Mamici din Japonia (2)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
sandra20 spune:
multumim pentru urari...am facut un an...ce repede a trecut timpul...
Shion cu intarziere (scuze) un calduros la multi ani si sa ai parte numai de bucurii in viata...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
shian spune:
Buna fetelor,multumim tuturor pentru urari!
Devylla,desi cu intarziere,LA MULTI ANI nepotelului!
Ai rezolvat la ambasada?
Mult noroc,tot ce-ti doresti si o mini vacanta placuta in tara!
Si noi vom merge acasa,poate ne intalnim?
Sandra,felicitari pentru obtinerea carnetului!
Anca,unde esti?Te-ai suparat pe noi?
Noi ne-am facut baieti mari,ieri am mers singurel si cu o viteza...
Shion al meu nu mai vrea in tarc in ultimul timp,iar daca-l las de capul lui se loveste ,sau imi scoate tot de prin dulapuri.Dupa o ora de libertate,el tot s-ar juca,insa pe mine ma lasa puterile...
Duminica,am fost la tuns,asa ca fetita mea a devenit baietel.Astazi a fost pentru prima data cand cineva de pe strada a zis onichan...
A reanceput tusea si nasucul,asa ca maine mergem la doctor...
Pupici la toata lumea si la buna reauzire!
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
shian spune:
Tot eu,uitasem sa va spun ca am pus si pozici.
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124
yashy spune:
Shion, chiar ca acum esti baietel! Sa stii ca-mi place taaaare mult cum iti sta asa. Pacat ca n-apuca bunicu' sa te vada si cu par lung
. Multi pupici si sper sa ne vedem in curand! (poate maine...
)
Fetelor, eu de ieri am o durere de stomac... ingrozitoare... Cred ca e pe fond nervos, de la stress, nu stiu ce e, dar ma doare rau... Ce leacuri babesti cunoasteti pt dureri de stomac? Ca medicamente... nu prea-mi place sa iau...
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
devylla spune:
Anca(shian) e frumusel baietelul tau.Sper ca nu e bonlavior si sa fie doar alarma falsa.La ambasada am rezolvat,am luat certificatul,in sfarsit.Eu plec pe 2 in tara si daca vrei ne intalnim cu cea mai mare placere,doar sa imi dai un PM sa mai vb.
Adina daca poti sa bei un ou crud dimineata pe stomacul gol,cam vreo saptamana chiar daca iti trece durerea,se reface stomacul foarte bine si o perioada nu mai ai probleme.Iar daca nu poti chiar crud,fierbe-l putin dar sa fie moale.Lui mama asa i s-a recomandat cand a avut ulcer.Si eu am mancat un ou dimineata,cand am avut gastrita(nu am putut crud)si mi-am revenit foarte bine.Sanatate!
poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
devylla spune:
[quote]Originally posted by devylla
Anca(shian) e frumusel baietelul tau.Sper ca nu e bonlavior si sa fie doar alarma falsa.La ambasada am rezolvat,am luat certificatul,in sfarsit.Eu plec pe 2 in tara si daca vrei ne intalnim cu cea mai mare placere,doar sa imi dai un PM sa mai vb.
Adina daca poti sa bei un ou crud dimineata pe stomacul gol,cam vreo saptamana chiar daca iti trece durerea,se reface stomacul foarte bine si o perioada nu mai ai probleme.Iar daca nu poti chiar crud,fierbe-l putin dar sa fie moale.Lui mama asa i s-a recomandat cand a avut ulcer.Si eu am mancat un ou dimineata,cand am avut gastrita(nu am putut crud)si mi-am revenit foarte bine.Sanatate!
Anca sper ca esti bine,mai da un semn de viata cand ai timp!Pupici
poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
poze noi
iubirea mea
bubulinele
Sabina
yashy spune:
quote:
Originally posted by devylla
Sabina
Multumesc muuuult,
![](floare.gif)
Cam liniste pe aici, imi lipsesc si mie tare mult povestile despre Naomi, unde esti Ancuto sa le spui?
Pupici multi, o seara placuta!
Adina
![](hippi.gif)
![](bici.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
pengunica spune:
Naomi _Ioana ,cumatrica mea are probleme cu netul.
Naomi este bolnavioara acum ,se pare ca ar avea diaree sau cam asa ceva oricum astazi urmau sa mearga din nou la doctor pt ca se chinuie de o saptamana cu aceasta boala.....sper sa-i treaca si mai ales poate isi instaleaza cumatra netul din nou ca sa va dea mai multe detalii.
ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005
eli spune:
Anca, multa sanatate lui Naomi si sper sa ii treaca repede.
Si lui Shion multa sanatate. Sa te faci bine rapid ca sa te mai putem vedea.
Sabina, felicitari pt rezolvarea actelor!
Adina, sanatate si tie! Azi ai fost mai bine?
Si Stef a fost racit, apoi a avut un virusel la burtica,a cum e pe trecute boala, dar el tot mai e marait si mamos tare. A adormit inainte de a intra in casa (19:30) si vad c anu se mai trezeste.
weekend placut!
yashy spune:
'Neata fetelor!
Mi-e taaaaaaaaaaaaaaaare somn! M-a trezit Luka pe la 7si... Azi-noapte am stat pana pe la 2 fara pe net si apoi nu stiu de ce n-am putut adormi... sunt plina de griji, n-as vrea sa uit ceva din bagaj, sau sa nu cumpar... Deja am o multime de lucruri, eu care ziceam ca n-o sa am bagaj prea mare...
Eli, multumesc de intrebare. Ma simt mai bine. Nu vreau sa ma mai enervez pe Luka ca iar ma iau durerile...
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami