Cit de aproape ati fost de droguri?
Raspunsuri - Pagina 9
magh spune:
Am fumat o singura data o marihuana in patru.
Nu ma mai puteam opri din ras...Bine ca s-a rezumat doar la atat. (deh... tanar si nelinistit).
Vivela spune:
mi s-a oferit, de catre un amic, mi-a zis sa incerc. am zis pas si ma bucur ca n-am dat curs invitatiei. odata bariera psihologica trecuta, dependenta e mult mai aproape.
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
jenn spune:
Aici unele droguri-asa zise soft drugs sunt legale!Nu ma intereseaza!Pt amatori :drogurile mai noi,sintetice si ieftine,de ex cristal methul dau dependenta din prima!
anky spune:
Nu m-au tentat niciodata,eu nici macar nu fumez si ma deranjeaza enorm cind se fumeaza marihuana pe strada.E atit de puternic mirosul incit il simt de la departare
.
Anca,mami de doi nazdravani
pitzinuca spune:
eu am incercat in fragedele-mi tinereturi. tigari. de fro 5 ori. de trei ori nu s-a intamplat nimic, ma durea capul sau pur si simplu nicio reactie, de 2 ori am fost in extreme: eram fff obosita si aveam inpresia ca daca inchid ochii vine apocalipsa asa ca i-am stresat pe toti ca nu cumva sa ma lase sa adorm
, iar odata radeam din ORICE, ma uitam la mine in oglinda si nu ma puteam opri din ras. imi aratai un deget, lesinam de ras. ![]()
nu ma tenteaza, ba din contra, stiu ce efecte nocive au. le urasc din tot sufletul meu si daca as avea bani muuulti, impotriva lor as lupta.
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
maria_bunica spune:
Din fericire nu am avut nici un contact personal cu drogurile si nici nu imi doresc!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
alexadra spune:
sotul meu a stai in germania pana acum 4 ani cand ne-am cunoscut, i-am spus ca nu are ce cauta la mine daca nu se lasa, s-a lasat, ne-am casatorit si dupa 4 ani s-a apucat din nou, l-am dat afara si am bagat divortul....
Mamica de print Raul Mihail
sorinake spune:
sunt total impotriva!
nu am folosit, nu m-au tentat niciodata!
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png
Robertino26 spune:
Am lucrat cu ele o perioada
Nu m-au tentat
Am prieteni care mai trag ocazional<marijuana>si nu coca