Un strigat disperat de ajutor! (4)
Raspunsuri - Pagina 8
roxana1974 spune:
Loreema, din cate am inteles este nevoie de un program bun de conta, oricare, nu conteaza care, dar ar fi superfain sa fie unul mai nou, sa o poata ajuta pe dna Florescu cat mai bine...in momentul in care ai programul spune-ne ca va veni dl Anton sa il ia...sau da-ne o idee despre un program, daca stii tu un nume, ceva si tot asa, dl Anton a spus ca va cauta, dar dansul nu stie chestii de genul asta...
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
ruxij spune:
Am trimis azi 100$ pentru a merge la intretinerea pe luna asta pt fam Florescu, pe numele tau, Roxana. Prin Western Union. Sper sa nu fie probleme si sa fi ajuns.
Oare se vor putea acoperi macar cei 7.5 milioane pentru intretinerea de luna aceasta?
Va pup,
Lia
Ana spune:
Vreau si eu sa contribui cu 40 euro pt intretinere luna iunie. Daca nu mai e nevoie pt iunie, atunci se pot pune pt luna iulie.
Am trimis banii ancutei, si am inteles ca vor ajunge saptamana viitoare in Romania.
Ana
ancuta06 spune:
Luni voi trimite niste bani mamei mele, si voi adauga cei 20 euro de la mine si cei 40 de la Ana. Tatal meu se va intalni cu Freia, sper, si-i va da ei cei 60 euro.
Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
madalina horsa spune:
URGENTA
Am vorbit acum cu dn. Florescu. Dansul a platit lumina, si inteleg ca i-au mai ramas pentru intretinere cam 4 milioane ( aici este inclus si salariul pe care il va lua maine/poimaine).
Ar mai fi de strans 4,5 milioane pana cel tarziu pe 20.06. Apel catre cei care au promis ca doneaza luna asta, daca aveti banii pana atunci ar prinde tare bine.
Freia tu te intalnesti cu cineva pentru cei 60 euro sau cum mai e ca nu mai stiu?
Am scris in total 8,5 milioane pentru ca va mai fi si intretinerea curenta cam 1 milion ( sper sa nu fie mai mult).
In plus, daca cineva din zona mai are ceva alimente, ei raman fara nici un ban daca pune tot salariul la intretinere.
Multumesc in numele lor,
Madalina
Freia spune:
Nu m-a sunat inca tatal Ancutzei si n-am primit banutii inca.
Cine poate sa se intalneasca cu mine sa-i dau sa ajunga repede acolo banii? Si undeva in zona ca eu am licentza si sunt cu un super morcov.
Freia si Alexa
Andra_ spune:
Buna fetele,
Freia - ma intilnesc eu cu tine ptr banuti, daca ii ai azi, daca nu, din pacate eu nu mai pot in alta zi saptamina asta, iar duminica plecam in concediu, so... Deci, daca te vezi cu tatal Ancutei azi da-mi un bip pe seara, eu voi putea iesi in parc cu Luca dupa 19:00. Daca nu, cel mai bine e sa iei legatura diresc cu dl. Florescu si va trece el cumva pe la tine sa-i ia.
Din pacate eu luna asta nu ma pot ocupa de ei ca pina acum, ptr ca tocmai mi-am schimbat serviciul si mai dureaza pina incep sa iau bani, plus acest concediu care ma va tine departe de computer, sorry, voi reveni in iulie (in forta, sper).
pup u,
Andra
ancuta06 spune:
Freia, te va suna azi tata. Ii dadusem numarul gresit ieri
O sa treaca pe la tine sa-ti aduca banutii.
Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn