Un strigat disperat de ajutor! (4)
Raspunsuri - Pagina 10
madalina horsa spune:
quote:
Originally posted by LYADA
Buna,
Eu trebuia sa ma intalnesc cu Mihaela sa ii dau banii insa am stat linistita caci de pe pagina asta de postari reiese ca au banii de intretinere?! Madalina face un calcul la 4,5 milioane apoi tu ca le-ai pus in cont 4,9 milioane. Ma asteptam la bona sa fie problema.
Eu am promis 1 milion, cred ca miercuri ma vad cu Ulisernic.
Bianca
Bianca, din cei 4,9 milioane a luat o parte si a platit bona, cu cateva zile intarziere, de aceea nu-ti iese calculul. Eu am vb cu dn. Florescu dupa ce primise banii de la Roxana, platise bona, lumina etc.
Uite am sunat acum la dansul si stam asa:
- intretinerea s-a platit
- mai e de plata bona (la sfarsitul lunii), 3 milioane pentru 1-15 iunie si asta va fi ultima pentru ca se intoarce pe 10-11 iulie dna Florescu.
In afara de transele la intretinere, daca au de unde plati 4400 dolari, vor putea trece apartamentul pe numele lor ( stiti ca acum este inchiriat cu o suma modica de la o firma).
Si o veste buna, Ana , fetita care este in sanatoriu, a luat premiul intai si diploma pt merite exceptionale la germana si religie. Sa ne traiasca!
In rest, toate bune!
Madalina
ancuta06 spune:
Ar fi o idee buna sa incercam sa strangem, impreuna, cei 4400 USD, pt ca apartamentul sa fie pe numele lor.
Eu va ajut cu placere, daca se initiaza o asemenea campanie.
Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by ancuta06
Ar fi o idee buna sa incercam sa strangem, impreuna, cei 4400 USD, pt ca apartamentul sa fie pe numele lor.
Poze cu Martijn
Doamne Ancuta, asta e ce-mi doresc eu cel mai mult, sa facem o campanie si pentru chestia asta, ar fi minunat!!!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
roxana1974 spune:
Mihaela, abia acum vad si postarea ta, pai atunci banii de la Bebe Beca si cei de la Bianca (Lyada) vor ramane pentru transa urmatoare sau pentru bona. Hai sa incepem iarasi o lista, sa vedem cum stam, vreti? Deci pentru ultima transa de bona (3 mil) si penultima transa de intretinere:
Bebe Beca 500,000
adusca 500,000
Lyada 1,000,000
Roxana 500,000 (29 iunie) si 500,000 (16 iulie)
ancuta06 1,000,000 (august)
ruxij 100$
adusca spune:
quote:
Originally posted by roxana1974quote:
Originally posted by ancuta06
Poze cu Martijn
Doamne Ancuta, asta e ce-mi doresc eu cel mai mult, sa facem o campanie si pentru chestia asta, ar fi minunat!!!
Si eu.
Fetele de pe DC babusca adusca
Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..
ancuta06 spune:
Eu mai pot la inceputul lunii august. Pana atunci fac o pauza cu donatiile.
Deci, de la mine, cam pe 1 august, 1.000.000 lei
Poze cu Martijn
adusca spune:
exista vreun cont unde pot depune banii., sau cum ii trimit?
Fetele de pe DC babusca adusca
Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..
roxana1974 spune:
Adusca, ei au cont deschis la Banca Transilvania:
titular de cont: Marcela-Irina Florescu - mama copiilor
Adresa: str. Valea Oltului nr.28, bl.M41, sc.2, et.1, ap.75, sector 6, Bucuresti.
conturi:
R090BTRL04601201235506XX
RO78BTRL04602201235506XXUSD
RO39BTRL04604201235506XXEUR
Banca Transilvania - Militari
Roxa
ruxij spune:
Mai trimit si eu $100 de azi in doua saptamani (in jur de 4-5 Iulie). Roxana, sper sa nu te superi ca te mai deranjez odata.
madis spune:
Se duce cineva zilele astea pe la "Floresti"? Am ceva haine strinse pentru d-nul Florescu si o sa cumpar si cite ceva de mincare. Dar n-am fost niciodata si daca trece cineva pe acolo mi-ar fi mai usor.