Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

mamaluidavid, ce mai faci cuscra? Ne e dor de voi, sinteti bine?
fetelor, va marturisesc ca nu stiu ce sa fac cu parola aceea..a nostra.. Nu stiu unde sa intru cu ea. Nu ma bateti, sint mai bleguta, si nici nu am apucat sa citesc nimic din cap. 40

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Paul e foarte agitat, mi-a urlat ca un neunatic ce e, nu pot face nimik cu el, vrea numai in brate, offf, rasfatat mic ce esti, sa te mai prind eu la mamaie in brate!!!! Mai, dar asa este, vin bunicii in vizita, sau oricare altcineva, ma refer la rude, si ti-l ia in brate, si sta poate ore asa, pai cum sa nu se invete in brate???????????????????? Si daca le atragi atentia se supara!!!!
SI la voi la fel?????????????????? in afara de DARIUS A LUI MICHE!

Onitza & bebe Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Iaca am reusit sa inlocuiesc adresa veche de la foto., cu cea noua; deci vizionare placuta fetelor, si sper sa va placa cucuietele mele; deja Arisa are admiratori, dar astia nu stiu ce-i poate capsorul lui fiimea, dar de fapt ea se ratoieste la mine mereu, dar cand este ceva intre copii in parc, fuge de mananca pamantul, nu da in copii, dar i-a bataie si nu plange, dar noroc ca sunt eu prin preajma, caci parca nu-mi convine s-o las s-o doboare; sincera sa fiu imi este teama de viitor; hai ca am inceput sa delirez; se vede ca am obosit rau, scuze
Aime si Roserb, multumesc mult; Roserb sa stii ca sunt slaba dar am celulita muuuulta de-mi este rusine de mine; Aime chestia cu ciresii este in felul urmator: pe-asta pe care-l am este al lui Emily, cel al lui Arisa s-a uscat ptr. ca, cumnatica mea nu i-a dat apa cand a trebuit, spunand ca pomul a fost devina, dar asta dupa ce mai si inflorise fain de tot; asta este!

.
http://photos.yahoo.com/
munterosucaine

Mergi la inceput

hai ca adineauri nu mergea deloc; am reparat greseala, sper sa mearga de data asta!

.
http://photos.yahoo.com/munterosucaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza

Paul e foarte agitat, mi-a urlat ca un neunatic ce e, nu pot face nimik cu el, vrea numai in brate, offf, rasfatat mic ce esti, sa te mai prind eu la mamaie in brate!!!!
Onitza & bebe Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Descrii exact atmosfera de la mine ... De aceea nu am eu timp sa va scriu

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
noi am dormit bine azi noapte...fetele cu fetele(eu cu ruxi)...baietzii cu baietzii(alex cu tati)...asa a vrut alex sa dormim
eu sunt cam lesinata de foame dar fericita ca am mai dat jos jumatate de kg hi hi...nici nu va imaginati ce fericita am fost azi dimineatza cand mi-a aratat cantarul o cifra cu 6 la inceput...chiar daca fff aproape de 70...dar incep si eu sa-mi revin la normal, incet, incet.
ionela-roxana, am reusit sa scot rufele albe, albe...nici mie nu mi-a venit sa cred...le-am pus in ACE, culmea...pentru rufe colorate...le-am tinut vreo 3 ore si apoi le-am bagat din nou la masina si au iesit super bine...am scapat de aruncat si cumparat altele.
aime...sa dea Dumnezeu sa pape bine vladutz...ca e mare lucru sa nu te chinuiesti cu un bb cand mananca.
roserbitzo...deci tu ai inceput prima data cu suc de mar??? eu parca-mi aduc aminte ca lui alex i-am dat prima data suc de morcov...dar daca zici tu care esti mamica experimentata si iti si aduci aminte hi hi asa o sa incep si eu.
fetelor(miche,diana2004) si noi tot cu achizitionarea unei masini noi ne-am ocupat saptamana trecuta... noi avem un getz care are portbagajul f mic si nu-mi incapea carucioarul bine in el...trebuia sa rabatez un scaun din spate ca sa-mi intre in masina...asa ca ne-am hotarat si am mai luat un logan...tocmai in ideea de a avea o masina(ieftina si mare)...ne-am gandit la excursiile pe care le vom face la vara cu toata casa dupa noi...vorba ioanei-du.
onitza, azi noapte am lasat pc-ul deschis dar nu eram acolo...faceam nasi fiindca stiam ca si azi sunt singura cu astia mici si trebuie sa fiu odihnita.
felis,sanatate multa si ai grija sa-l feresti pe mihaitza sa nu raceasca si el. eu cred ca a fost coincidenta ca a tusit dupa ce a scos aerul ...si lui ruxi i se mai intampla.
simina, super faza cu pisica...stiu ca si noi am avut un pisoi 12 ani de zile si-l luam cu noi peste tot....dar noi atunci nu aveam bb.(de fapt eu eram copilul pe atunci...ce-i drapt...mai mare hi hi)
si nu in ultimul rand... si la multi ani danamunti...sa-ti traiasca eric, sa fie sanatos si cuminte...multi ani traisca, laaaa...multi ani!!!

va pup si am fugit la astia mici
mai vorbim
sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Vazut un rand de poze:

IONELA-ROXANA... superbe fetele tale... Sa nu te iei dupa rudele binevoitoare, ca daca te mai supara venim noi la ele

Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Ioana noi cand am fost la Cluj am luat asa : patutul, carutul, un pachet de servetele umede, pampers nr de mese/zi plus 1, adica daca mananca de 5 ori am luat 6, un body plus un costumas/zi, pijamaua, 2 per sosete, caciulita , gecuta, prosop, cosmeticele lui, si f. important medicamente(panadol, supozitoare de febra, termometru, vigantolul), suzi.Acum cred ca la voi va fi mai usor ca nu mai e asa frig.Oricum am luat multe hainute, am folosit jumatate.Si data viitoare voi lua la fel de multe de frica sa nu am nevoie si sa nu am de unde.
Acum ai nostri sunt mici, dar imi amintesc anul trecut am fost cu finutul meu la mare care avea pe atunci 10 luni, era doar cu tat-su (ce parinte curajos !!! sau mama curajoasa ) si cand am plecat am incarcat totul in masina, adica patut, carut, bagajele noastre mai putin ale copilului.Aveam doar cativa pampersi de drum, servetele, medicamentele si o gecuta.Ne-am descurcat perfect (i-am cumparat totusi un maieu de schimb).

asa ca am deviat...Roserb ma uitam linistita cu baietul in brate la pozele tale cele noi, cand incepe sa chiuie, sa dea din maini si sa rada in hohote.M-am uitat in jur ce putea vedea, i-am dat tot ce era pe masa, dar am descoperit ca facea asa la pozele cu Mihnea.Era probabil imbracat in rosu si ii placea.

Ionela .Asa era de la ragait.El ziua de obicei ragaie binisor dupa masa, desi daca dupa o ora il ridic de pe balansoar si-l tin in brate mai trage cate una...dar seara e dezastru, pentru ca el adoarme dupa primele 5 minute de titi, si il pot tine si 5 ore pe umar la ragait ca nu scoate nici un fas !! de aia il si culc pe burta, dar azi noapte a culminat cu o trezire la 1 si nu l-am linistit decat cu titi, desi el mananca dimineata la 7 prima oara, dar ce era sa fac...nu tacea.Si stiu ca era burtica care-l durea pt ca dadea din cand in cand niste parturi si ii chiraiau matele ca la orchestra saracutul.Mai dati-mi o idee de alaptat fara gaze ca nu o scot altfel la capat.Zicea intr-o vreme Bits, dar nu am priceput cum sa-l pun pe burta mea...

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

am reusit, acum este OK!!!

.
http://photos.yahoo.com/munterosucaine

Mergi la inceput

ROSERB... era sa zic ca am mai vazut "luna 6" dar le-ai completat...
Frumos scaun de masina..., frumos pictat Mihnea in cap, m-am indragostit de fii-ta... baietii n-o sa aibe nici o sansa in fatza ei..., uaaauuu... ce scump e cand e "obosit"...... da si voi sunteti plimbareti...

Albumul lui Mihai

Mergi la inceput