nunta in iasi
Raspunsuri - Pagina 6
nushulica spune:
fetelor nu va mai certati ma ca eu am fost prima care am semnalat lipsa mesajelor noastre
kriss 79-bine ai venit printre noi si asteptam amanunte unde faci nunta...
pupici
Darria spune:
Nu se cearta nimeni. Fiind neexplicita si in criza de timp a rezultat cu totul altceva decat am vrut sa spun. E vina mea iar pe viitor am sa incerc sa nu se mai intample.
Puricosu spune:
Se mai adauga o nunta pe 3 iunie 2006
Deocamdata suntem la stadiul de schitare. Vom reveni cu vesti cat de curand.
Semnat: Puricosu&Puricoasa
krelia spune:
quote:
Originally posted by Puricosu
Se mai adauga o nunta pe 3 iunie 2006
Deocamdata suntem la stadiul de schitare. Vom reveni cu vesti cat de curand.
Semnat: Puricosu&Puricoasa
Mereu e loc de mai bine! :D
Puricosule, musai sa te inscrii si la miresici 2006, ca-i foc si para daca n-o faci! Bataita ce-ti iei...
nushulica, pup fata tare tare tare si-ti salut colegele de subiect
PS. eh, am tras si eu un pik cu ochiul pe la voi, nu va supi, nu?
Krelia...viitoare printzesita
kriss79 spune:
Miresicilor voi va faceti marturii? eu nu sunt inca hotarata.si mai am o intrebare. ce ziceti de carduri de meniu..sau asa ceva..pe fiecare masa a invitatilor..
astept parerile voastre
pupici
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by krelia
Puricosule, musai sa te inscrii si la miresici 2006, ca-i foc si para daca n-o faci! Bataita ce-ti iei...
nushulica, pup fata tare tare tare si-ti salut colegele de subiect
PS. eh, am tras si eu un pik cu ochiul pe la voi, nu va supi, nu?
Krelia...viitoare printzesita
[/quote]
Hai ca nu ne suparam, draga Krelia... Bun venit si pe la noi!
Darria... facem pace, da? Eu sunt de acord...
Nushulica... nu era cearta... era doar o discutie...
Darria spune:
Pana acum s-a discutat de ceea ce "doare" mai tare, adica: rochii, buchete si altele. E foarteeeeeeeee bine. Dar eu mai am multe necunoscute. Ma refer la DJ, filmari si fotografii. Postez aici deoarece voi sunteti cele mai informate(fiind din Iasi). Piata este arhiplina de aceste oferte dar nu stiu care este mai bun. Stiu ca selectarea se face dupa probe dar va intreb pe voi in speranta ca poate deja stiti pe cineva(societate sau persoana fizica). Avand in vedere ca sunt amintiri pentru intreaga viata vreau ca totul sa fie facut de profesionisti. Voi cum procedati?
Darria spune:
quote:Mai mama, dar nu pentru ce face pace. Nu ne-am certat. Vina a fost a mea. Datorita grabei nu am explicat cele scrise. Am vrut sa raspund intrebarilor voastre si am copiat mesajul tau pentru ca mai cuprindea unul. Greseala mea a fost in a II-a parte a mesajului. Citisem la un subiect deschis (la probleme tehnice) in legatura cu disparitia mesajelor, nu mi-a placut "tonul" discutiei si am spus de ce nu ma intereseaza disparitia mesajelor mele. Numai ca eu nu am precizat ca cele spuse nu au legatura cu voi. Daca poti citi primele pagini(ca eu atat am citit) la acel subiect, ai sa ma intelegi. Toate acestea cumulate au rezultat altceva decat am vrut eu sa spun. Nu degeaba se spune ca: "graba strica treaba". Imi pare rau ca a iesit asa iar pe viitor daca nu o sa fie timp am sa ma abtin de la postarea mesajelor. O si un din partea mea.
Originally posted by ralnied1
Darria... facem pace, da? Eu sunt de acord...