Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Emilly si Tatiana, spor!

Eu inca nu m-am hotarat daca mai vreau una (ca sigur tot fata as mai vrea) sau nu! Dar tind spre nu...

Eu credeam ca Laura a inceput sa se recunoasca in oglinda, mai ales ca vine seara cu lucruri de imbracat la noi si vrea sa i le punem pe ea dupa care se duce si se admira la oglinda :)
Astazi i-am cumparat Lego, cica trebuie sa invete sa construiaca. Ea mai are tot felul de turnulete de construit dar deja s-a plictisit de ele.

Am 2 probleme cu ea: isi baga degetele in gura (la somn si la foame) si, nu stiu cum sa va explic, dar se "freaca" cu funduletul de jos...sta in fund si se freaca. Incerc sa-i distrag atentia si ii trece, dar o apuca destul de des. Oare ce sa-i fac? Voi ati patit asa ceva?

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Edi tot face febra,asa ca noaptea asta veghem!Acum i-am dat nurofen si vad ca i-a scazut,sper sa nu mai creasca,toata dupa-amiaza a tinut-o cu 38.3-38.5,cu tot panadolul si nurofenul...stau la panda cu picaturile de nevralgin sau cu panadol ca nurofen abia dimineata ii mai pot da;desi ma rog sa nu mai fie cazul!

Ramona,Emilly,Adriana,multumesc pt. urari,in cazuri din astea stiti ce bine venite sunt,sincer!
Saphir,rabdare si curaj!pana la urma trebuie sa-i dea drumul mamei tale;

am vazut si eu pozele :tare scumpi,Amos pare asa mandru de surioara lui...!
Vad ca Saphir v-a impulsionat pt.bebe 2,mare curaj mai aveti!Daca uneori si pe mine ma mai bate gandul ,dupa clipe din astea ,cand Edi e bolnav ,imi iau gandul,simt ca nu as mai face fata inca o data.Oricum in urmatorii 2 ani nu cred,iar apoi la 35 de ani ...?!?In sfarsit eu va doresc din suflet succes in `campanie` si sarcini usoare!
Noi cu pozele nu stam prea bine,Edi a stricat ap.digital si ....acum facem doar filmulete,mami il vede deja actor!

Va saluta de `noapte buna`
Dalia&Edi[14 ian 2004]....Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Adriana - undeva la inceputul lui Iulie e DPN -ul, dar cred ca o sa fie mai repede stiind ca o sa nasc prin cezariana.
Nu ma lasa sa conduc de frica sa nu fac vreo prostioara, o frana ceva si sa dau cu burtica. De fapt nici nu ma prea dau n vant zilele astea cu condusul pentru ca mi-e tare incomod.

Tatiana - multumesc...ma bucur ca iti place numele. Sper sa nu cobesti ...hehe...dar daca chiar o sa fie baietel cred ca Rares o sa il cheme.

Si Darius rade de fiecare data cand se vede in oglinda si mangaie oglinda...nu stiu acum daca se recunoaste sau nu.

Multa sanatate lui Edy Firuta, si noi folosim novocalmin pt temperatura, Darius face diaree de la nurofen sau de la alte de genul luate in cantitati mai mari.

Pupici,

Ioana & Co.
Daryus & bb mica din burtica 29s (Darianna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

'Neata mamici dragi!

Am primit ceva dragutz pe e-mail, ieri, si ma gandesc ca v-ar binedispune si pe voi:

Cugetare a filozofului chinez Chang Ying Yue:

Cel care, toata ziua
E activ ca o albina,
E puternic ca un taur,
Munceste precum un cal,
Si care seara se-ntoarce rupt de oboseala precum un caine, Ar trebui sa consulte un veterinar, caci este foarte probabil sa fie un bou.

Mie mi-a placut!

Pupici!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Anca, Tatiana, Emilly, Adriana, Dalia, Catalina, Ioana, multumim de aprecieri si de explicatii! Si copilasii vostrii sunt superbi! E normal ca puiul meu sa mi se para cel mai cel...dar asta se intampla pt. ca exista acea legatura afectiva de nezdruncitat intre mama si pui...insa constientizez si recunosc ca exista multi-multi alti copii frumosi, poate chiar mai frumosi ca puiul meu! Dar...pentru mine ea e cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai cea... Corect???

Si Maysa se bucura cand se vede in oglinda, chiar fuge sa se vada de indata ce i-a pus pe ea un obiect de imbracaminte, o caciulitza, etc...Cum spuneati, inca nu constientizeaza ca despre ea e vorba...ea este "bebey..."

Vorbeati de dimensiuni: pasarica mea are 81cm inaltime si 10kg...nu are colacei...e destul de supla...si mananca foarte bine, insa este extrem de activa si probabil si informatiile genetice o "ajuta" sa se mentina "manechin"...Sper sa si ramana asha...supla, adica!
Si asta doresc tuturor fetizelor si baietzeilor!

Pupici!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare si de la noi.

Desi e abia 10.20 noi am fost harnici si am facut o plimbare pana la mine la servici, cu Rares la pachet. S-a comportat super: a ras, a alergat, a stat de vorba pe limba lui cu toata lumea, le-a aratat florile, a stat la geam si s-a uitat de sus (et. 4 adica), a fost in forma maxima. Sper sa nu-l fii deocheat careva.

Ideea este ca din septembrie e musai sa ma intorc si eu la munca pentru ca mi se va scoate la concurs un post de lector univ. Nu trebuie sa ratez nicicum ocazia asta. Deja hotararea este luata si de acum va trebui sa ma obisnuiesc cu gandul ca ii voi cauta bona lui Rares.
Sper sa avem noroc si sa gasim persoana cea mai potrivita. Oricum timp este suficient pana in august cand deja vreau sa am pe cineva sigur.
Doamne ajuta!

Firutza, ce ati facut peste noapte? Sanatate puiului si putere tie!!!
Eu am adevarate momente de panica cand vad cum creste temperatura. Este super un termometru cu infrarosii. Noi avem unul de la Chicco, pentru frunte si-s tare multumita de el.

Ramona, CORECT!!!

Catalina, eu am rezolvat problema cu manutele in gura dandu-i lui Rares suzeta. prefer sa tina suzeta decat sa-si bage mana sau alte chestii in gura. Pana nu va scapa de obiceiul asta nu renuntam la suzeta.
Legat de frecatul cu funduletul: ma gandesc la doua variante:
1. sa nu aiba ceva paraziti, gen oxiuri. Asa ca e de consultat un medic.
2. sa nu fie cumva o tentativa de masturbare (exista la un moment dat pe forum un astfel de subiect) si atunci va trebui sa aplici metoda distragerii atentiei, fara a-i face observatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi, dupa o pauza de butonat cam lunga, pentru care n-am nici o alta scuza decat o lene patologica!
Recunosc, v-am citit mai mult pe diagonala in ultima vreme, in schimb am admirat o gramada de copilasi.
Au crescut atat de mari cu totii, nici nu-mi vine sa cred!

Noi suntem cu totii bine, Malina creste pe zi ce trece, devine din ce ince mai neastamparata si mai curioasa, deja iesitul in parc cu ea e o adevarata aventura, vrea sa mearga singurica, bineinteles ca in directia opusa celei in care vrem noi, tot ce prinde baga-n gura (flori, iarba, nisip), e innebunita dupa catei (cum ii vede incepe sa strige "ham ham") si cu greu reusim sa o luam de acolo.
Iar burtica creste si ea si bebitza e din ce in ce mai zvapaiata. Abia astept sa o pot tine in brate...dar stiu ca mai am ceva de asteptat!

pupici si-o zi excelenta tuturor! Am fugit, ca's la birou si am o gramada de rezolvat!

Mickyyy (33 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Bonjurica dragutele!

,Adriana, Catalina,Andra,Elena!

Wow, ce harnicute ati fost...
Pai noi stam cam asa:
Anduta a fost umflata 4 zile pe partea stanga si de 2 zile este umflata pe dreapta, dar ceva mai putin. Acum arata ca si cum ar fii grasuta...si ce-mi place! Sufera mititica mult ca nu iese afara.Noroc ca are de facut teme zilnic si-si mai ocupa timpul cu cititul unor carti si cate 2 ore de televizor. la calculator nu prea o las. Isi oboseste ochii. Starea generala este f. buna. Doar o noapte a avut temperatura f. mare.(39,4grd)
Bibi este iepuras de 8 dintisori.I-au dat 4 dinti odata. Ii dau lui Bibi 2,5ml de nurofen seara la culcare cand este maraita sau isi freaca gingiile. Si doarme ff bine asa.

Ramonaa,sa stapaniti sanatosi aparatul foto si la cat mai multe poze...sunteti frumosi toti!

Emilly,Tatiana-spor la bb2!Tatiana,super faza cu biscuitele!

Dalia, spui tu ca 35 de ani e mult? Pai eu la 36 de ani am nascut-o pe Bibi! Sanatate multa lui Edi! Fa-i o cura cu oscillococcinum! Ii creste imunitatea.

Elena, Andra, va tin pumnii sa va hotarati pt. scoala de soferi. Exact aceleasi motivatii ca si Adriana am avut si eu cand am facut scoala. Si la fel de stangace si nesigura pe mine.Si i-a uitati aici la mine: am mers deja singurica in oras la ora de varf si am facut si o parcare din lateral cu spatele meseriasa rau...sunt mandra de mine!Cam o data, de doua ori pe saptamana merg cu masina si daca as avea cu cine lasa fetele as merge mai des.

Saphir, ce face Aillish? mai tuseste? Ce ti-a dat de tuse dr.?lui Amos si Aillish!

Aramona, mortala Maysa.Bibi se recunoaste in oglinda.bate din palme si se pupa, mama-mama! Si cand ii pun pozele pe TV se duce si se pupa

IoanaCo-ce inspiratie buna cu numele copiilor si asemanarea dintre ele.Super!

Fetelor, cam multe absente in ultimul timp!

Imelda, ce faceti? Dar albastrelul cum evolueaza exercitiile?A inceput sa mearga? multi de tot.Ne este dor de voi! poze nu mai pui?

Ioana,gATA CONCEDIUL?Pai hai pe net! Ce fac Arturicii?
Andruska, voi la fel? Sigur au facut nazdravanii scumpeii tai! ce faceti/ Sunteti bine?

Pupici multi tuturor! noi plecam la plimbarici!
AM PUS POZE DE APRILIE!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Bonjurica si de la noi,

noi suntem bine, Alex se tine de nebuniile specifice varstei. A reusit sa-si sparga buza (a alunecat pe mingie afara). Noroc ca nu a patit nimic la dinti.

Bravo fetelor ca va ganditi deja la a-2-lea BB, eu trebuie sa-mi revin mai intai cu prihicul. Deocamdata nu ma simt in stare sa o iau de la capat. Mai ales ca ma chinui sa slabesc. Nu reusesc sa scad sub pragul de 50 kg.

IoanaCo foarte frumos numele ales pt. fetita.

V-am pupacit

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Uitasem sa va spun ca si Maysa ar merita un fratior/o surioara...MA topesc toata cand o vad ca-si strange la gat ursuletii si papusile si le dragaleste...NU mai vorbesc de copii din parc, la care alearga si n-o pot dezlipi de ei!
Si consider ca varsta pe care o am (33 ani) nu este prea mare pt. a face bb2...DEsi mi-ar fi placut sa am mai putin!
Noi mai stam putin, dar cu sigurantza din punctul nostrui de vedere va exista un bb2 cat de curand!

Pupicei!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput