Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Saphir, ce rau imi pare.
si ca Ailish e bolnavioara si ca nu a primit mama ta viza
sanatate multa
si eu zic ca-i cam riscant sa-i dai ceva pina nu o vede doc. e micuta.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Mav, nu stiu daca voi reusi pana la vara , e un scump cand suge. Daca ma hotarasc sa-l intarc va fi pana la vara. Sper...
Da, eu i-am dat capsuni fara teama pentru ca i-am dat si anul trecut putina zeama si apoi putin fruct si a fost OK.
A fost cineva la baby expo? Cum a fost?
Baietelul meu a bagat si el in seama putza si trage de ea cand il schimb si rade...
Duminica placuta si spor la plimbari!

Ramonaa si Robert (5.01.2004)
P.S. Am sa incerc maine sa pun si niste fotografii "proaspete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Ieri am avut o zi pliiiina: bucatareala (supa cu taietei si mancarica de praz), musafiri (socrii si cumnatii+ nepotii), dar am fost si la pitici mai pe seara (in parcul ala smecher). Mi-am lungit gatul dupa cineva "cunoscut" de pe DC (din C-ta, evident), dar oricum era multa lume, asa ca ne-am multumit sa ne jucam cu Teo, prietena lui Sebi, apoi am mai fost in vizita cu/la alti prieteni (cu copil). Asa ca ne-am "socializat" la greu, desi pe mine m-a insotit si o durere de cap, de pe la pranz si pana m-am culcat seara...
Faza zilei de ieri: Sebi arata cu degetelul la geam si cerea "afaa_aaa", a se citi <afara> cu un <r> scos din gat, nu cu limba in cerul gurii (sper ca intelegeti ce vreau sa spun!).
Deja este frumos si azi, desi soarele este destul de timid.

Saphir si Tania, curaj si multa sanatate!!! Vor trece si "relele" astea si va fi bine pt puiuti!

pt Robert al Ramonei!!!

Va pup!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am fost pana la urma la gradina zoologica. Am ramas cu un gust tare urat si prea curand nu voi mai calcxa pe acolo. In primul rand o aglomeratie de te calcai in picioare, asta nu ar fi nimic, daca ar fi fost populat de oameni civilizati. Va spun fetelor, ca fum de tigara ca astzi nu am mai inhalat de mult timp. Nu puteai sa te uiti si tu la un animal, ceva ca toti erau cu tigarile aprinse si cu ele pe la spate, de era sa-l arda si pe Albert. Am comentat de cateva ori sa ma auda. Atata nesimtire nu am putut sa vad, intrece orice limita. Fiind lume multa era normal sa mergi unul in spatele celuilalt, insa nu sunt obligata sa inhalez tigarile nesimtititilor care fumeaza nestingheriti in gura copiilor. Oare cand ne-om mai civiliza si noi?? Ziceai ca suntem intr-un bar si nu in aer liber. Si se mai zice ca nu ia voie sa fumezi in locuri publice...haha, asat e pentru animale. Rau am ajuns,mai ales intr-un spatiu mai mult pentru copii.

Albert s-a simtit super, ar fi alrgat intr-una, dar nu a avut unde, nu te puteai misca, asa ca am plecat la fotbal. Baietii au jucat fotbal si noi am stat la o vorba . Alberta alergat tot terenul din jur, a avut loc si aer destul.
Nu vrea sa tina nimic pe cap, nici legat nici nelegat, da jos tot, toata primavara numai asa a mers fara nimic pe cap si mai batea si vantul. Sper sa nu raceasac, dar nu am ce-i face. Ma gandesc ce voi face la vara cand va trebui sa poarte ceva contra soarelui.

Cam asta a fost pe ziua de azi.
Va pup, data viitoare mergem la munte.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am mai pus cateva poze de la Zoo in albumul "dupa 1 an "

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Monica super flacaul...mi-a placut poza in care l-ai facut pe Albert fetita

...ce slaba esti... si mica

Saphir sanatate micutei, imi pare rau ca nu i-au dat viza mamei tale cred ca iti e tare greu... greu e sa nu te poti odihni...sa-ti dea Dumnezeu putere!te pup si numai bine iti doresc!!

fetele, somnic bun

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare si de la noi!

Am fost plecati de vineri la Braila, acasa la Cosmin si parca am facut o adevarata expeditie, asa ne-am simtit. A fost super si pt. noi si pt. Rares care s-a comportat nesperat de bine atat in masina, cat si la tataie, la verisorul lui si la bunica lui Cosmin.
Rares a dormit f. bine, si-a facut programul ca de obicei, s-a jucat asa de frumos cu Razvan, nepotelul nostru, a fost vesel si prietenos cu toata lumea. O problema am avut: nu i-a placut deloc mancarea la borcanel, asa ca a papat mai mult fructe si lactate ca nu am avut timp sa stau sa-i gatesc.
M-am bucurat f. mult ca a stat cuminte in scaunelul lui, tot drumul. A cantat, s-a jucat cu diverse jucarii si, mai ales, a dormit ore intregi leganat de masina.
La bunica lui Cosmin a alergat pisicile si gainile, a vazut oile si mieii, s-a jucat cu vitelusa, a cascat ochii maaaaaaari la cal, a jumulit catelul. Era intr-o miscare continua si s-a facut plin de noroi din cap pana in picioare. S-a linistit abia cand a gasit un butoi cu apa in care arunca pietricele.
Dunarea i-a placut f. mult si chiar avea intentia sa faca o baie rece. Noroc ca am avut hamul si l-am impiedicat. Stiti cat era de mare Dunarea!!! Ajungea exact la trotuarul pe care te plimbai pe faleza. N-am vazut-o niciodata asa de mare.

Cu un lucru ma pot lauda si eu: am condus la dus de la bunica lui Cosmin pana in Braila, cam 70 de km, apoi, la intors, de la Braila pana la Buzau, ceva peste 90 de km. M-am descurcat tare bine si sunt f. mandra de mine.
Acum ne-am intrat din nou in programul obisnuit.

Monica, am vazut si eu pozele cu Albert la zoo si e un dulce, iar tu fotomodel!!! Ce platos e Albert!!!

Saphir, multa sanatate lui Ailish si tie putere sa le duci pe toate. Of, ce rau imi pare ca nu poate veni mama ta la voi!!!

Tania, sanatate multa Andutei si sa dea Dumnezeu ca Bibi sa nu faca oreion! Of, of, tare greu, dar vor trece toate.

Anca, te tii de petreceri! Bravo tie si lui Ovi, mai ales!

Elena, bine ai reaparut! pt. Erica de la Rares.

Ramonaa, va asteptam cu poze ca sa va cunoastem si...vizual.

Fug ca am papa pe foc. Azi fac mancare de stevie pt. Rares.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

dupa un we super
simbata am fost cu totii s-o sarbatorim pe fina noastra. noi la restaurant, Matei la kids land , apoi am fost la Toma care a implinit 2 ani.
aici a fost bairam de copii in toata regula, 6 cred ca au fost, de la 4 luni la 6 ani. o nebuinie, nu va pot descrie.
iar duminica zi frumoasa noi 3 prin Copou si gradina botanica

Adriana, eram sigura ca vei conduce foarte bine
si Matei vrea mereu in apa. noi avem niste lacuri si padure linga bloc, dar nu mai putem merge pt. ca Mati vrea numai in apa.

Monica, e tare dragutz Albert si maaaare.
sa-l vezi pe Ovidiu ce urit se uita la fumatorii din parcuri ... dups el ar interzice tigarile de tot. eu sint mai indulgenta ca mai demult am fumat
dar nu sint nici eu de acord cu tigara printre copii. chiar i-am facut observatie intr-o zi unei mamici. arata o jucarie la copii, bineinteles ca toti din parc se adunasera linga ea si ea cu jucaria intr-o mina si tigara in cealalta :( dupa aia am vazut-o ca nu mai fumeaza in parculet

Mav, ce multe vorbeste Sebi!!! Mati tot nik nu zice

va dorim o saptamina formidabila

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dimineata si de la noi!Ieri a fost o zi super cu toate ca tati a stat acasa si a invatat noi am fost cu socrii la padure.Am stat la aer curat si am facut gratar ,piticii s-au jucat prin padure ,a fost tare bine.Maria a luat un castron de pe masa si s-a apucat sa faca salata de frunze uscate si balarii,pe care nu a gustat-o nimeni bineinteles .Robert a studiat tot felul de ganganii si a cules floricele,iar eu am stat si am savurat linistea din jur.

Saphir imi pare rau pt Ailish si pt faptul ca mama ta inca nu a luat viza.Sanatate multa!
Monica am vazut pozele cu tine si cu Albert,pupici pt doi frumosi ca voi!
Tania imi pare rau pt cea mica dar gandeste-te ca ai scapat ,e cu o boala a copilariei mai putin ,Robert le-a facut pe toate in lantz.
Vic o medalie pt tine ca tare harnicutza ai fost!
Adriana ,bravo tie!Abia astept si eu sa incep scoala de soferi.
Va pup acum ca am inceput curatenia si astazi e randul bucatariei!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Am pus poze noi la adresa:
http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Anca, esti o dragutza! Eu nu eram asa de sigura ca voi conduce bine, dar ... norocul incepatorului.

Andra, eu sunt prima care te sfatuieste sa faci scoala de soferi. Eu eram zero barat si acum chiar pot conduce. Este nemaipomenit!
Daca vrei, ti-l recomand din suflet pe instructorul meu. Este o bomboana de om. Deja au mai facut cu el cateva prietene de-ale mele si sunt tare multumite.
Spor la curatenie!!!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput