Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Dalia,

Nu te speria prea rau...posibil sa-i fi fost f. cald pe drum...a fost transpirat? Cum spuneam in mesajul de mai sus, in we am fost la tara si in masina era destul de cald...Maysa era rosie ca focul si transpirase rau...imbracata normal, fiind...Poate a racit putin!
Si Maysa a avut acum o luna ceva asemenator...febra mare, peste 39, constanta (nu scadea aproape de loc), ardea, era molesita rau...fara nas, gat, etc...Totul de la iesit afara cu capul decsoperit...vreo 4 ore...am mai povestit eu. Medicul a consultat-o si mi-a spus ca e o viroza, ca se poate manifesta si asha...cert e ca a trecut de la sine, dupa cca 4 zile (ei i-a iesit si o eruptie, care nici acum nu stiu dc. nu cumva a fost rubeola...) Dar nu e cazul tau...Da-i cu antitermice si monitorizeaza-i temperatura, da-i lichide multe, pentru hidratare...dc. nu cedeaza febra, ar fi bine totusi sa-l vada un medic!
Cat despre dintishor...nu stiu ce sa spun, medicii sustin ca eruptiile dentare nu sunt insotite de febra mare (e important sa-i pui totusi termometrul), ci de febra moderata, pana in 38...Mamicile (practica, adica) spun ca poate fi si de la dintishor...
Orice ar fi, trece!
Aveti grija de voi!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Firutza, eu zic sa suni doctorul daca poti. desigur, daca nu i-a trecut deja nazdravanului
si nu te supara, te rog mult, eu stiu ca novocalmin nu-i prea indicat, iar pe prospect scrie ca se da peste 2 ani
Ramona, sa stii ca si eu ma intreb daca se recunoaste Matei in poze, in filme sau in oglinda. inclin sa cred ca inca nu. asa ca gelozia Maysei (e dulce rau de tot, am vazut pozele) ar fi normala
Matei, de exemplu, cind se vede in oglinda ride si se pupa singur. in poze, la fel ride. mai ales daca sint pe computer

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Saphir ce copii frumosi ai si ce mare e Ailish....wow....minunat, sa iti traiasca si sa iti lumineze viata numai cu bucurii. Acum e mai greu, dar sa vezi ce repede trece timpul. (A se vedea cine da sfaturi...inainte mi-e vremea).

Sa inteleg ca se intaresc randurile la bb2 pe anul asta???? Mult succes !!!!!!

La noi bb2 va fi o fetita dupa cum ni se spune, dar vorba Tatianei parca pana nu vad nu cred. Darianna o sa fie numele ei + un nume de sfant, cred ca Maria.

Tatiana imi pare rau ca nu ne-am mai putut vedea, stiu ca in week end si voi aveti program in familie, iar in timpul saptamanii parca era facut ca toata seara ploua sau se pregateste sa ploua.

Daryus e tot mai "bandit" si nu lasa deloc loc pentru compromisuri...in nici un domeniu. Am observat si eu cat de multe pricepe mai nou...il intreb tot timpul ce vrea sau ce alege si intodeauna primesc un raspuns...in limba lui bineinteles.
De cateva zile face mofturi la tot ce inseamna mancare si ar manca numai biscuiti si pufuleti si bineinteles laptele cu cereale cat de mult...nimic in rest....dintisorii bata-i vina!!!!

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine Adriana cu masinuta, spre deosebire de tine insa Clio-ul meu sta in garaj singurel pentru ca al meu sotior nu ma lasa sa conduc acum....dar trece ea si perioada de sarcina si recuperez....sper sa mai am curaj....

Pupici

Ioana & Co.
Daryus & bb mica din burtica 29s (Darianna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Ramona, tare frumusica si plina de viata e Maysa!!! cretulinei! Si eu inclin sa cred ca copilasii nostri nu se recunosc in poze sau in oglinda. Inca. Clara ne recunoaste, zice tata sau m-arata pe mine (mama zice doar daca-i suparata). Dar cand se vede pe ea zice ba-ba (copilas). Probabil ca Maysa si-a aratat primele semne de gelozie... Si cate vor mai fi

Ioana, chiar ca vremea asta se joaca cu noi. Poate reusim sa ne intalnim saptamana asta. Ieri l-am vazut pe Darius, dar ne-am intalnit intr-un loc stramt, era parcat un camion pe trotuar , si n-am putut-o aborda pe doamna - am fi blocat de tot trotuarul. Ce nume frumos ati ales pentru Bebelina. La nume de baiat nu va ganditi? Cine stie?

Dalia, multa sanatate lui Edy! Poate fi o viroza usoara.

Anca, noua doctorita ne-a indicat novocalmin asociat cu paracetamol in caz de febra mare, mai ales dupa vaccinuri.

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ramona, nu-ti fa probleme pt. ca nu au cum sa se recunoasca acum copilasii nostri. Mai tr. sa treaca ceva timp ca sa se recunoasca in oglinda si apoi in fotografii. Asa ca reactia Maysei a fost absolut normala. Ei nu se proiecteaza in afara lor, asa ca imaginea pe care o vad este a unui copil, nu a lor.
Normal ca pe tine si pe sotul tau v-a recunoscut.
Am vazut si eu pozele . E o dulceata fata voastra. Seamana f. bine cu papusica de langa ea.
Felicitari pt. condus!!!

Ioana, cat mai ai pana nasti? De ce nu te lasa sotul sa conduci masinuta???

Firutza, multa sanatate puiului! Si eu zic ca e bine sa-l vada un medic.

Andra, iti dau datele instructorului cu cea mai mare placere. Scoala are sediul in blocul de langa SIR.

Saphir, nu ai nici o veste de la minister???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Multumesc pt. promptitudine,siAnca sigur nu ma supar,altfel n-as mai intreba,dar tot dr.mi-a spus sa-l dau in caz de febra mare.Edi din nou a facut febra,n-a stat la termometru asa ca am fugit si i-am luat unul pt. ureche,merita banii.s-a scandalizat el si la asta dar dureaza doar 1 sec...si am dat fuga la dr.[avea 39,1],+frisoane,brrr si niste ochisori...!?Diagnosticviroza,rosu in gat[cu secretii urate]:MEDOCLAV,4ml./8ore;nurofen,panadol [alternativ].Cred ca de dimineata a avut si mai mult,dupa cum ardea...OF si-mi vine sa ma bat ca noi l-am scos ieri pe un vant cumplit,sa-l plimbam prin parc,ca se plictisise in casa...Asta e!invatare de minte!Mare prostie am mai facut,sper sa-i treaca!

Ramona,Nu stiu daca iti mai place Edi acum ,bolnavior!Dar ramanem in cursa!Da,se spune ca ei nu se recunosc in oglinda pana pe la doi ani,deci Maysa a avut dreptate sa fie geloasa:mami si tati se plimbau de zor cu un bebe strain!

pe curand,Dalia si Edi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

Tatiana abia astept...

Saphir pai voi fi cu siguranta o mamica de 32 de ani in cel mai fericit caz.Cumva mi-ai dat curaj vazind pozele cu ingerasii vostri
Sa inteleg ca nu ai luat prea multe kg de nu se vad dupa nastere...super fain.

Adriana mercic de reteta, o sa caut stevie azi, sper sa gasesc.

firuta sanatate multa lui Edy

Ramona si eu stiu ca incep sa se recunoasca undeva pe la 2 ani jumate, deci e mai mult decit normala reactia gazei.

o seara frumoasa!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Tatiana si Emilly, spor la treburi

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Anca mercic!, sper sa iasa baietel...

Sa va zic cu ce ne-am jucat azi...cine ghiceste??? am desenat cu creta asfaltul, apoi in parc si apoi iar in curte la creta si pietricele in galetusa, nebunie pe noi, cum intram in casa se invirte de doua ori si incepe:'pa, pa, pa'

Parca un picut si-a revenit cu mincatul, imi daduse doctorita, saptamina trecuta cind am fost la control, vitamine dar daca a inecput sa manince a zis sa nu i le mai dau, doar in caz de greva foamei.Avem 11300, e peste medie la greutate si 78cm, manechin o face mama cu toate ca inca mai are colacei de grasime pe peste tot.

somnic bun pe miine, pupicei!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Tatiana si Emilly mult succes! Si eu il vreau pe al doilea dar nu ne-am hotarat inca. Eu lucrez jumatate de norma si nu stiu daca beneficiez de CIC, asa ca trebuie sa lucrez vreo 10 luni norma intreaga si apoi incep treaba...
Elena multumesc pentru incurajari. Nu ma deranjeaza sa-l alaptez dar incepe sa vrea si in timpul zilei la culcare. Voi vedea ce voi face.
Fetelor sa stiti ca si eu "rasfoiesc" de mult timp albumele cu fotografii si ma bucur de toti pentru ca sunt frumosi si destepti, care mai de care mai poznas.
Robert al meu se admira in oglinda de multe ori. Nu stiu daca isi da seama ca e el, dar e fericit cand se vede. La fel si cu fotografiile. Astazi a vazut o fotografie cu el in care se stramba si incerca sa se strambe la fel. Era foarte caraghios.
Sanatate lui Edi.

Ramonaa si Robert(15.01.2004)
http://community.webshots.com/user/ramonaa200

pentru mamici.

Mergi la inceput