Mamici din Japonia (2)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
hosen spune:
,,Yashi"adica,AAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,ce faci draga mai traesti?dar de ce asa de tirziu lai tuns?ok,poti sa nu-mi raspunzi,ok poate tu nu stii cine sunt dar sincer te las sa gicesti ceau,cu stima si respect
din
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
yashy spune:
Buna mamici!
Diana(hosen), te-am recunoscut de la inceput! Ai stilul tau inconfundabil pe care nimeni nu-l poate uita
! Ti-am mai scris odata si pe subiectul cu viata in JP. Ti-am zis atunci sa pui niste pozici cu tine si noua ta familie
! Inca o data felicitari pentru gestul care l-ai facut! Sa-ti traiasca fetita
! Poate ne spui si noua cati ani are si cand ai infiat-o
.
Pe Luka nu l-am tuns acum prima oara. Pana acum il tundeam eu, dar am zis ca mi-am batut joc de el destul...
si l-am dus la frizer
.
Delia, sunt cutii de miso care au si hondashi bagat. Eu mereu caut de astea. Scrie pe cutie: 'dashi iri'.
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama
eli spune:
Delia, mie cel mai mult imi place miso-shiru facut cu vinete, tofu si ceapa. Pun apa cu 1-2 linguri de shoyu la fiert, si adaug o ceapa rotunda mare taiata pe lungime (deci nu cubulete), vinetele si tofu le tai cuburi mai marisoare. Cand ceapa si vinetele sunt fierte oprsc focul, adaug tofu si apoi dizolv miso. Sotul meu mai mananca si miso-soup din daikon si ceapa sau daikon si morcov. Am mancat miso cu kani, e foarte buna. Spor la gatit!
Hosen, te rog sa dai edit la mesaj si sa mai scurtezi numele acela lung al Adinei ca s-a latit pagina prea tare si se citeste greu. Sper sa nu te superi pe mine pt ca ti-am zis!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
Pantera28jp spune:
Buna ,mamici si pupici la bebelusi!Multumesc tare mult de primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o.
Cum bine stim toate ne mai lovim si de probleme cateodata dar uite noroc ca mai a vem acest site sa mai stam si noi de vorba ,nu?Yashy,e am incercat sa pun niste poze cu Rony dar n-am reusit sa finalizez ce-am inceput dar poate zilele astea o sa reusesc .Nu e el chiar asa de cumintel cum spui tu dar na e al meu ,am incotro??
Deocamdata vad ca se descurca bine la gradinita ,a mancat tot abento ,ceea ce nu ma asteptam si m-am bucurat tare mult.In rest e ok inafara faptului ca inc a mai tuseste un pic.
ERYKA...cum e Ayumi ,totul e ok?Abia astept s-o vad ,mi-e tare dor de ea!
NAOMI IOANAmultumesc si tie de primire si sper sa ne ajutam in orice problema avem!
ELI...sa auzim de bine!
HIRORALmultam de primire in grupul vostru
BUBU...Bine ai venit !si spor la miso soup sau deja savurezi mirosul?
hosen spune:
draga mea,,ELI"cum sa ma supar pe tine,dar asa scriu la cele mai vechi prietene de mult perdute si regasite dupa ani buni,sa stii ca lumea-i mica ceau te pupic si ai grija de tine cu stima si respect
din
hosen spune:
,,Yashy"
draga mea,ma bucur ca mai recunoscut,acum am aflat si eu ca esti tu,sa stii ca printesa mea luna asta face pe29 un anisor si sincer sunt suparata si enorm descuragata ca nu pot sa fiu linga ea,dar am vorbit cu sotul meu drag si este de acord sa-i dea numele,si so aducem aici sa stea linga noi,acum ma zbat sa string bani sai trimit lu maicamea casa poata veni aici,sa myo aduca,si dupa aia nu ma intereseaza pot sa nu plec acasa,ok,mai vorbim ceau
naomi_ioana spune:
Buna dimineata
Ieri a si pitica a vrut afara...moftoroasa rau cand nu serveste portia de plimbat prin parc
...am plimbato cu masina
ca altfel nu aveam zi buna cu ea
.Azi se anunta zi cu soare,deci vom sta afara
.
Sa va mai spunem de progresele noastre:mergem hai-hai(de aseara
),ne asezam singura in fundulet,daca eu fac ceva(de ex bat in masa sau ma stramb)face si ea
,imi vine sa o mananc toata
.
Vroiam sa intreb mamicile care ati fost cu bb-ei in tara,ati luat lapte praf de aici sau i-ati dat din tara?Am inteles ca un Ro formula e mai dulce...eu as vrea sa nu il scimb dar avem prea multe bagaje.
Eli multumesc de intrebare,Naomi e ok,la Stefanel,cum mai sta noaptea cu dormitu?
Anca am vazut fotomodelu tau in revista,frumos scump,si sotului ii place,multi
La ce face reclama,o jucarie?O sa iti timit un PM cu nr de telefon
Bubu bine ai venit la nostru;"dracusori
"(de ce le spui asa?)tai sunt frumosi
foc.Cum e cu miso-sup,ai gatit
?Eu o fac in felu urmator:pun la fiert nibosi,dupa care ii arunc iar in apa in care au fiert pun legume(ce iti place),dupa ce legumele au fiert pun tofu si miso si e gata
.
Sabina frumoasa povestea ta,eu nu iti doresc decat visul tau sa devina realitate..
Lory esti bine ?S-a simtit tare cutremuru?Ma bucur ca puiutu a trecut controlu cu briosi ii
gatuletu ca sa dispara roseata
.Si Naomi a avut de luat medicamente ,nu am avut probleme deloc,chiar deschidea gurita mare sa ii dau "sucu"
.Multa sanatate la cavaler,
o zi buna va doresc,
Lory_k spune:
Buna dimineata,mamicilor!Vreau sa va intreb daca stiti sa faceti supa de ou?Lui Alin ii place mult si vreau sa-i fac si in Romania.Pana acum am cumparat din comert dar as vrea sa incerc sa-i fac eu!Va pup pe toate Lory_k
lui
Alin Cristian
yashy spune:
Iar mi-a facut-o Luka!! Am inceput sa scriu un mesaj, asta de mai sus, si-a sunat telefonul. Imediat a intrat Luka la calc. si a si apasat pe trimite raspuns.
Nu mi-am dat seama, am crezut ca l-a sters, cum face de obicei... Acum, cand am vrut sa rescriu, am vazut ca l-a trimis!!
Vroiam sa zic adineauri, ca ma bucur ca te-am reintalnit Diana, multa sanatate fetitei tale si tie, mult spor la bani ca s-o poti aduce cat mai repede langa tine!
Anca, cum as putea sa vad si eu pe fotomodelul nostru? Unde sa caut?? La biserica ajung si eu tot in jurul orei 11. Daca vrei sa vii la vopsit oo adu-ti cateva fierte de acasa. Vor fi si acolo fierte de ei, dar mai bine sa aduci si tu cateva.
Ella, multa sanatate si tie si lui Rony! Aveti grija de voi! Cand ai timp poate facem impreuna albumul ala, sa vada si fetele cat sunteti de frumosi!!
Multi pupici de la noi!
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama