Bebelusi de iulie-august 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Simona ce as mai venii...dar daca vine bona....ce fac o las pe ea si noi venim in Ro? Lasa ca am fost acum 2 ani si nu ne speriem noi asa usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

intru doar sa va spun ca moata mea nu doarme nici la ora asta ...pentru ca azi a dormit vreo 6 ore, 4 ore si jumatate de dim si aproape 2 dupa amiaza ...si daca tot e in verva io mama nebuna m-am gandit s-o pozez!
asadar, lapticu l-a baut la televizor, dupa laptic a facut si ceva mirositor, vorbeste de ne-a capiat, rade de s-aude pana la parter ...parca i-am dat energizante, prevad o noapte lunga
uitati halal de moata racita
http://community.webshots.com/photo/308554641/327081030mTWECV

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Vai Nicole cat de fresh e micutza ta la ora asta....Si a mea a dormit in seara asta de la 17.30 la 20.20.A stat treaza o ora jumate si la ora 22 a picat iarasi....spre fericirea mea.
Olivia servici usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ce haioasa e nicole! Las' ca mai bine rade decat plange. Basca ca ai fetitza mare, bea singura din sticlutza sau e doar de demo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

draga noastra moatza cea scumpa ... ce-as mai pupaci la ea !!!!
multa sanatate va doresc ..si o noapte usoara !

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Moata...exact asa am patiti si noi aseara...dupa citeva guri de laptic bucurie mare....eu il certam si el murea de ris, dat din miini si din picioare....parca era bagat la 220 V....la un momnet dat chiar ma speriasem.....l-am pus in patutu la el , l-am lasat singurel si dupa 10 minute m-am intors si am continuat in liniste masa..desi eu nu-i dau lapticul la el in pat..
Vroiam sa sa va intreb ..mai este vreun bb care orice ar face (sta, se joaca, priveste, maninca , la baie...) bate cu o mina sau uneori cu doua...al meu face asta nonstop....uneori se loveste in propria burtica ...nici ca-i pasa...este singurul care face asa? Iar noaptea daca se trezeste cum credeti ca face? Ridica picioarele la 45 de grade si le trinteste cit poate de tare in saltea...de-mi sta inima:)
Chai sint curioasa daca mai face cine asa.....
Si inca ceva...
1. ati inceput actiunea olita? Daca da, ce fel de olita?
2. ati inceput sa-i lasti pe bebelaci sa manince singuri...adica in timpul mesei sa-si bage degetele in papica...
Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

gata, de 15 minute a adormit, a venit mos ene pe la gene brusc, am asezat-o in patut, a mai patrulat putin prin patut si gata, sforaie
vai de mine ...fetele, a fost intr-o verva, credeam ca ma tine toata noaptea sa ne jucam!

Marina, numai ea isi tine biberonul, eu nu am voie sa ma ating de el, tati a invatat-o sa-si bea singura lapticul, ca de la mine nu vroia, se astepta sa i-l tin eu pana la gradinita!
ce faci tu fara pui in americi, cred ca esti terminata de dorul lor, stai mult?

pupacim, ma duc sa fac ordine la bucatarie, somnic usor!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare si de la noi...
nu am apucat sa citesc din urma decat ultimelele doua pagini si alea pe diagonala...
KIm, sper ca Luca e bine acum.Da , Lucas face exact ca Luca..se bate pe burtica sau isi ridica picioarele si incepe tropaitul...
Philip, eu nu ma plictisesc nicium.stii de ce..
in alta ordine de idei , americancele, am fost la library sa imi iau videocaseta cu aerobic..cum am facut mult la viata mea, am ales advanced...mare greseala! ..Dupa 20 de minute ,eram cu limba scoasa! Vineri ma duc si imi iau beginning... Nu credeam ca sunt asa iesita din forma...Oricum , a fost fain si ma simt bine...
Asa ,acum sa ajung unde voiam dupa introducere:)...am vazut videocasete si dvd-uri cu fun si learning pentru baby toddleri ca ai nostri...cat de curand,...nu am luat ca nu cred ca il las eu pe Lucas sa se uite la tv atat,dar s-ar putea totusi sa incerc numai cat sa vad despre ce e vorba..eventual sa ma uit eu singura si apoi sa fac cu el ce fac astia pe caseta. Asta avui de spus...
acus fug afara inainte sa vina furtuna si sa imi recuperez Raresu...
pup si la romance

Mergi la inceput

Laura ...deci esti in forma cum s-ar spune....succes si sa te tina...eu stau cu sala de sport sub nas...ma pot duce vorba aia in papuci si tot nu o fac...shame on me!
Merci de intrebare...Luca este bine merci..baiat rezistent! Acum este tati bolnav :)
Eu de azi dimineata tot caut sa vad ce fel de carut extrem de usor...care se pliaza(umbrella stroller) sa iau si cu cit citesc mai mult cu atit sint mai in ceata...
Intr-o ora plec si eu acasa...asa ca v-am pupacit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Nicole, munca...stau 2 sapt , ma intorc de pasti mi-e asa dor de pitici chit ca stiu ca e o armata de oameni care are grija de ei

Mergi la inceput