Bebelusi de iulie-august 2004 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Scriu repedeee ca Giulia se joaca cu tati, am terminat baita si 230 lapte cu orez, acum se autoserveste din cosulet cu jucarii Apoi se trage singura pe spate din fundic si trage pe dreapta, mai bagam vreo 60 lapte si gata pan` la dimineata.
Am uitat sa va zic ca am lasat patul jos si cand o teleportez de langa mine ii mai scap cate o mana, picior dar nici nu clinteste de obosita ce e Io nu stiam de suprastimulare Kim ... cum se manifestaaa ???
Adema: noi ne spalam pe dinti cu periuta normala de bb de la 4 luni, cu Calgel pana cand ne-au iesit cei 2 dinti jos, de atunci - iar cum eu am fo` la dentista, am dus-o si pe ea la prima vizita oficiala cu dinti - doctora mi-a spus sa iau Colgate pt. copii, sa pun juma` bob de mazare printre peri si sa periez. Cum Giulia ma lasa, o frec eu, apoi preia ea comanda si se mai intretine cu periuta vreo 20 minute !
Uai cat am scris ! Fug la datorie !
O noapte frumoasa si linistita va dorim !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
kim222 spune:
Daria este atunci cind copilul este prea obosit sa poata adormi iar somnul de peste noapte nu este unul de calitate. De aceea inainte de somnul de noapte nu se va stimula copilul in nici un fel....se pastreaza linistea, intunericul, nu se vorbeste cu copilul, in nici un caz baut lapte in fata Tv ...chestii din astea...Joaca este mai ales pentru prima parte a zilei...la asta ma refeream...La virsta lor..bb prefera rutina..
gongutza spune:
Mitzule seamana copiii astia doi leit!Asa face si Alex...pica de somn dar se mai ridica tinandu-se de orice,sta cu capul lipit de pat,isi mai baga degetul in ochisori,numai sa nu adoarma...o ia in patru labe,se ridica in fund,picioare,se pune mai nou in cap,efectiv nu are stare si intr-un final pica rupt de oboseala!Dar chiar nu am ce-i face...l-as adormi eu in brate dar nu vrea!Asa ca il las sa-si faca dambalaua....daca ies din camera se pune pe urlat asa ca nu am nici o sansa....
Azi si-a revenit baiatul meu cu mancarea...a papat ca de obicei...intrebati-o pe Nicole cum statea cu gurita deschisa la papa de la ora 18,sper sa-l tina vreo 3 luni macar
O sa pun niste poze din seara asta cu Andreea si Alex
La Multi Ani sarbatoritilor zilei si un pupic tuturor,dar mai ales dnului Pufulescu
gongutza spune:
Tot eu...cu linku de la poze...le gasiti in albumul diverse;
http://community.webshots.com/user/gongutza101
Noapte buna
ina32 spune:
Asta seara nu am somn. Raducu doarme de pe la 9.30 (dupa maraieli si frichineli indelungate) iar sotul are seara de fotbal. Asa ca...home alone...mai bantui pe aici putin.
Mitzura-nu am avut intentia sa ma amuz de problemele voastre cu somnul, sorry...
Pe aici ploua de rupe si e un friiig.
Ca vorbeati de probleme cu mancatul. La noi problema este ca nu stie sa se opreasca. Inca n-am ajuns in faza sa nu-i mai trebuiasca mancare. Ii dau eu cu portia ca altfel...dar nu-mi dau niciodata seama daca s-a saturat.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
BLUE ANGEL spune:
Buna seara si de la noi !!!
imi pica ochii in gura de somn dar nu ma las ...
multumim de urari
mai , mai Adina si Nicole .. voi chiar va inruditi ..va intalniti pe sestache .. bineeee!sunt super pozele ! pupici multi lui Alex si moatzei !!!
pai sa facem bilantul celor 8 luni
-are 9700 g si nu stiu ce lungime ca nu a stat deloc la masurat
-papa orice ii bagi in guritza , doarme cam 15 ore /zi
-sta bine in funduletz , se ridica in picioare sprijinit -rareori singur - sta cam 2 minute in picioare si cade , nu merge in 4 labe , rar se rostogoleste , mai mult se invarte in jurul axului
-nu are nici un dinte -deci nu avem ce curata
-silabiseste si "vorbeste "in legea lui dar fara mama , tata !!!
-la olitza nu am incercat inca .. si am o mare dilema .. el are scaun in general cand mananca .. ce sa fac ? sa-i dau sa pape pe olitza ?
-se joaca singur cu jucariile lui dar se pliciseste repede si afacut pasiune pentru usa unui dulap pe care o inchide si o deschide de mii de ori si rade ..ahaa si astazi a ras cu lacrimi !!! si eu cu el !
a stranutat in timp ce-i dadeam mar si m-a umplut pe toata fata si apoi eu am inceput sa fac ca motorasul si da-i ras , frate !!!
nici nu am putut sa ma ridic sa iau aparatul sa-l filmez ...
pai cam atat despre d-l Pufulescu de 8 luni
pupam dulce toti bebicii de iulie -august 2004 si pe parintii lor
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Pupici pentru D-nul Pufulescu (si pt mami a lui)cel fara dintisori....dar vesel nevoie mare...dar si cind o sa vorbeasca! Sa te tii atunci! Noapte buna!
philip spune:
Kim, eu nu te intrebasem daca lucrezi, pt ca devenise evident pt mine, ci ce lucrezi, daca nu e prea indiscreta intrebarea. sa-ti zic si de ce te intreb. se pare ca ai destul de mult timp liber la munca, adica sa ne citesti si sa mai si scrii. of, ce n-as da sa gasesc si eu asa un serviciu.
dintisorii se pot curata cu periuta si pasta speciala de bebei, aici este din aia care e ok si daca o inghite, oricum pun foarte putina, asa pe varful periutei. dar ii poti curata si cu o carpa curata deocamdata.
eu cred ca e bine sa-l inveti de mic cu periuta, asa nu vor fi probleme mai tarziu
pupici
philip&andreea