Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Fetelor, multumesc mult. Asa imi creste inima cand aud ca puii mei sunt dulci, cu toate ca nu fac parte din categoria de mamici care cred ca pruncul ei e cel mai cel

Emilly, chiar nu stiu cati cm a avut la nastere, aici nu se masoara decat la primul control, la o luna si atunci avea 57 cn si 4.800kg. Acum la aproape doua luni, am cantarit-o azi, are 5.500 kg. Eu zic ca a luat foarte bine in greutate, s-a nascut cu 3.420kg si am iesit din spital cu 3.200kg.

La noi au fost si 30 grade, foarte cald, aproape ca nu e aer si in casa e destul de cald, nu am vrut sa dau drumul la aerul conditionat din cauza lui Amos. Iar el umbla descult pentru ca papuceii si-i scoate, la fel si sosetele si ma gandesc ca daca m-as coace eu cu sosete, cred ca si el la fel. Nu mai spun ca aici asa se poarta copii, desculti, fara caciulite, cat mai dezgoliti

La capitolul indiscretii, se pare ca nu am sa iti pot satisface curiozitatea in totalitate, am 28 ani jumate, in nov, fac 29, iar kg nu stiu cate am ca nu m-am cantarit deloc de la nastere, dar oricum nu as vrea sa slabesc. Sa dau nitel burta jos, ca am un colacel si atat, arat si eu ca oamenii
...iar tu nu vb tampenii, ca ai sa fii o super mamica la 30 de ani Abia astept sa ne dai vestea ca esti
Daca nu mi-ar fi atat de greu, as mai face unul...oricum noi mai vrem un BB, dar numai peste 2-3 ani, mai luam o pauza pana atunci.

Gata, ma duc si eu in pat, ca Amos doarme, daca am noroc poate o pacalesc si pe Ailish.
Va pupam, noapte buna la toata lumea.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Saphir, super pozele! Ce copii frumosi si reusiti aveti!
Amos cred ca e un nazdravan si jumatate.
Succes maine!!!!

Emilly si Tatiana, sunteti niste adevarate!!! Felicitari si succes!
Emilly, stevia cred ca este acea planta descrisa de tine. Am facut-o asa: am fiert f.f. bine stevia, apoi am adaugat o ceapa, o mana de orez, un pic de ulei de masline si am fiert totul f. bine. Am adaugat suc de rosii, o mana de marar si putina sare. Separat am fiert piept de pui si la sfarsit am mixat totul la blender. A iesit f.f. bun.

Tatiana, m-am prapadit de ras citind ce a facut Clara. Ce fetita intelegatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Zilele trecute, cind am reusit sa intru din nou pe DC am dat iama intii prin poze. Nu ma pot abtine sa nu-i laud pe urmatorii (adica pe cei pe care i-am vazut): Ailish ,Amos, Albertutu', Clara , Robert. De Enrique m-am indragostit.
Saphir, multa sanatate fetitei. Cind Erica a fost racita si a tusit, pediatra mi-a spus acelasi lucru: sa-i curat nasul, faptul ca e infundat ii provoaca tusea.
Tania, multa sanatate Andutei. Ma gindeam ca Bibi tocmai a facut la un an vaccinul antioreion si poate ca e protejata.
Adriana, imi dai curaj de soferie. Eu sint foarte panicoasa si ma gindesc ca nu voi fi in stare sa conduc dar, cu incurajarile tale, mai ca-mi vine sa ma apuc de trebusoara asta.
Ramonaa si eu am alaptat-o pe Erica pina de curind. Era la fel de atasata de tzitzi ca si Robert al tau. Pe la sfirsitul lui ianuarie, cind s-a pus problema sa ma ajute soacra-mea la dezvatat prichindica de sin, am facut o depresie, am plins o zi intreaga. Apoi m-am hotarit ca in aprilie ii voi pune punct si cred ca am avut timp sa ma pregatesc sufleteste pt. asta. Nu a durat mai mult de o saptamina sa rezolvam problema, n-a fost usor, ca a plins tare noaptea, dar, pina la urma, pt. ca eram foarte decisa, am reusit. Si sa nu credeti ca a stat Vio noaptea cu ea cind plingea: numai la mine in brate se linistea, stateam amindoua intinse pe pat si ii cintam "Spune-mi tu draga copilas, cum cinta micul greieras" iar ea sugea degetul in mod dramatic. Intr-adevar, perioada de intarcare n-ar trebui sa fie vara, pe canicula, atunci organismul are nevoie de mai multe lichide si cred ca ar putea fi mai dificil de intarcat pruncutul. Pe de alta parte, daca nu te deranjeaza lucrul asta, poti sa-l alaptezi pe Robert si pina la 2 ani, ca nu e decit spre binele lui.
Emilly, felicitari pt. decizie! Te asteptam cu burtoana!
Tatiana, smecherii astia mici inteleg tot, dragi imi mai sint povestile ca aceea a ta. Iti lumineaza lumea.
O zi buna tuturor!
Elena si www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=114403852205&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Elena, acum Erica doarme toata noaptea? Felicitari pt. reusita!
Rares inca mai bea un biberon de lapte noaptea si eu nu am avut taria sa-i rezist plansetelor cu lacrimi de crocodil si i-am dat din nou laptic. Cred ca ar trebui sa ma mobilizez si sa incerc din nou.

Legat de scoala de soferi: iti jur ca in viata mea n-am crezut ca ma voi descurca. Niciodata nu am fost atrasa de sofat si, desi ai mei au avut mereu masina, nu am invatat nimic.
Asta toamna m-am hotarat ca este absolut necesar sa am carnet, mai ales pt. a ma descurca cu Rares si a nu mai sta la mana lui Cosmin sa ne duca colo si dincolo (aveam in plan sa ne luam masina).
Am avut bafta de un instructor extraordinar si datorita lui am prins curaj si incredere in mine.
Acum sa-ti spun cum iti joaca soarta feste: pe 23 martie ne-am luat masina, iar la o saptamana Cosmin afla ca-i vor da si de la servici. Asa ca masina luata de noi va ramane a mea, iar Cosmin o va avea pe a lui, de la servici. Daca nu aveam carnet??? Asa a fost sa fie si am facut scoala exact la momentul potrivit.
Deci, curaj si apuca-te de trebusoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Adriana, intr-adevar, Erica doarme acum cea mai mare parte din noapte. Uneori o culcam la 9 si nu se mai trezeste pina la 6, alteori bea laptic pe la miezul noptii, apoi iar doarme pina dimineata pe la 8-9, cind iar primeste laptic. Noaptea (11-12) se trezeste sigur de sete, dar nu accepta apa, daca ii dau putin lapte, e ok, se culca la loc. Eu, in schimb, tot nu dorm fara sa ma trezesc in cursul noptii. Am ramas cu "sechele". Cel mai mult imi place ca-l trimit pe Vio sa prepare laptele, pina acum eram numai eu responsabila cu trezitul si alaptatul. Ca, daca nu o tine mama ei in brate in timp ce se prepara laptele, face Erica un scandal! Si nu imi e de vecini, dar se trezeste ea si adoarme cu greu inapoi.
Cit despre soferie, noi am luat de curind masina dar n-avem nici unul carnet. La inceputul lui mai isi da Vio examenul, apoi, dupa ce terminam de platit "caruta" ma inscriu si eu la o scoala de soferi. E asa cum zici tu, nu mai depinzi de sot si te deplasezi mai usor cu copilul. E fain ca acum aveti amindoi cite o masina!
Elena si www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=114403852205&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ce seamana Ailish cu Amos...prima data nici nu mi-am dat seama cine este, pana sa citesc jos. Ce mare s-a facut!! A luat f. bine in greutate !! Pupici pentru toata familia!!
Albert a mancat mai bine ieri, bine fata de alte zile, ca bine de tot nu a mancat. Imi pare rau ca au iesit verdeturile si el nu profita.
Tatiana, desteapta fata!! Am vazut si eu ca inteleg tot acum, mai greu sa vorbeasca , in rest tot stiu.
Va doresc o zi minunata!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mamaaaa ... ce dragutzi sint Amos si Ailish
si comentariile-s misto ;)

http://www.dancepic.addr.com/Fun.htm :))

o zi frumoasa

iata aici un subiect instructiv (parerea mea) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47238

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Instructiv subiect multumim Anca.Astazi ma simt fara vlaga cu toate ca am o gramada de treaba.Ce ma bucura e faptul ca Maria a inceput sa manance mai bine.

Saphir ce repede au crescut copilasii sa-ti traiasca!
Adriana multumesc pt oferta si o sa-ti cer amanunte dupa ce o sa termin cu lucrarile la dentist, atunci o sa ma apuc de scoala de soferi.
Emilly si Tatiana spor la treaba si sa auzim de .
Va pup acum si fug la treaba.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna dragutzelor!

Hop si eu...va citesc si nu apuc sa scriu, acum ma fac ca muncesc si incerc sa va mai povestesc si eu cate ceva!

Deci...inainte de toate vreau sa va spun ca am vazut pozele nou introduse, sunteti toti si toate niste dragalasi, n-as vrea sa omit pe nimeni...de aceea prefer sa nu dau nume!
Eu insa am o mare dilema: Maysa mea cu cine ramen pana la urma? Ca avem Albert, ca avem Rares, ca avem Robert, ca exista si un Edi...ca exista un Amos...flacai de flacai, unul si unul...mare dilema...Si toti frumosi...

Am pus si eu niste pozici noi, din pacate nu sunt prea calitative, sunt foto normale scanate...Va invit cu placere sa le vedeti!

Mi s-a intamplat duminica o chestie cu Maysa, poate incercam sa deslusim impreuna ce-a fost...DEci noi in we am fost la tara, si sambata, si duminica, gratare, spritz, etc...Adriana, cum si eu mi-am luat carnetul anul trecut, am fost super fericita sa conduc doar eu, si cu "spectatori"...am fost cu sotul, cu Maysa, cu mamam mea si cei doi fini ai nostri...Si sunt mandra ca conduc...Si te intzeleg perfect ca esti fericita, la fel am fost si eu!
Mamici fara carnet...se poate si cu copilul sa invatzati, vointza sa existe!
Sa revin la ce voiam! Cum a fost super afara, am tinut-o pe Maysa in body cu maneca scurta si blugi (atat doar, la pranz)...a alergat gainile, ratzele, a fost super incantata...Noi am filmat totul si duminica seara ne-am uitat la caseta...Maysa s-a vazut pe ecran...a inceput sa chiuie: "Bebey, bebey.." (adica copilul...)..incercam sa-i explic ca e ea, Maysa, ca pe ea se vede...in fine...ma vede pe mine si incepe: "Mamiii, mamiii, mamiii"...ma vede cu "bebey" in bratze si Maysa incepe sa dea in televizor furioasa, in "bebey" de pe ecran (adica in ea, cum ar veni)... Am incercat sa o temperez...curg imaginile...de data asta il filmam eu pe tati...Maysa il vede pe tati si incepe "tatiii...tatiii", bucuroasa nevoie mare...vede apoi pe tati cu "Bebey" si incepe sa planga, isi baga capul inainte, bratzele in spate, incrucisate...suparata bocna si iese din camera...si dai si urla si urla...
Ma tot intreb ce are copilul...Am tras o singura concluzie: e geloasa...a vazut pe mami si pe tati cu alt copil...nu intzeleg cum pe noi ne recunoaste si cand e vorba despre ea, are asha reactie...cred ca ea nu-si da seama ca ea este acel copil...crede ca e altul...
Voi ce parere aveti, vi s-a intamplat asha ceva?

Va pupic, revin mai incolo!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Va pupam,va salutam!Am incheiat cu bine plimbarea la Craiova,Edi s-a comportat excelent cu bunicii,doar ca a dormit f.putin iar seara cand am ajuns noi era adormit si pana la 9 a doua zi a tot sforait....Acum suntem cam stresati ,Edi a facut temperatura mare pe la 5 dim.,i-am pus un novocalmin,i-am dat si panadol,si i-a scazut[n-a stat deloc sa-i pun termometrul,dar cred ca era mare ca ardea rau]cand s-a trezit a fost vesel,pana acum la somn...cand s-a morcovit brusc,nu tuseste,nu-i curge nasul,n-a mai facut febra dar e cam pleostit,acum doarme.Mergem dupa masa la dr.,mi-e teama sa nu aiba rosu-n gat,desi a papat binisor...E posibil sa-i fi fost prea cald l-am imbracat mai gros decat de obicei +invelit cu plapuma,ori sa fie de la canin?[se vede un coltisor]Of!Sper ca nu va stresez cu povestea mea!Astept ceva sugestii!

Dalia

Mergi la inceput