Bebelusi de iulie-august 2004 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
hello si de la noi.
mai tarziu ca dimineatza can d facem noi oki nu mergea dc-ul. aci e frumos, cald si soare, cine vrea vreme frumoasa sa zica si trimitem
Mitzu eu il las sa alerge prin toata casa, nu isi pierde echilibrul si nu mai cade demult. nu are ce sa linga ca totule ste bagat in dulapuri (a propos, Andreea_philip, baga papucii aia undeva ca si la meu cum ii prinde cum ii linge asa ca stau ascunsi!). cand dispare prin camere il mai controlez, in rest...toata casa e a lui.
Simona eu i-am luat olita dupa cum se vede in poza da deocamdata e doar pe post de scaunel.
Olivia ti-ai mai revenit, ti-a trecut dorul de ro? gandeste-te la banii cheltuiti...si poate iti trece
Da Daria, pantofii de piele si afara si inauntru (mai ales daca-s de vara).
Andreea (mironeanu) v-a placut la leagane si la tobogan?
Laura, eu am de la Mani baby mozart pentru pitici, ii place ff mult, si stiu ca si lui Alex al ei ii e tare drag.
andreea_s spune:
Rox, si noi avem un "scaunel" in forma de olitza numai ca lui Matei nu ii place sa stea pe el, se ridica imediat si o ia la sanatoasa
in funduletul gol
ANDREEABANICA spune:
Dragele mele,uitati aici reteta originala de budinca:Branza de vaci cu galbenus de ou
150 g branza de vaci proaspata, 1 galbenus de ou, 2 lingurite zahar, 2 lingurite unt, coaja de lamaie sau vanilie.
Se freaca spuma galbenusul cu zaharul, apoi se adauga treptat branza de vaci. Se freaca pana se obtine o crema, in care se adauga untul frecat separat, vanilia si coaja de lamaie.Se da la cuptor 10 minute. Se serveste ca desert sau la masa de la ora 10.
Daca vreti va mai dau.
tuturor sarbatoritilor de astazi.
Noi avem doua olite,sta pe ele atata timp cat este imbracata,daca o dezbrac si ii cade poponeata in gaura se pune pe plans,asa ca am renuntat pt moment,avem timp destul.
Nici eu nu o las cu mana in castron,fiindca si ei ii place sa ii iasa printre degete si apoi isi trece mana prin parsi pe mine ma apuca.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
ina32 spune:
Roxanaz-n-am apucat sa merg la Tino sa vad ce au. Cand ajung pe acolo va povestesc...
Olivia-si Raducu se bate pe burta (eventual cu o jucarie) si isi ridica picioarele brusc (e haios cand e in sacul de dormit).
Mitzura-sa-i faci o poza lui Tudor cand doarme in picioare, pleeeeaseeee. Mi se pare super amuzanta faza si inca n-am mai auzit asa ceva.
Daria-si eu sunt fffff frustrata ca Radu plange dupa taica-su chiar si cand e la mine in brate!!!! Mi se pare asa nederept...
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
BLUE ANGEL spune:
saluatre !
am fost afara si nu ne-a prins ploaia !
ahaaa , Andreea ..multumim de reteta ! mai vrem !
Roxy , unde-i poza cu olitza ?
olitza noastra este din aceea gen lego .. se face si scaunel si suport pentru wc
voi ati dat galusti la bebeluci ?
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
andreea_s spune:
Simona, eu i-am dat de mult galusti si ii dau cam la doua saptamani si ii plac mult, i-am dat si perisoare si ciorba de loboda si toate au fost un succes
BLUE ANGEL spune:
multam'fain Andreea !
eu nu am facut niciodata galusti .. si am vazut ca se fac cu oul intreg ...de aceea intrebam ! o sa incerc si eu sa vedem ce-o iesi !
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
mitzura spune:
Mai, poate n-am zis eu bine, nu doarme propriu-zis in picioare, dar spre sfarsitul procesului de adormire (ca la noi e un intreg proces) sta pe-o parte linistit, cu ochii inchisi vreo 2-3 minute si eu zic ca gata a adormit, si apoi iar se ridica in patru labe si incepe sa se catere de tablia patului si face asta cu ochii inchisi. Deci e pe jumatate adormit, dar nu doarme propriu-zis, e ca intr-un fel de transa. I-as face poza, dar cu aparatul meu nu ies prea bine seara, si cred ca asta l-ar trezi de tot in momentele alea...
mitzura cu bebe Tudor Codrin
roxanaz spune:
Simona, poze e una dintre ultimele "asta e scaunel sau olita?"
Ina, mersic! hehehe nu e distractiva delok faza cu dormitul in picioare trust me...ce bine ca a trecut!
a, azi i-am dat si eu bors de loboda si stevie, nu i-a placut. dar mai perseverez..poate-l pacalesc data viitoare
ANDREEABANICA spune:
Iete alta:Budinca de orez pasat cu branza de vaci
1 ceasca de cafea plina cu orez, 100 g branza de vaci, 30 g zahar, 250 g apa+lapte, 30 g unt, 1 ou, sare.
Orezul ales si spalat se pune la fiert cu apa amestecata cu lapte si un praf de sare; daca scade mai adaugi apa. Se fierbe orezul pana se zdrobeste si scade apa. Se trece prin sita. Pasta obtinuta se amesteca cu branza de vaci, se adauga galbenusul de ou frecat cu zaharul si la urma albusul spuma. Se unge cu unt o cratita, se imbraca cu pesmet si se toarna compozitia, adaugand un pic de unt si deasupra. Se lasa la cuptor 40 de minute.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica