateva zile chiar apuca intre degetul mare si aratator putina mancare si o duce singura in gurita, e asa dulce si cand faza asta!
olita nici noi nu am cumparat, ma intreb cum sa stea ea pe olita daca n-are stare 2 secunde sa stea intr-un loc, vom incerca mai tarziu, nu-i graba!

pupacim dulce pe toata lumea si multumim de aprecieri

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am uitat sa va mai spun si un alt motiv pt care nu il las sa-si bage mana in mancare: pt ca in loc sa o duca la gurita, el strange mancare in pumn, ca ii place sa o vada cum iese printre degete . asa ca...mai asteptam un pic.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dragele mele, iata-ma un pic in zona. sa va zic de noi:
- Serbnanel se ridica in sfarsit singur in picioare tinandu-se de pat si sta mult asa. De grasun ce e a facut asta destul de tarzior insa e ok.
- are 2 cuvinte preferate "dada" si "baba" pe care le striga mult si cu voce tare tare
-vine sa-mi dea pusi cand ii spun, vine cu mainile intinse, ma prinde de fatza si ma umple de bale
- roade cu cei 2 dintzi de jos dunga patului, e tare haios, se aude crontz crontz
Cineva intreba cat mananca bb-ii nostri la o masa, pai Serban baga intre 200-250, poate kiar 300, dar rar 300 ca nu-i dau atata.
Acu sa va zic de mine: sunt superhappy ca am fost aseara-aznoapte intr-un club, la concert cu Directia 5. Nu am destule emoticoane si cuvinte la dispozitie sa va spun cum m-am simtit si cat sunt de happy acum. Am stat in primul rand si am cantat de nu mai aveam voce. Chiar daca sunt varza de nesomn ca am stat pana in zori, si am de lucru mult la job, nu-mi pasa,. Si mi-am facut pozaaaaaaaaaaaaaa cu Cristi Enache asa ca o sa ma laud cu ea aici la voi cand va fi gata.
Carmenutaa, e tare dulce piticul tau si tu esti foarte draguta.
No, va pup si numai bine,
Roxana

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

vreau si io la concert cu Directia 5 !!!!!!!!!!!!!!!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna ziua si de la mine. Iar nu am timp nici sa respir si nu mai reusesc sa va citesc.
La multi ani piticilor sarbatoriti azi!
Matei merge tinut doar de o mana si exerseaza ridicatul in picioare fara sustinere. Dureaza cam cinci secunde dupa care ii trebuie sprijin dar e pe drumul cel bun.
Am pus poze noi pe yahoo ca pe webshots nu mai am loc
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Andreea si Matei zambaretzu'

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua la toata lumea !
sarbatoritilor de azi !

Fetelor, e un frig la noi de zici ca vine octombrie

Cine a intrebat de papat cu mana ??? Giulia a descoperit mirajul linsului de pireu de pe dejte si palme !
Se taraste, se ridica singura in fund dar in picioare nu, doar daca o pun eu sta rezemata In rest urla toata ziua ca`i place sa se auda, dar tot la tatatata ii place sa insiste spre ciuda mea. Nu va zic cum ma simt dimineata cand plange dupa tac`su` si dupa mine ioc. Tradatoare mica ce e !

De papat nu ma plang pentru ca nu refuza nimic. In sfarsit au aparut nectarinele si piersicileee sa mai variem meniul de dimineata !

Promit sa intreb pentru ultima data: pantofii/sandalele sa fi din piele exterior si interior, sa aiba taloneta si sa fie pe glezna ???

Mi-e ciuda ca nu pot sa va scriu mai des, dar va citesc in fiecare dimineata cum ajung la munca !

Pupici la voi !!!

p.s. Andreea - io nu pot sa vad pozeleee !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

mamagiuliei, incearca aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_ciontu/my_photos pt pozele Andreei_s

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput