nunta in iasi

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Daca nu pot sa-ti dau un raspuns la aceasta intrebare e pentru ca nu stiu. Asa ca sa nu te superi pe mine. Eu o sa incep cautarile abia la inceputul lunii iulie.
Stiu de la cineva ca la floraria din Podu Ros le fac dragute(si-a facut acolo si a fost multumita). Nushulica spunea cava de Gradina Botanica-iti va spune ea mai multe. Altcineva spunea ca se pot face la o florareasa dar nu stiu la cine e. Mai stiu de floraria din Piata Unirii ca fac buchete dragute. Nu stiu nimic de preturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Astazi mi-am facut comanda de invitatii la hala centrala.Asta e modelul : http://www.invitatia.ro/images/KRISTAL/70783_b.jpg
Celelate care im placeau erau prea mari. In hala sunt 27.000 plus scrisul 5000, iar pentru personalizare in inimioare mai costa 5000, si fiind vorba doar de 35 de invitatii am acceptat.
Va place? Am facut o alegere buna?

Mergi la inceput

Sunt dragute, important e sa va placa voua nu noua. Vor fi si mai dragute dupa ce le ataseaza fotografiile voastre.
Dar nu inteleg de ce trebuie sa platesti scrisul. Pe site spun ca scrierea e gratuita(sau cel putin spuneau cand m-am uitat). Le fac intr-o saptamana, asa cum spun pe site? Te rog, daca vrei, spune-mi si mie unde anume la Hala? Parter sau etaj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Darria, intre parter si etaj la mijlocul scarilor. Ceri cataloagele cu invitatii. Eu as fi vrut ceva cu fundita dar erau mari alea. Iar in inimioare va scrie numele nostru, nu stiu daca se poate poze, si pentru asta mai dam 5000 ca e alta foaie cica
Mie mi-a placut asta dar era mare http://www.invitatia.ro/images/KRISTAL/50405_b.jpg

Mergi la inceput

Multumesc Lorym
Cand ai spus de personalizare credeam ca e vorba de fotografiile voastre dar se pare ca astazi sunt Trebuia sa-mi dau seama ca daca ar fi fost asa ar fi costat mai mult.
Amandoua sunt dragute, sa nu-ti pare rau pentru ce ai ales. Culoarea e draguta si mai iesi din "tipare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela10 spune:

Hristos a Inviat!
Ma bucur sa vad ca sunteti toate la fel de implicate ca si mine in organizarea marelui eveniment. Eu deja visez urat noaptea insa...AM ROCHIE DE MIREASA si e super. Sunt foarte bucuroasa.Pe 4 iunie merg la prima proba. Rochitica e de la MIRANDI model nou de-al lor. Eu m-am dus cu un model luat de pe net dar cand am vazut rochitica pe manechin....am ramas masca. Am probat-o si cand am vazut cat de frumos se aseaza...am si facut comanda caci aceea imi era mare ( eu sunt micuta de statura...1,55m). Costa 17.000.000 lei si are si pelerina cu broderie care va fi trena mea.Oricum rasuflu usurata ca nu mai duc grija rochiei. De asemeni mi-am gasit si costumatia pentru cununia civila (fusta si corset de culoarea roz).
Intreba una din voi unde ne facem buchetelul de mireasa. Mie mi-l face o agentie din Piatra Neamt din trandafiri albi si rosii.Aceasta firma se ocupa de aproape tot ce tine de ornamente: de la lumanari...ornat masini, cocarde, buchetul meu...pana la arnajamentele cu baloane. Site-ul lor este: www.emariage.com
Din pacate nu au preturile afisate pentru fiecare serviciu insa sunt foarte ieftini dar cei mai buni din orasul nostru.
Darria am colindat toate magazinele din Piatra si pot sa te asigur ca nu sunt costume mai ieftine pentru mire si nici mai frumoase.Ce gasesti in Iasi gasesti si in Piatra Neamt.Ba chiar pot afirma ca in Iasi mai ai de unde sa alegi. Iubi meu s-a hotarat sa isi ia costumul de mire de la DINASTY. Sunt mai scumpe cele aparute anul asta dar...merita zic eu.De acum mai ramane sa isi caute un costum pentru cununia civila.
Hai ca v-am plictisit destul. Acum ca m-am intors, voi scrie mai des. Va pup si va doresc spor la cumparaturi si la pregatiri.

Cea mai fericita viitoare miresica!

Mergi la inceput

ADEVARAT A INVIAT !
Iti multumesc mult Adela
Bine ai revenit.
Spor la pregatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Floraria din Pta Unirii este foarte scumpa, daca te referi la Decora. Eu am fost la Ikebana langa pta independentei, au cataloage cu modele de buchete de mirese, de lumanari, decoratiuni interioare, masini etc..si au preturi acceptabile. Eu am nunta pe 2 iulie si mi-au spus ca sa vin sa dau comanda cu o saptamana, o saptamana jumate inainte.Eu vreau buchet de trandafiri albi, rotund, nasii si parintii tot trandafiri, iar invitatii garofite albe sau flori nemuritoare(asa le zice).
Cu invitatiile e mai dificil, am dat comanda la o tipografie din sararie, sunt cam ocupati, dar sper sa le termine pana pe 20 mai cel tarziu. M-am gandit sa fie un model mai deosebit, am vazut si prin hala si mall in genul asta. E modelul cu hartie care se roteste, se prinde cu ceva si se baga intr-o cutiuta..cand a vazut modelul maica-mea a innebunit si mi-a zis ca nu sunt sanatoasa. Dar mie si lui iubi imi plac, mi se par mai deosebite, nu vreau sa fiu snoaba,voi ce parere aveti de aceste modele? Costa 1,1 E.
am mai vazut la cineva o invitatie foarte interesanta..dar daca ii spuneam si de modelul asta facea stop cardiac maica-mea. Pe sticle de vin...eticheta era invitatia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am uitat sa va intreb: unde mergeti in saptamana de miere miresici din Iasi?

Mergi la inceput

Unde anume nu am stabilit inca dar va fi la mare si apoi poate la munte. Bineanteles la noi in tara.

Mergi la inceput