Bebelusi de iulie-august 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ia uite .. somnoroase pasarele !!!
buna dimineata voua .. ca noi deja ne-am saturat de ziua asta

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxi, mersi de raspuns. Dar si Patrick se ridica de tot ce prinde, ca l-am vazut in poze. Nu ti-e teama sa il lasi? La noi, mi-e frica sa ma indepartez de el pt ca un-doi se apuca cu manutele sa se catere, dar ori ii scapa mana, ori, in momentul cand ajunge sus, isi da drumul la manute si cade pe spate sau in fund.

Tare greu trebuie sa fie de voi cele care n-aveti ajutor deloc!

Mergi la inceput

Asa este ...a mai trecut o zi pentru voi..cum ramine cu reteta de budinca?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

asteptam un suflet milostiv

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ok, gagici, multumesc. ei, nu-mi ramane decat sa numar zilele pana plecam si sa sper ca va prefera compania altora odata ajunsi acasa. nu-l pot lasa sa bantuie toata casa, ca mananca papucii de langa usa de la intrare. si daca-l strig, nici ca apare. se ascunde si mai si. pe toate porcariile vrea sa puna mana. s-s si zgariat rau in palma zilele trecute, nici nu stiu cum si unde. acum e pe vindecate. asta e varsta.

philip&andreea

Mergi la inceput

Am nevoie de cineva din comitetul de bataita ...ca sa-mi revin..ca vreau (a se citi vrem ) in RO....mama ce pata ni s-a pus!Asa ca Andreea te invidiez...
Deci Simona asteptam..:)

Mergi la inceput

Budinca de branza de vaci. Se amesteca branza de vaci cu un galbenus de ou, cu un plic de zahar vanilat, cu putina coaja de lamaie rasa, se freaca bine si se da 10-15 minute la cuptor.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Mitzule multumim...dar cita brinza de vaci? Pina la urma ati trecut la cea din comert?

Mergi la inceput

da, pentru budinca i-am facut cu branza din comert. Cata branza? Asa din ochi...eu i-am pus cam cat stiu ca mananca la o masa, vreo 3 linguri.

Mergi la inceput