Bebelusi de iulie-august 2004 (60)
Raspunsuri - Pagina 13
roxanaz spune:
hehe stai linistita, mai glumesc si io sa-mi aduc aminte cum eram pe vremuri.
Mitzu las ca trece si faza asta. cand a invatat sa se aseze fara probleme sa vezi ce doarme gagiu' meu....cum dormea acu 4-5 luni. adica il las acolo, se plimba prin pat, il calareste, trage de toate alea si cade frant de oboseala. asa ca...un pik de rabdare ca in 2 saptamini eu zic ca trece si faza asta. campina cu fructe gasesti 100% la selgros si metro, toate sortimentele. siropul este in iaurtel, este "iaurt cu sirop de piersici". pupici la tudor adormitu' in picioare!
polux spune:
He, he he actiunea olita? Eu ii rezerv onoarea asta tatalui meu (tataie) ca si asa e expert el in a invata nepotii la olita.
Intreba cineva ce ii dau sa manance de la noi, dar ce nu-i dau : pilaf de orez, supa de galuste si de perisoare, cartofi la cuptor. Dar Adeluta prefera restaurantul. Iar am iesit duminica out, dar de data asta la un bufet chibezesc. Bufet, adica te autoservesti, mananci cat poti si ce vrei si platesti 8 dolari. Si bineinteles ca fata mami a stat in scaunelul ei (majoritatea restaurantelor au scaunele de bebe) si si-a bafat mainile in farfuriile noastre. Si a mancat numai fructe de mare, de tot felul. I-au placut la nebunie. Ca desert a manacat banana, ananas si compot de piersici.
Revin mai tarziu ca miorlaie fara mine.
Liliana
philip spune:
of, of, fetelor, numai voi ma intelegeti...acum, nu mai pot sta nici la calculator, ca se ridica la masa si trage de toate cablurile din spate. deh, daca lui tati i-a trebuit laptop...asa ca stau cu calc in brate acum sa pot scrie.
ce credeti ca a facut odorasul de dimineata? a gasit o cutie de Tic-Tac si dupa ce a ros toata hartia de pe ea, pe care o mesteca tare tacticos a reusit sa sparga cutia aia cu dintii. s-o crape, ma rog. asa fac si puisorii vostri cu dintuci? ca mi emi-e ca n-o sa mai aiba nici un dinte pana sa-i iasa cei definitivi. si fier ar roade daca i-as da si mi-e asa de mila de dintisorii aia ai lui.
in rest, sta numai in picioare la masuta de cafea, asa ca am golit-o de toate si eu m-am refugiat pe canapea cu laptopul in brate. ce credeti, acusi vine la mine si trebuie sa scriu repede. noroc ca-l pun la nani acusi...
face atat efort de transpira pe frunte, se agita, se enerveaza daca nu-i iese ceva. asa fac si ai vostri? nu stiu de unde puseul asta de energie da eu is franta.
pupici
philip&andreea
Laura _Oprescu spune:
salutare tuturor!
naomi si aminoreanu, eu sunt in aceeasi situatie :
dorm cu bebe , alaptez peste noapte ,e dependent de san, cumva sanul meu e adevarat panaceu la orice suferinta sau oboseala. NU pot sa il culc in patut ca urla muuuuuuult si io cred ca nu cedeaza deloc.Aia e. lasa ca trece...
si eu merg a dr pe 29 la check-upul de noua luni si vedem ce decidem daca bagam si formula.eu am incercat,ce sa zic, sa ii mai strecor cate un biberon ...dar nu vrea si pace..se joaca cu el si de curiozitate mai baga in gura..dar ca pe o jucarie nu ca si cum ar fi ceva ce il hraneste...
kim222 spune:
Nu v-am citit pentru ca prima ora de servici am stat la telefon :) Luca este bine, inca putin fonfait dar tati este rau...azi o sa plece acasa si miine sta acasa ...si sta si Uka cu el...
Ma duc sa va citesc si revin...sa nu ma lasati singura pe aici :)
philip spune:
Kim, cred ca numai eu mai sunt pe aici, ca restul gagicilor au disparut. Diferenta asta de fus orar, mama ei. Cum merge munca? A, chiar, tu unde lucrezi?
Pe aici ploua si e tare urat, micutul face nani si mie imi curg balele la friptura pe care i-o pregatesc sotului. asta e
sanatate barbateilor tai
philip&andreea
Adema spune:
Buna seara tuturor!
Nu am disparut, dar timpul meu liber a intrat la apa! Nu mai pot tine pasul cu voi!
Evenimentul saptamanii a fost ca alaltaieri Codrut s-a ridicat singur in picioare in tarc.Si de atunci, cum il pun acolo se ridica.Daca pana acum statea cam 20min la joaca la jucarii, acum face numai ridicari. Si noaptea se trezeste in ' 4 labe' si nu mai poate sa se culce la loc. Asta, pe langa scarpinatul de rigoare, m-au terminat la capitolul somn.
Nici pe olita nu sta. Cum il asez, pune mainile jos si pleca de-abusilea.
Cu mancarea, suntem tot in urma voastra. Am citit ca ati facut pt. bbi ciorbita de loboda. Cum ati gatit-o si cum le-ati dat-o? Ati pasat loboda sau cum?
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
polux spune:
Laurici mama, lasa ca pana se insoara il dezveti tu de dormit la san.
Olivia sanatate multa sotului si pupici dulci lui Luca cel cuminte.
Philip, se pare ca numai "aist" continent e la doatorie. Fetilii noastre pregatesc baita si papica ptr gazele cele frumoase.
A fetele, nu mai fiti geloase pe soti, ca sa stiti ca si invers e greuuu. Invers adica copii mamosi, cum e Adeluta mea. Adevarul este ca nu stiu ce se intampla de vreo doua saptamani ca nu ma pierde din ochi. Si la toaleta nu pot sa ma duc, caci urla, chiar si cu tatal ei alaturi. Nu mai vorbesc de plecatul de dimineata, cand daca e treaza trezeste tot blocul cu urletele dupa "mama-mama".
As vrea sa fie mai putin mamoasa, caci ma gandesc cu groaza cat va suferi cand am sa o las in Romania.Ufffff, nu mai vorbesc de mine.
Sunt prin zona, caci azi sunt libera, ura. Dar ca de obicei, cand sunt eu libera, nu prea e nimeni prin zona.
Pupici dulci.
Liliana
philip spune:
Liliana, chiar ma gandeam la tine si micuta ta. Imi dau seama ce greu trebuie sa-ti fie sa o lasi acasa. Cand mergeti in Romania? Nu ai gasit nici o varianta pt micuta aici?
sunt si eu in zona
philip&andreea