Bebelusi de iulie-august 2004 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
pako spune:
Buna seara
Noi azi am avut musafiri....un bb(de la mamici sept-oct) mai micut cu 2 luni...si ce mult ne-a placut...am papat impreuna,am stat pe aceiasi salteluta, am facut schimb de jucarii, ...ce sa mai, ne-am simtit tare bine impreuna.
Andrea uite cum faceam eu...incalzeam ulei de masline, dupa ce se racea o masam pe caputz cu o carpulitza, apoi puneam o caciulitza cam jumatate de ora dupa care ii faceam baitza (itza...itza..)Am vazut pozicile.....seamana cu tati, "bucatica rupta"
Monica moatza mea doarme singura de la o luna .La inceput am pus interfonul dar dupa o perioada destul de scurta mi-am dat seama ca nu-mi era de folos pentru ca o auzeam inainte sa ma anunte el.Avem un perete comun si de aceea aud fiecare miscare a ei.Este imposibil sa nu-l auzi pe Bobo, noaptea fiind foarte multa liniste.
Carmenutaa sa aveti o vreme cu soare!
Philip,gura mea de aer este TARCUL...buna investitie am facut.Este patutz din acela de care intrebai tu.
mitzura spune:
Pfuuu, ce tembela sunt ca am uitat sa va spun ca eu am pus si mar ras in budinca, ca noi suntem deficitari la capitolul fructe, dar asta nu face parte din reteta clasica.
Felicia, daca sta in tarc inseamna ca e cumintica! Al meu cred ca n-ar sta un minut.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
pako spune:
Da ma, sta cuminte in tarc mult timp(imi face observatie tati,zice ca e pat de campanie...io ii zic tarc, na!) ...sunt foarte multumita...si de tarc si de andreea.
o sa incerc si eu reteta zilele astea....branza de vaci e dulce, nu?
amironeanu spune:
Buna seara!
Mmm, suna bine reteta de budinca. Dar eu am o intrebare. O dati asa cum iese din cuptor, nu o mai pasati, nu?
Daria, eu am vazut papuci Trezorino in Iasi cu 590.000, mi-au placut foarte mult, sunt asa usori si subtiri. Eu din acestia vreau sa-i iau, dar mai astept pina va incepe Stefi sa mearga pe afara, pentru ca in casa nu-i dau nici un fel de papucei.
Carmenutaa, Paste Fericit! si sa te reauzim cu bine cand te intorci. Si Stefi se mai uda noaptea cite o data (ori pentru ca bea mult ceai, ori pentru ca nu-i pun eu bine Pampersul), dar mi-e asa de mila de ea sa o schimb noaptea, asa ca mama denaturata ce sunt o las asa. O invelesc bine si pina acum nu am patit nimic.
In legatura cu supravegheatul Stefaniei, ea inca nu merge, asa ca inca o pot lasa pe jos si sa dispar pana la baie sau cu carutul pina jos. Nu stiu ce voi face cand va incepe sa mearga pentru ca mai intai duc carutul si apoi vin si o iau si pe ea. SimonaR, parca tu spuneai ca stai la etajul 4. Tu ce faci il pui pe Mario in carut si asa cobori?
Felicia si nu mai tin minte cine () multumesc de raspunsuri pentru problema cu crustele. Felicia ai dreptate cu semanatul, pe sotul meu il cheama Catalin si de 2 sau 3 ori cineva i-a spus Stefaniei cand a vazut-o "Uite un Catalin mic"!
Noi dormim de la 8, ii era somn, miercurea nu mai facem baie pentru ca sotul meu ajunge prea tarziu, asa ca am culcat-o. Sunt curioasa maine dimineata cat de matinala este. In Iasi a fost furtuna cu tunete si fulgere in aceasta seara, dar Stefi seamana cu mine si nu s-a speriat. Am fost si in parc azi, ne-am dat in leagan si in tobogan (am furat ideea de la Roxana ), i-a placut foarte mult.
Gata, iar m-am lungit, eu mai stau un pic prin zona ca am de lucru, dar va urez totusi o noapte calma.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
gongutza spune:
Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine va rog ca altfel chiar ajung la nebuni!Cat mananca copiii vostri la o masa?Nicole pe tine te iert de raspuns ca stiu cat papa Andreuta....ca eu nu stiu ce sa mai fac cu copchilu asta!Toate bune si frumoase,se joaca,chiuie,rade in hohote...asta pana la ora de masa!Hehe,incepe spectacolul...vrea sa se ridice din scaun in picioare,vrea sa ajunga la nu stiu ce,ar rade,ar vorbi...da cand sa-i bag lingurita cu mancare in gura....isi inclesteaza guritza si intoarce capul...nimic nu-i mai place,da nimic si credeti-ma ca azi la amiaza vazand ca nu vrea sa manance supica cu galusca am desfacut doua borcanase unu cu pui si legume si unu cu curcan si paste....n-a vrut si pace....a luat cateva guri si gata s-a saturat.Am zis ok mananca la masa urmatoare...la fel...am zis hai ca mananca laptele seara!Da de unde!A mancat cu pofta vreo 50 ml si apoi l-a apucat frichineala...ba pe burta,ba in picioare...pana la urma a mancat vreo 130ml...dar e putin oricum fata de cat manca el inainte....NU are nimic in guritza(ma gandeam ca o fi facut stomatita,desi nu avea de unde),gatul nu e rosu sa nu poata inghiti,sa-l apuce durerea de dinti numai cand vine ora de masa?Toane toane nenica dar dureaza de o saptamana....Cand or invata si ei sa zica papa,alte cele?Ca eu chiar innebunesc in ritmul asta sau ma iau si ma duc la mama ca poate ea are mai multa rabdare ca si mine
O fi crescut si nu mai vrea atatea mese pe zi?desi in carte scrie ca tot 5 mese ar trebui sa aiba.....ah...si nu mai vrea sa pape fructe goale nici cum,sa nu mai vada banana in fata ochilor!Cu nici o combinatie!Ce ma fac,zise baba batrana ...ca in ritmul asta ajung la 40 kile rapidddd fara nici o dieta nimic
Nopate buna!
philip spune:
Noi, fetelor, am iesit pana la urma putin pe-afara, ca sa se mai odihneasca si mama, dar a venit o ploaie aici...am zis eu ca e vremea ca in iasul meu dulce.
l-am hranit pe pui de pranz cu niste lasagna la borcanele, cu bucatele de paste prin piureul ala. a mancat mai bine de jumate, dupa care s-a inecat superficial si n-a mai vrut. ei, mai incerc eu.
andrea, cand o sa inceapa sa fie mobil, il poti lasa in patut pana cobori carutul jos. zic si eu, ca eu n-am problema asta, stam la casa asa ca il pun direct in carut.
ma duc si eu sa ma intind in pat si poate reusesc sa citesc ceva, daca doarme cat de cat printisorul.
va doresc o noapte buna celor de acasa
philip&andreea
BLUE ANGEL spune:
Adina , incerc sa mi-l imaginez pe Alex facand nazuri la mancare ..dar nu pot !!!! nu stiu zau ce sa-ti zic , decat sa ai rabdare ..daca e vioi , are tonus bun , doarme si se joaca atunci poate ca este doar o perioada ...sari peste o masa pentru o zi doua .. ma gadesc eu ca bebelusii astia nu rabda de foame . pur si simplu nu-i este foame .. dar o sa-i fie la un moment dat ... hmm?
Olivia , haideti in Ro !!! macar pentru un concediu si te lamuresti tu (voi) ..o sa-ti doresti imediat inapoi !!!sau cine stie.. eu visez Australia !!!! noi sagetatorii astia suntem cu bagajul la usa ..l-am ametit pe sotul meu care este rac (a se citi -legat de casa) ..tot timpul vreau sa plecam undeva si el a doua zi vrea acasa !!!!
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu