Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

avem primele poze cu noul aparat.
http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramona si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adriana, ce pofta mi-ai facut de Braila. Eu am stat 3 ani la Braila am facut scoala sanitara acolo. Au fost cei mai frumosi ani, am niste amintiri super de acolo.Ce ne mai plimbam pe faleza.
Felicitari pentru condus!! Ce bine ca Rares sta cuminte in scaunel !!

Am admirat pozele cu Rares si cu Robert!!

Rares s-a facut mai mare de cand nu l-am mai vazut !! Abia astept sa ne mai vedem.
Robert asa rosu in obrazori iti vine sa-l papi!! Si pare f. mare ! Zici ca are 2 ani!!

Multumim de aprecieri!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Ramonaaaa, ma bucur sa ne cunoastem. frumos flacau aveti
Rares ai cui ochi ii mosteneste?

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutari si de la noi.
Am avut si noi un weekend calduros si ne-am bucurat din plin. Am stat o gramada pe afara. Am incercat sa gustam nisipul, o cochilie de melc, un dop gasit ...cum intorceam capul putin cum baga ceva in gura!
Sambata am fost la ziua unui baietel de 3 ani unde erau multi copii. Din pacate a mea era singura fetita si baieteii se jucau cu masinute si nu prea au bagat-o in seama (hi, hi, hi...dar se face ea mare).
Asa ca a luat si ea masinute (ea nu detine acasa) si a inceput sa-i imite cum se jucau.
In rest, ne tot luptam cu maselele, nu mai ies odata, o supara tare saracuta.

Tania, pupici Andutei si sa speram ca Bibi nu face si ea oreion.

Saphir, pacat ca nu i-au dat viza mamei tale. Cred ca iti e tare greu singurica cu 2 bebiti. Si sanatate multa fetitei, din cate stiu eu nu e o problema grava si se rezolva repede.

Adriana, Monica, Ramona, sa va traiasca flacaii (ce cuvant misto) ca frumusei tare mai sunt!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ramonaa, am vazut si eu pozele cu Robert si este taaaaaaaaaaaaare frumos si maaaaaaaaaare!
Este mortala poza in care suge. Se vede ce mult ii place! Pentru mine a fost cea mai mare bucurie faptul ca l-am putut alapta si doar 5 luni. Mi se umplea sufletul cand il vedeam la piept. E un sentiment unic.

Anca, si eu si Cosmin avem okii albastri, dar nu atat de intensi ca Rares.
Si noi va multumim pt. aprecieri.

A papat azi Rares mancarica de stevie de nu se mai oprea. La un moment dat m-am oprit eu de teama sa nu dea pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Monica, Anca ,Catalina, Mav multumim pentru aprecieri.
Adriana multumim pentru laude. Ce sa spun , Robert nu e chiar mare mi se pare cateodata chiar mic. El a avut 49cm la nastere, acum are vreo 76-77cm. Ii place la nebunie sa suga si in anumite momente ma topesc dupa clipele acelea speciale.
Ce sa va mai spun am fost duminica la iarba verde si cel mai mult i-a placut sa se tavaleasca pe o placa de beton (era o iarba asa frumoasa). Seara a adormit la 19 si s-a trezit pe la 23 si a mancat de la mami apoi somn in continuare.

Ramonaa si Robert (15.01.2004)
http://community.webshots.com/user/ramonaa200

mai "vechi" http://community.webshots.com/user/ramonaa105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

si noi intoarse din parc unde ne-am facut amindoua ca purcelusele, nisip, topogane si toate alea...nebunie, prinsese drag la un baietel si nu se mai dadea dusa, acum doarme...si eu m-am bagat intr-o cutie de ingetata buna rau...

Ramonaa si eu l-am admirat pe Robert, flacau de flacau, sa va traiasca!si am vazut-o si pe mami lui

Adriana cum faci mincarica de stevie?stevia e chestia aia cu frunze late si mari??sa vad daca voi gasi pe aici?
Trimite-mi baiatul sa-i dea si gazei mele pofta de mincare sau mai bine sa manince impreuna...

fetele, eu m-am hotarit, anul asta o pun de bb2, am zis ca in timp ce fac scoala pot face si bb ca o data intrata in cimpul muncii nu cred ca o sa-mi mai vina sa intrerup munca...si apoi trece timpul si nu vreau o diferenta mare intre bb-ii si nici eu nu mai am 25 de ani...ce ziceti?cine se mai inscrie pentru anul asta

o zi buna!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Dragelor, am vazut si eu pozele cu micii barbatei si sunt tare frumosi...si atat de mari. Eu nici nu stiu cand a trecut timpul.
Emilly, ce bine imi pare sa aud asta Sa aveti spor la

Am fost astazi la medic cu Ailish si nu mi-a dat nimic pentru tusea ei, a zis ca din cauza ca are nasul mic se infunda si din cauza asta tuseste. Asa ca a ramas sa o curat bine in nas, ca si pana acum.

Am pus si eu ceva poze noi cu Amos si Ailish, astazi, sper sa se vada deja.
Maine ma duc la ministerul de interior sa vad ce fac cu viza maica-mii.

In rest la noi a venit vara, deja Amos umbla descult prin casa. A fost tare simpatic cand l-am lasat fara sosetele si a avut primul contact cu gresia oarecum rece. Ceva nou pentru el, acum deja s-a obisnuit

Oare Mickyyy ce mai face??
Va pupam si va dorim o seara buna

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Saphir mercic de urare

sunt superbi copilasii tai, ce a crescut Ailish...e fata mare de acum, seamana cu tati ei, oare ti-am mai zis??cred ca iti e tare greu dar trebuie sa ai multa bucurie in suflet...pozele cind sunt amandoi m-au topit, dragii de ei ce dulci sunt.
Amos s-a facut un strengar si e un frumos ce seamana cu mami lui o sa fie bataie pe el cind va fi mare, sa vezi tu ce fecior frumos o sa se faca.Pe Ailish o mai lasam sa mai creasca sa-si defineasca trasaturile

Multa bafta miine la minister, iti tin pumnii.

Oare e bine sa stea descult pe gresie??sa nu raceasca si sa faca pipi des...imi dau si eu cu parerea...cite grade sunt la voi??

citi cm a avut Ailish la nastere?mi s-a parut lunguta in poza in care era pe burtica, cum a luat in greutate?

Tu cum mai esti?cum stai cu kg??de somn nu te mai intreb, hai ca iar te-am bombardat cu intrebarile si mai am una indiscreta rau citi ani ai???ca sa vad ce mamica bartina de bb2 voi fi...

va pup dulce, pe Ailish de doua ori

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna seara!

Saphir, ce mare s-a facut Ailish! Iar Amos mi se pare un nazdravan! Cred ca-i placea sub carucior. Mult succes pe maine!!!

Emilly, ma inscriu si eu pe lista !!!

Monica, Adriana si Ramonaa, ce baietei mari si frumosi aveti!

Am vazut ca lui Rares i-a mai crescut parul! Adriana, ce mare era Dunarea!!!

Catalina, Clara are cateva masinute si-i place foarte mult sa se joace cu ele. Prima i-am luat-o dupa ce, la Billa am pus-o intr-un cos de cumparaturi gen masinuta si la primul contact nu stia ce sa faca cu volanul . Acum stie si face di-di-du cu ele .

Sa va povestesc o faza draguta - sau cat de mult inteleg copiii nostri si nici nu ne dam seama. Clara statea in scaunelul ei si manca niste biscuiti. La un moment dat s-a cerut afara din el, dar avand o bucata de biscuite in mana, i-am spus ca mai intai sa pape si pe urma o dau jos din scaun. La care ea a indesat toata bucata in gura, mai mult de jumatate dintr-un petit beure, si a ridicat triumfatoare mainile s-o scot. Si zambea strengareste...

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput