Bebelusi de iulie-august 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna

LA MULTI ANI pt toti sarbatoriti.Noi de aseara mergem in patru labe,inca nu avem viteza ...e asa de scumpa.
Ca se vorbea de dupa tati,nici Naomi nu-i mai prejos,pe mine nici nu ma baga in seama cand se intoarce tati de la munca iar dimineata un mare.
Naomi inca mai doarme cu mine in pat(tati in camera ei)si se mai trezeste noaptea pt portia de laptic...nu ma e nimeni ca noi.

Si noi vrem sa papam singura...sunt zile cand o mai las sunt zile cand nu...depinde in ce toane sunt eu
Am vazut poze cu Giulia,frumoasa foc si ce ochisori are

o dupa amiaza placuta va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Simona, se fac cu oul intreg dar nu e nici o problema, si eu tot asa le-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Salutari si de la noi, am avut o tentativa de plimbare dar am inghetat de frig...mai mult eu decat Grasu' si am revenit repede la barlog.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI
Vorbeati de papa, Matei e topit dupa bors, ar manca de trei ori pe zi, in schimb a inceput sa refuze categoric branza, cred ca s-a saturat, saracul, doua luni a mancat zilnic. In schimb, fac bors pentru noi din pasari de tara si ii opresc si lui cam doua-trei portii, cu de toate, mai putin sare si vegeta, pe care le pun la urma doar in oala pentru noi. I-am introdus mai nou lapte cu biscuiti ca gustare, sfarm 8-9 biscuiti si ii amestec in 90 ml de formula si inghite cu o viteza ca nu apuc sa-i dau.
De dormit nu ma mai plnag ca m-am consolat ca voi dormi si eu o noapte intreaga cand ies la pensie...
Iar chestia cu tatii dupa care plang piticii se aplica si la noi, cand il vede pe tat-su face ca un catel sa-l ia in brate , dar tot la mine rade si cu ochii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!
Nici noi nu cred ca iesim la plimbare pentru ca Stefi a adormit. De foarte mult timp nu a mai dormit dupa-amiaza, poate o scot un pic dupa sase, sa luam o gura de aer.
Anca, Naomi nu este singura care mai papa laptic de la tine. Si Stefi doarme in camera cu mine si pentru ca se trezeste foarte des noapte ii dau si laptic pe la 3-4. Chiar mai este cineva care nu bea deloc formula numai lapte de la mami. Incep sa ma ingrijorez ca Stefi nu se satura.
Gata, s-a trezit (a dormit doar 1/2 de ora) asa ca totusi mergem pana la Mall. Mai revin pe seara.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele,
cat ceai/suc/apa beau bb-ii vostri / zi ???

Giulia baga papa solida de sunt tare multumita, lapte formula cam 500 ml / zi (inclusa cina cu cereal) si abia bagam 100 ml zeama portocala. Mi se pare putin ...

Pupici ! Mai am o ora si sunt cu Giulia meaaa ! Afara`i un frig de intepenesti, dar tot mergem oleaca afara !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, Patrick bea maxim 60 ml apa pe zi, nu ceai, nu suc, doar lapte.
azi am facut o inovatie la budinca de orez cu branza de vaci, am pus deasupra iaurt cu sirop de piersci de la campina. bineinteles ca pitaku a inghitit tot cu viteza luminii. asa ca v-o recomand ca "variatiune pe aceeasi tema"

Mergi la inceput

ROXANAAA si celelalte fete cu variatiunile de branzica si orez , la ce ora le dati voi papa asta ????????

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxi, ca bine zici, chiar nu e amuzanta deloc faza cu dormitu in picioare. Atunci seara sunt si eu obosita rupta si cu greu rezist la gimnastica asta continua. Deci ati trecut si voi prin asta. daca zici ca se ridica in picioare si nu mai cade inseamna ca a invatat sa se aseze, nu?

As vrea si eu sa gasesc pe aici iaurt cu fructe de la campina, dar n-am vazut. Siropul de piersici l-ai pus tu in iaurt sau asa e iaurtul?

daria, Tudor bea la fel ca Giulia, observ. Adica in jur de 500ml de lapte, si cate 100ml de suc de mar+portocala+morcov pe zi. Plus apa din cand in cand, mai ales noaptea. Plus ceva ciorbica la amiaza. Budinca de branza de vaci noi o mancam la masa de la ora 18.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehe da ce-ai mama de tzipi asa la noi?
eu i le dau la 17.

Mergi la inceput

Rusine mie si sa nu va suparati, da`s disperata ... ca io`s la munca pana la 18
Mii de scuze inca o data , dar chiar te strigam Roxana sa pot citi cat mai repede verdictul !
As vrea sa-i dau eu papa asta buna, asa ca noi vom papa la 18,15 ! Am sa incep in WE cand e doar a mea Giulia !

Ooofff, chiar ca sunt dementa rau

Mergi la inceput