nunta in iasi

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Kriss 79: bine ai venit pe
Cred ca o sa fac marturii pentru biserica. Dar nu stiu ce fel de bombonele o sa folosesc. Nu stiu cand anume se dau la biserica.
O sa fie carduri la masa pentru fiecare familie, pentru "contributie". Acestea vor fi introduse la plecare intr-o casuta in miniatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Darria> Stiu de carduri pentru invitati..ma refeream la carduri de meniu(cu meniul ce va fi servit) pe fiecare masa..am vazut ca se poarta acum. In ceea ce priveste subiectul dj, filmare si fotografii eu am angajat formatie, care canta de obicei la restaurantul unde fac eu nunta, i-am mai auzit si la alte nunti la care am fost acolo.Sper sa fiu multumita de ei.Cu filmarea si fotografiile trebuie sa vorbesc cat de curand pentru ca se apropie nunta (2 iulie). Am un numar de telefon a unui tip care se ocupa cu asa ceva, a prestat printre altele la nunta unei prietene si mi-a placut caseta si pozele facute. Am sa il sun zilele astea sa vad cat cere si daca e disponibil.te tin la curent daca vrei.tu pe cat ai nunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puricosu spune:

Salutare din nou, si multumim pentru felicitari:P suntem boboci pe site dar am citit de mai multa vreme posturile de pe DC si ne-am facut si noi cont.

eu si Puricoasa mea vom face cununia religioasa la biserica Sfintii "Gavril&Mihai si Petru&Pavel" de la Sp. Militar Iasi, ca acolo lucreaza printesa mea si e si frumos. Ramane sa programam, dar dupa ce ne gasim localul. Caci va fi asa zicem noi: Starea civila -> Biserica -> fotografii in Botanica -> Petrecereeeeeeeeeeeeeeeee . Asteptam sugestii daca nu e ok :)
In ceea ce priveste muzica cred ca vom apela la un prieten care s-a mai ocupat de muzica la nunti. Noroc de prieteni . Legat de filmare, socrul mic are camera digitala si va fi sa speram si un mini-cameraman, dar cred ca vom apela si la serviciile unui cameraman profesionist, pentru fotografiile de nunta. Iar de editat vom edita noi filmele dupa nunta caci am mai facut clipuri cu poze si efecte si sicronizari cu melodii. Eventual daca doreste cineva sa ii prelucram un film in stare bruta, in orice fel doriti, contactati-ne si va dam niste "mostre" :P
Deocamdata strangem banuti sa ne rezervam localul, care il vom cauta weekendul acesta. Avem deja unul prin Copou pe langa unitatea de Pompieri. Intra vreo 40-50 de persoane (va fi o nunta intre familii si prieteni, adica o nunta medie, dar frumoasa speram noi), are si terasa, e putin retras linistit si foarte racoare vara.
Dar mai cautam mai multe variante. Si speram luna asta sau cel tarziu in iunie (adica cu 12 luni inainte :D) sa il inchiriem.
Numai bine tuturor si bafta la pregatiri.
PS: din cate am observat nu prea sunt barbati pe site asta. Mie mi se pare interesant, si sincer am aflat o multime de lucruri. Ciao

Mergi la inceput

Kriss 79: nu am fost atenta, acum am inteles. Noi nu o sa folosim carduri pentru meniu, asa ca sa nu stie ce-i asteapta si sa poata fugi
Restaurantul are formatie, nu i-am auzit cantand. Dar oricat de profesionisti ar fi, sunt si ei oameni si obosesc. De asta intrebasem de Dj.
"Tarboiul" nostru va fi pe 20 august.
Daca esti tu draguta sa-mi spui ce afli in legatura cu fotografiile si filmarea
Puricosu: e buna ideea cu fotografii in Gradina Botanica. Poate o folosim si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor! ma da ce harnicutze sunteti voi am lipsit vreo 2 zile si ati discutat atatea
in primul rand o salut si eu pe krelia si nu ma supar pe tine ca ai intrat pe la noite iert
puricosu - si mie mi-ai dat o idee buna cu gradina botanica,dar la sfarsitul lui septembrie oare mai sunt flori pe acolo????astept si eu un raspuns
kriss79-nici eu nu fac carduri de meniu si nu ca sa fie surpriza dar sunt deja prea multe carduri si nu are rost fac card de multumire si atat.Nunta mea va fi pe 24 sept la ciric si am muzica (cu avans dat)biserica(la fel)sala(normal)verighetele nasii costumul lui de cununie pantofii mei de cenusareasa ciorapei cu dantelutza si lenjeria....
aaaaa si de azi am si pe cineva care se va ocupa de aranjarea salii un profesionist care lucreaza in particular dar va sfatuiesc si pe voi ca la o firma specializata va jupoaie de piele
va urez succes la toate si sper sa intru si eu mai des de acu
spor la munci si mai astept sa vad ce-ati mai facut si voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Salut fetelor! Eu am reusit sa programez cununia religioasa la ora 18, si sa vorbesc la flori, si sa dau avansul pt flori(luminari,flori naturale mire, nasi parinti, crizanteme naturale pt nuntasi, aranjamente restaurant ; buchetul de mireasa il fac in iasi).
Si inca ceva.mi-am luat ceva ce mi-am dorit mult :un guest book pt nunta(am trecut aici adresa sa-l vedeti si voi; mi-l trimite personalizat cu numele noastre si data nuntii)http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=1265&item=8187735350&rd=1&ssPageName=WDVW#ebayphotohosting .
in rest acum caut invitatii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lorym-foarte frumos guestbook-ul da eu nu stiam ca se obisnuieste asa ceva prin zona noastra...
acu ce sa zic e foarte frumos dar la mine deja sunt prea multee si nu-mi mai bat capul si cu asta
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Darria> am sunat pe un alt tip profesionist care se ocupa de filmare si mi-a cerut 4,8 mil pt 2 casete de 6 ore.Poze nu face, dar a zis ca se pot face de pe filmul de pe casete. Sper ca luni sa il sun si pe celalalt despre care ti-am zis.

Mergi la inceput

Multumesc frumos Kriss.
Stiu ca se pot face fotografii pe baza casetei dar vreau sa fie facute de aceeasi persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Unde va faceti buchetul de mireasa? niste idei va rog !!!EUas vrea niste trandafiri minirosa roz cu frezii albe . Ce ziceti?

Mergi la inceput