Mamici din Japonia (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Sabina sunt frumoase foc pozicile! Sa-ti traiasca nepoteii.

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La multi ani!Shion sa te faci mare si frumos.Petrecere frumoasa si multe cadouri.Anca felicitari pentru un anisor,iti doresc multa fericire.

Yashy mercic

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Shion (pt azi) si George (pt maine), la multi ani! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi, sa fiti cei mai cumintei baietei. Pupicei!

Mergi la inceput

Shion, inca o data La Multi Ani!!
George, La Multi Ani! Multa sanatate, fericire si o viata fara griji, alaturi de cei care te iubesc!

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Am reusit in sfarsti sa pun pozele de la ziua lui Luka (baiatul Adinei-yashi) si a lui Shion (baiatul Ancai-shian). Vizionare placuta! http://community.webshots.com/user/sutikun13

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

LA MULTI ANI George !

Multumim fetelor pentru urari,pupici de la noi!
Am avut si o petrecere frumoasa,cu cadouri multe,multe si cu prieteni pe masura.Multumesc Eli,multumesc Adina,nu stiu ce m-as fi facut fara voi...
Am pus si noi pozici de la petrecere,sper sa va placa.

Anca & Shion

http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Am pus si io pozici de la ziua lui Shion! Sunt sigura c-o sa va placa!
Trageti cu okiu aicilea.
Pupici, vizionare placuta.

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Buna,

Miam,miam ce tort delicios.....ce poze frumoase.Se pare ca v-ati distrat foarte frumos.Inca o data felicitari Anca(shian) ai un baetel la fel de frumos ca si tine.Nu stiu de ce dar toti bbei care sunt in combinatia de roman-japonez sunt copii foarte reusiti.Toate aveti bb foarte reusiti,sa va traiasca.Deabia astept sa il am si eu pe al meu.
George.

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantera28jp spune:

ANCA...LA MULTI ANI LUI SHION!!!!!
A trecut ceva timp si imi cer scuze dar efectiv nu am timp sa intru pe DC .Sa fie sanatos si sa aiba parte de cei mai bun pe lumea asta .
-ELLA-

Mergi la inceput

buna dimineata,

Ce liniste este aici!Eu cu cafeaua am luat o pauza de curatenie la calculator.
Azi nepotelul meu face 5 luni.Ieri ma intrebam cand s-a facut asa mare ca parca acum cateva zie s-a nascut si mi-am dat seama ce repede zboara timpul.Avem un dintisor,ne intoarcem pe burtica de cate ori avem ocazia,am inceput sa dormim mai putin,am inceput sa mancam mancarica de cateva zile,ne-am facut baetel mare si matusa e foarte mandra.
In seara asta mai fac un drum la Tokyo.Sper de data asta sa rezolv problema.
In rest sunt bine,am inceput sa imi fac bagajele,mai e putin si plec si sunt tristulici...dar asta e,ma intorc in doua luni.
Va pupic si va doresc o zi frumoasa!

poze noi
iubirea mea
bubulinele
Sabina

Mergi la inceput