Bebelusi de iulie-august 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Si eu prin zona...as deci Aminoreanu si Laura si comorile voastra mai vor laptic peste noapte...Naomi tocmai si-a pus burtica la cale (250mlformula)si acum fericita(la noi e ora 2 noaptea).
Daria ,Naomi bea 600-700ml de formula si 150-200ml suc/ceai.
Andreea si a mea pitica tot ce prinde baga in gura,de la hartie ,fier,sticla...pana la picioru meu,si are o forta in dinti de speriat,insa toti sunt intacti,asa ca nu-ti fa probleme ca o sa isi rupa dinti... pitica mea intr-o zi trage de pufu de la patura de ziceai ca e un catel cu os,si se auzea un crasnet de am ramassi nu s-a lasat pana ce nu a scos cateva fire

ma duc la ,noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Si eu sint prin zona...dar tot scriu e-mailuri (evident personale)..hi,hi
Liliana mama tu ai fata mare ...dar asa un sfat (ca doar lucrez cit de cit in domeniu) nu-i mai da fructe de mare ...si nici fructe de la aceste bufete....Se pare ca este dependenta rau de tine Adeluta , dar nu-ti face probleme....nu te supara dar in citeva zile in Ro te va uita...ei au memeoria scurta....trebuie sa te vada zilnic...asa ca nu o sa fie traumatizant..crede-ma.
Andreea eu lucrez de cind avea Luca 3 luni...asa se fac averile:) Plin de energie pustiul tau....noi inca sintem cumintei si inaintam doar prin rostogolire:)
Multumesc pt raspunsurile despre a minca sau nu singur (mie mi-e groaza ca si-o pune in cap, in urechi si in jur este vraiste) si pentru raspunsurile despre olita.... Eu vreau sa incep la 8 luni , nu exista evident reguli..dar unii spun ca r fii bine de pus copilul pe olita inainte de a merge pentru a se obisnui,....altfel fuge cu olita -n cap:)
La multi ani celor care-si serbeaza ziua! Felicitari bb care s-au ridicat pentru prima data....
mama ...dar aazi sinteti active ,nu gluma!
Emanuela cum mai stati cu eczema?
Pupici pentru Pufulescu!
Roxi ...nu mi-a trecut cu Ro...mai ales ca va fii primul Pasti din viata noastra ...complet singuri....deprimant...

Mergi la inceput

Nu-mi spuneti ca ati disparut! Americanii recomanda inceperea trainig-ului pt olita..la 4 ani....fara comentarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Si noi suntem in zona,dar nu prea ma lasa pitica sa scriu,tre'sa ne jucam.E in forma in seara asta.
Poate mai tarziu cand adoarme,dar cand oare?

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

kimm, cu eczema suntem mai bine. Pielea e aproape perfecta, dar tot a ramas obiceiul scarpinatului ; la dezbracat, dupa baita, cand plange si ....noaptea! De asta nu stiu cum mai scapam.Mi-e teama sa nu fie deja un tic. Oricum, tratamentul homeopat este primul de la care vad si eu rezultate bune. Daca m-ar fi dus capul sa il incep de la primele semne de dermatita ..... Ai spus ca esti 'in domeniu'.Acolo esti lucrezi in 'lumea medicala' sau cum...?!
Am si eu la voi (inca) o intrebare (pe langa aia cu ciorba de loboda): cum le curatati dintisorii???

Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

Mergi la inceput

Emanuela ..in lumea medicala am lucrat in Ro(si sper s-o reiau) aici in US , testez mincarea si medicamentele din punct de vedere bacteriologic...la asta m-am referit....ca cele mai mari probleme le avem de la asiatici....Ma bucur insa ca s-a rezolvat...lasa ca trece si obiceiul de a se scarpina...
Andreea B....tocmai aici gresesti ....joaca la ora asta? Asta-i suprastimulare

Mergi la inceput

Eu inca nu am inceput sa-l curat...se i-a un pansamnet si se freaca gingiuta/dintiisorii cu apa/gel special de curatat (sper ca exista si in Ro).....si noi trebuie sa incepem....

Mergi la inceput

am vrut sa scriu se ia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Olivia,nu am ce sa-i fac,de obicei dormea la ora asta,dar am avut treaba asta seara pe afara si a dormit pana la 7,asa ca mai sta putin treaza,n-am incotro.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Mey...chiar toate faceti baita la ....chiar si cele din US

Mergi la inceput