Mamici din Japonia (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Si de la noi La Multi Ani pentru toti baietii si numai sanatate si
bucurii !

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

'Neata!! Ce faceti? Liniste deplina!!
Am o intrebare pt voi! Pentru petrecerea micutilor vostri ati pregatit voi sau ati cumparat mancarea? Daca ati pregatit imi spuneti si mie ce? La ziua lui Luka vor veni copiluti, dar si multi adulti. Ca idee nu vreti sa-mi spuneti si mie ce faceti de obicei? Sau credeti ca ar fi mai bine sa cumpar?... Sunt platourile alea de petrecere, soacra-mea zice sa luam de ala, sa nu-mi fie mie greu.

Pupici la bbici si mamici!!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Devylla,din cate stiu eu ai nevoie de certificatul de nastere ,pasaport si o foaie de la ambasada precum ca nu esti si nu ai fost casatorita in Ro ,toate traduse in japoneza.Aceste acte le depui la City hall.Dupa aceea cei de la City hall iti vor face alian card pe care il vei ridica pest15 zile(vei primi o foaie ) .
Cu foaia pe care o primesti de la City hall si cu actele sotului (tohon,giumihio...nu stiu numele la toate)te duci la emigration.Acolo ai sa mai primesti cateva foi pe care trebuie sa le completezi impreuna cu sotul tau .....le depuneti acolo pe toate .Pe pasaport o sa-ti puna o stamplila cu data la care ai facut aplicatia si astepti frumusel fara sa-ti mai prelungesti viza de sedere pana ai sa primesti viza de casatorie .Viza sau raspunsul vine in 3-4 luni timp in care sar putea ca cei de la emigration sa vina sa va verifice daca stati sau nu impreuna.
Nu stiu daca m-am exprimat corect sau daca ai inteles ceva dar sper sa-ti fie de folos.
Un lucru este sigur daca te casatoreti la city hall si iti depui acteloe la emigration inainte de a-ti expira viza nu mai ai nevoie de prelungire de viza.
si felicitari!
Mamicilor le urez sanatate !
Cumatrapupici lui Naomi si sper sa fie foarte norocoasa de acum incolo

ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna de la noi...am intrat sa va spunem ca suntem bine,dar nu am timp de stat pe net,Naomi vrea afara non stop,in seara asta am intrat la 6.45 in casa.Sa o vedeti dimineata cum merge in patru labe la usa si da cu mana in usa,ea vrea afara de la ora 6,ca atunci imi da desteptarea,tragandu-ma de urechi si par.

Vorbeste mult,da noroc (intinde mana),ii place in mod deosebit catei si trenu;ne ridicam ff repede in picioare(daca avem de ce ne prinde)si nu in ultimu rand vrea doar cu mamiii.

Sabina multe felicitarisi sa auzim numai de bine,pe cand nunta?
Adina,parerea mea e sa cumperi,e mult mai practic si rapid.
Pengunica astept cu nerabdare sa devii mamica ,ca sa scri mai des ,multumim de pupici,si tie de la finuta

fetele va ,am o graoza de treaba

Mergi la inceput

Tot eu,avem noi,daca vreti sa ne vedeti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Avem si noi pozici noi http://community.webshots.com/user/sutikun12-date

Stef nu vrea asa mult afara ca Naomi, dar nici eu nu mai am timp pt mine sau de net (decat un pic noaptea tarziu). Se misca foarte mult si mereu trebuie sa stau cu ochii pe el. Iar treburile casei parca nu se mai termina, cel putin de spalat haine si tras cu aspiratorul m-am saturat.

Ce branzica dati/ati dat voi la bebei la 9 luni (Stef face pe 16 mai 9 luni)?

Sabina, felicitari!

Andra, nastere usoara. Mai ai doar o luna, nu-mi vine sa cred, parca ieri imi ziceai ca ai aflat ca esti gravida. Vad ca ati ales si numele, imi place si mie. Sa ai un bebe sanatos, cumintel si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna fetele si bebeii ,

ADYNA in legatura cu petrecerea de bebei.Nici eu nu i-am fakut lui Kenutzu ziua de nastere cu invitati pana akum.Soacra ta zice bine de
platourile alea de party,makar pentru adulti ia cateva.Pentru bebei
poti pregati tu ceva bun gen bufet rece cu ce le place lor.Un cremvust,sandwich,apoi fructe si praji dinalea mikute.Sa-mi zici cum a iesit si sa pui poze pe net ca si io am de gand sa fac anul acesta in decembrie cand o sa implineaska 3 anishori.

Pupicei de la noi

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Elimultumesc mult pentru urari...deja ma pregatesc sufleteste pentru marele eveniment!Cum si eu dar si tatal meu purtam numele Sf.Stefan Ben nu putea avea alt prenume.
Cumatraam vazut pozele cu Naomi si sunt bestiale....poate totusi ajungeti saptamana aceasta pe la noi ...

ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005

Mergi la inceput

Eli eu ii dau cottage cheese(cutie rotunda albastra sau rosie,le mananca pe amandoua) de pe la sase luni;acum incercam cu branza topita dar nu prea ii place.Noi servim ceaiul sau suculetu din pahar...doamne ce trece timpu.

Andra multumim ,sper sa ajungem vineri,multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Va scriu repede ca nu prea am timp.
Noi suntem bine,bblul a inceput sa se intoarca pe burtica din ce in ce mai bine.E cuminte si asa scump,cand oboseste pe burtica incepe sa planga si atunci il intorc dar o ia de la capat.Ieri seara a mancat foarte mult 340 gr lapte.....dar nu s-a mai trezit peste noapte!
Eu sambata sau duminica o sa ma duc sa ii cunosc parintii viitorului meu sot.Am emotii,pt ca tatal lui pune problema de munca,dar ceea ce ma bucura este ca al meu iubit a zis ca nu are importanta ce zic ai lui ca tot se casatoreste.Luni mergem in Topkyo la ambasada sa luam certificatul de celibat.As fi vrut sa va cunosc pe cele care locuit in Tokio dar nu am timp si nu stam decat sa luam certificatul..ca a doua zi iubitul merge la munca.Sa imi tineti pumnii sambata sau duminica sa mearga bine si sa ma placa ai lui.
Pengunica merci mult pt sfat,o sa vb cu al meu sa vedem cum facem mai bine.
Naomi_Ioana ti-am vazut fetita e o scumpica....in curand o sa meragra fara probleme.Nunta nu stiu pe cand....as vrea sa vina si mama,asta mai ramane de vazut,oricum ceva mai tarziu cred,prin toamna!
Eli scump mai e Stef...cine stie poate in curand fac si eu un bb
Va pupic si va doresc o seara frumoasa.
P.S. Nu mai stiu cand o sa intru pt ca zilele astea se muta sora mea si eu cu ea,si sunt multe de facut.Oricum sper sa intru cat de curand.O sa imi fie dor de voi

Noapte buna!

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput