chist ovarian

chist ovarian | Autor: iarina

Link direct la acest mesaj

Stiti vreun tratament naturist pentru un chist pe ovar? A dat rezultate? Daca da, scrieti-mi-l si mie, va rog! S-a absorbit cu tratament medicamentos?
pupici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cred ca nu ar trebui sa "te joci" si sa consulti un medic. Eventul poti intreba la un magazin naturist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Darria, nu vreau sa ma joc, voiam un tratament naturist, m-am gandit ca nu poate face rau. Iar daca cineva mi-ar fi dat vreo idee, m-as fi bucurat. Voiam de asemenea sa stiu daca un tratament medicamentos a dat rezultate bune - in sensul ca s-au absorbit chisturile- ca sa ma duc si eu la doctor. Chestia e ca nu stiu ce sa fac: sa merg pe un tratament naturist sau unul alopat. Sau ambele:)) Am cautat eu pe forum, dar desi s-a vorbit mult despre chisturi, erau fete care aveau ovare polichistice, deci mai complicat, nu ceea ce ma interesa pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Poate nu am folosit corect acel "sa nu te joci". Iti explic acum de ce. Cand aud de probleme ale organelor genitale mi se face pielea de gaina. Nici macar nu pot sa citesc ce este scris la subiectele despre organele genitale. De aceea am zis ca cel mai bine este sa ceri sfatul uniu medic. Sunt convinsa ca tratamentele naturiste sunt mai bune dar depinde ce folosesti si pentru ce probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Draga Iarina,

Si eu am chist si am incercat cu cupozitoare cu Carpicon despre care ftl ziceau ca da rezultate, dar la mine nu s-a intamplat nimic. Tot cu anticonceptionale a scazut.

pupici

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

nu stiu tratamente naturiste (de nici un fel) ca m-a ferit dumnezeu. dar prin prisma unei recente experiente urate cu mama mea care s-a incapatanat sa nu mearga la un medic decat in ultimul moment, te sfatuiesc sa mergi la un spital sa iti faci analizele si sa faci tratamentul pt ca nu e de gluma... mergi la Polizu, Universitar, unde vrei tu, dar nu te juca cu sanatatea ta!
voi da acest sfat tuturor celor care au probleme, eu sunt (inca) ingrozitor de speriata de recenta experienta prin care am trecut cu mama

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

de obicei se administreaza anticonceptionale,iar tratamente naturiste sant, si sa mai discutat pt. ca multe dintre noi ne confruntam cu aceasta problema.supozitoare cu carpicon si tinctura de mugur de zmeur si nu numai se administreaza din ziua a 5 a -16 a.cam 3 luni.ce dimensiune au chisturile tale?pot sa spun ca unele fete au fost foarte multumite de acesat tratament acum depinde e bine sa nu fie foarte mare chistul.astep vesti de la tine.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

uite iarina, sa-ti spun ce tratament am citit pe forum ca ar face bine:

- 4 cani de napraznic pe zi (preparat asa cum au povestit fetele pe undeva pe aici pe forum, daca nu gasesti, spune-mi, si-ti dau PM)
- supozitoare cu carpicon din ziua a5a pana in ziua a19a inclusiv. 2supozitoare/zi - dimineata si seara.
- tinctura din muguri de zmeur 30 picaturi/3 ori pe zi.

eu zic sa incerci, e tratament naturist, daca bine nu-ti face, n-are ce sa strice.

cu anticonceptionale am auzit ca intr-adevar se retrage chistul, dar, surpriza, dupa ce intrerupi, reapare!

bafta, si tine-ne la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

iarina, ai citit tratamentul naturist al Liviei? Vezi ca la sectiunea "Aspirante optimiste" se discuta despre tratamente naturiste ale diverselor afectiuni ginecologico-endrocrinologice. Du-te acolo si citeste ce -sa discutat despre asta (sunt cateva subiecte vaste). Eventual ia legatura cu Livia si vezi ce tratament ar fi bun pentru ce ai tu, in functie si de rezultatele analizelor pe care le-ai facut si de ce ti-au zis/recomandat medicii.

Multa sanatate

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

iarina, revin cu link-urile unde poti citi mai multe, ca sa iti faci o idee:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41353
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37363
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40096
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43449
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44713

Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Fetelor sunteti niste dragute, multumesc mult, eu mi-am dus sa-mi fac o ecografie la colecist, care imi da bataie de cap de 2 luni ( am o bila lenesa) si am aflat ca am un chist de 19 mm. O sa citesc cu atentie tot ce mi-ati recomandat si o sa vad ce schema de tratament voi incepe. Am fost si la doctor si mi-a dat urmatorul tratament: indometacin si Doxiciclina timp de o luna, mi-a zis ca l-a recomandat multor paciente si a dat rezultate.

Mergi la inceput