Mamici din Japonia (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

A adormit. Era frant. S-a trezit la 8:45 si a dormit de la 14 doar 20-30 de min.

Ella, l-am vazut si Rony, ce bine ii sta in uniforma. Incercam sa mi-l imaginez si pe Stef asa peste vreo 3 ani.

Eu cu soacra nu prea ma vad, 1 data la 6 luni, cu toate ca sta doar la 30 de min cu masina departare de noi. Dar japonicul meu nu e apropiat de ea, asa ca... Din scurtele si putinele vizite, mi se pare o femeie de treaba. Eu oricum va dau votul daca vreti sa deschideti subiectul cu soacre.

Anca (Naomi) felicitari pt mersul de-a busilea. A mai prins un pic de viteza? Azi la cumparaturi ma batea si pe mine gandul sa ii iau olita, dar am zis tousi sa mai astept un pic.

Sa aveti un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Buna mamici! Ce faceti? Eu am facut azi pentru prima oara o musaca, imi tot spunea Octy(bits) cat e de buna... si-am prins un pic de curaj s-o fac si eu. A iesit minunata!! S-a dus cura mea... I-a placut si lui Luka si lui Kazu si-am mancat si eu o multime!!
Sotilor vostri le plac mancarea romaneasca? Al meu m-a mintit vreo 2 ani ca-i place, dar de fapt... nu se prea omoara! A avut rabdare pana invat sa fac de-ale lor... si de-atunci numai mancare jp fac... Dar parca nici nu mi-e tare dor de mancarea nostra. Mi se pare ca dureaza prea mult pana o faci... De exemplu musacaua de zi mi-a luat o ora si 45 de minute pana a fost gata... Mi s-au lungit urechile de foame... si mai avea si un miroooos!!

Cine vrea maine sa vina la vopsit de oo
la biserica, trebuie sa vina mai devreme de cum am vorbit acum cateva zile. Activitatea incepe la 10:30. Cred ca dureaza cam pana la 12. Sper din tot sufletul sa veniti!

Ma duc la Luka! Pana acum ma punea sa-i citesc niste carti de nshpe ori inainte de culcare, acum mi le citeste el mie! Le-a invatat pe derost!

La multi ani fericiti pentru George!!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Fetelor s-au sters toate mesajele de sap trecuta,nu stiu daca ati apucat sa cititi tot,eu va mai scrisesm un mesaj despre evolutia lu'Naomi,pana una alta ,

HRISTOS A INVIAT

PASTE FERICIT TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

HRISTOS A INVIAT! Lory_kluiAlin Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

Hristos a inviat!!!
imi pare rau ca s-au sters mesajele din ultima sapt..macar am apucat sa le citesc ...
fetele care vin luna asta in tara,va rog sa-mi spuneti si mie costul biletului si unde se face trnzitul si cate ore se asteapta....eu am sunat la W.A.S.(austria) si mi sa parut cam scump fata de data trecuta cand am fost in tara....
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

HRISTOS A INVIAT!

Imi pare rau ca s-au sters mesajele,nici macar n-am apucat sa le citesc pe toate...
Sandra20,eu mi-am rezervat bilet la Air France,numai ca nu luna aceasta ,ci luna viitoare.Am inteles totusi ca luna asta la sfarsit biletele sunt destul de ieftinele(tot la Air France).
Eu biletul mi l-am luat pentru 8 iunie (bilet pe 3 luni)si m-a costat 207mii si ceva,cu toate taxele incluse(inclusiv acea suma pentru copil).
Tu in ce perioada vrei sa mergi in tara?La sfarsitul lui mai?

Pupici la toata lumea,inca e liniste pe la noi,dar va astept sa-mi povestiti cum ati petrecut de sarbatori!

Anca & Shion

http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantera28jp spune:

HRISTOS A INVIAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Imi pare rau ca s-au sters mesajele.
Hristos a Inviat!

Sa va bucurati de copilasi si sa aveti parte numai de bucurii!
Noi in seara asta plecam si pana pe 6 nu voi mai intra pe DC.
Va doresc de acuma o saptamana frumoasa!
Pupici

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Adevarat A Inviat!! sau in japoneza: Jitsuni Fukatsu!!

Am fost la Inviere, a fost foarte frumos. Atat de multe fete romance, ca in orice colt mergeam auzeam numai romaneste!! Asa de bine m-am simtit! Iar la inceputul slujbei primele cuvinte au fost in romaneste. M-a surprins atat de placut!! Mi-au dat lacrimile. Mi-am facut prieteni noi, am vb cu multe fete. Poate am vazut pe careva dintre voi... daca nu stiti sigur cine sunt... eu sunt cea care tipa dupa Luka, ca era tare rau!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

shian multumesc ptr raspuns...am fost azi la H.I.S si am luat ptr data de 31 tot cu air france si am dat 160.000 cu tot cu taxe si bb....se pare ca conteaza foarte mult in ce zi pleci...e diferenta destul de mare intre preturi....

asa...acum sa va zic de geniul meu mic ce mai face.....i-am cumparat niste mingiute ca cele de la Mc`Donalds (100 buc) si asa mult ii plac...arunca cu ele prin toata camera ,dar cateodata le si strange....acum 2 zile a bagat vreo 20 de mingiute inapoi in saculetz........scumpul lui mami ...
de vineri incep si eu iar scoala ca a fost golden week si au avut si ei liber...abia astept sa termin..
de paste nu am facut nimik...stat acasa si dat telefoane in tara la fam si prieteni.... am vorbit cred ca o ora si ceva in total...sunt curioasa ct o sa vina telefonul luna asta

Mergi la inceput