Un strigat disperat de ajutor! (4)
Raspunsuri - Pagina 9
roxana1974 spune:
Am pus si eu ieri 4.930.000 lei in contul lor, 2 mil de la par si 2.930.000 de la Lia (ruxij). Maine mai pun cei 500 de la mine si voi suna sau voi urmari sa vad daca se strange suma.
Mai era cineva care a promis niste alimente, sper sa ne citeasca.
Numai bine,
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
loreema24 spune:
Eu inca nu am reusit sa fac rost de programul acel dar nu ma dau batuta inca. Si o intrebare , programul sa fie pt contabilitate firme sau pt ce? Ca m-am lovit de intrebarea asta si nu am stiut ce sa raspund.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by loreema24
Eu inca nu am reusit sa fac rost de programul acel dar nu ma dau batuta inca. Si o intrebare , programul sa fie pt contabilitate firme sau pt ce? Ca m-am lovit de intrebarea asta si nu am stiut ce sa raspund.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
Da Lore, conta pt firme. Asteptam noutati.
Roxa
Freia spune:
Am luat banutii trimisi de Ancutza aseara. Andra nu mai poate din cauza timpul sa ne vedem. Ulisernic pot sa ma vad cu tine? S-au dati-mi nr de tel al Dl Florescu sa il sun sa ma vad cu el direct.
Freia si Alexa
roxana1974 spune:
Mihaela, sau cine poate, va rog postati un upgrade la sume. Ma tem ca nu se aduna toata suma pentru intretinerea din aceasta luna, pe care ar trebui sa o plateasca in 20. Cine stie care e situatia?
ancuta06 spune:
Freia, eu 60 am trimis pt Dl. Florescu. Tie cat ti-a dat Gabi?
Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
roxana1974 spune:
Dragele mele,
ieri am vorbit cu dl Florescu si era cam disperat. Nu se stransese toata suma pentru intretinere. Mai lipsesu cam 1.500.000 lei, iar par a donat aceasta suma.
Din cate am inteles, bona va mai veni doar 2 saptamani, fiindca se intoarce doamna Florescu din sanatoriu, asa ca noi ii vom mai ajuta doar cu 3 mil. pentru bona si cat se mai poate pentru intretinere, cele 2 transe ramase. A mai ramas atat de putin fata de cat a fost...eu ma bucur ca am ramas impreuna atata timp. Sper sa reusim sa terminam treaba aici, ca sa putem s-o luam de la capat pentru alti oameni care au nevoie de noi, ce ziceti?
Mai intreb odata, cine stie ceva de un program bun de contabilitate?
Astept vesti bune de la voi,
Roxana
LYADA spune:
Buna,
Eu trebuia sa ma intalnesc cu Mihaela sa ii dau banii insa am stat linistita caci de pe pagina asta de postari reiese ca au banii de intretinere?! Madalina face un calcul la 4,5 milioane apoi tu ca le-ai pus in cont 4,9 milioane. Ma asteptam la bona sa fie problema.
Eu am promis 1 milion, cred ca miercuri ma vad cu Ulisernic.
ulisernic spune:
Buna,
Imi cer mii de scuze, nu am mai intrat pe net si nu am vazut mesajele voastre, de aceea nu am raspuns. Eu am 500.000 de la Bebe-Beca si vroiam sa-l sun pe domnul Florescu ca sa ne intalnim maine, dar daca e cazul, il sun sa ne intalnim joi, ca sa-i dau si banii de la Lyada. Lyada, ne intalnim miercuri seara, la locul obisnuit?
Va pup,
Mihaela