Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(40)
Raspunsuri - Pagina 13
ionela roxana spune:
fetelor adresa ca sa pute-ti viziona foto. este de la ultima postare, ptr. ca mi-am schimbat adresa de la yahoo photos, si nu stiu cum s-o pun in locul celei vechi; vizionare placuta, si sper sa va placa!!!
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
onitza spune:
'NEATA!
Sunt cheaunitza, bineinteles...cine m-a pus sa stau pana la ora 2 noaptea???? Azi voiam sa ma bag sa spal si eu geamurile, dar cu vremea asta....no way man!!!
SA aveti o zi minunata alturi de puiutii vostri!!!!!
Ma duc sa-i fac supa lui Paul!!!
Onitza & bebe Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
ioana_du spune:
Onitza, iubire, de ce ai stat mama pana la ora aia !?!?!? Chiar asa de harnicutza ai fost !?!? Mai, eu chiar trebuie sa-ti dau tie cheile de la noi de la garsoniera ! Stii ce ciuda imi este ca nu am putut sa vorbim ieri? Deloc nu nu s-a potrivit programul !
fetelor, in w-e am plecat cu Bianca langa Ploiesti, la sora mea! Prima iesire de genul asta, pentru un w-e intreg ! In general a fost cuminte, cu exceptia perioadei de dupa masa de la 8 dimineta, cand.... urlete, nu gluma! Voi cand plecati cu bebeii in excursii de genul asta? Ce luati cu voi, ca noi am luat cam toata camera copilului ?
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
roserb spune:
Neata!
Fulgule, chiar ma gandeam sa te abordez pe messenger, ca nu mai dadeai nici un semn de viata! Ma bucur ca Davidutz nu e alergic la lapte, oua, sa stii ca e mare lucru, cum spune si Monica, ai fi fost stresata tare , mai tarziu cand copilasii mananca diverse prostioare. O sa vezi ca vor trece si buboantele de pe fata, daca deja merge mai bine. Am scapat si noi de bubitze, mai are doar pe o zona mica in jurul gatului, pana la urma probabil ca erau chiar de la transpiratie, si a functionat crema pe care ne-a dat-o.
Ionela, fetitele tale sunt SUPERBE!, iar tu ai o silueta! Ce par lung si ondulat are Arisa! Eu merg vineri sa o tund pe Bianca si mai scurt, pentru ca i-o sta ei bine asa cum e acum, dar tot cu parul in ochi e , asa ca n-am realizat nimic. In stilul asta, pana la urma o chelesc de tot
Dana, sa traiasca Eric si sa fie sanatos!
Try, imi place tare Alexutul tau, dar ce i-ati dat la petrecere de baut de a cazut secerat ?- ce frumos doarme, ca un ingeras!
As vrea si eu sa-l mai cantaresc pe Mihnea , dar a avut grija Bianca sa mestereasca ceva pe la cantar , asa ca e nefunctional, trebuie sa-l asteptam pe tati samata sa ni-l repare... Am si eu o obsesie , sa nu se ingrase prea tare, mai ales de cand ii dau si 3 masuri de cereale/zi!
Ar trebui sa ma apuc sa-i fac si branzica, dar mi-e o lene!
Felis, multa sanatate, sper sa nu raceasca Mihaita. Ai grija totusi sa porti o masca chirurgicala sau o batista cat il alaptezi.
Ce ziceti de vremea asta infecta? - o sa ne prostim de atata stat in casa, si saracii copilasi pe langa noi.
Cand ma uit la Mihnea, nu-mi vine sa cred ca are aproape 6 luni, si a crescut asa de mare.. parca mai ieri eram toate cu burtici si ne plangeam de toate cele - eh, nostalgia, maica!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Siminna spune:
Ioana,
eu am sa plec de Paste la bunici la tara, si am sa schimb masina cu una comerciala, frate, ca eu plec cu tarc, cu carucior, ca sa nu mai vorbim de toate prostiile pe care trebuie sa mi le iau, pentru ca la tara nu este nici un magazin pentru bebe...deci mai ceva ca mine nu cred ca se exista.....de-aia pling eu de auto bebescaun..A, si mai am si-o pisica care e nelipsita in orice calatorie , mai, voi nu cred ca stiti ce e aia!
Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/
aime spune:
buna dimineata fetele!
astazi e o zi deosebita ptr noi, de ce? ptr ca puiul meu a gustat si altceva decat tzatza. i-am dat suc de mere, 5 lingurite si i-a placuuuuut muuult.umbla cu gurita deschisa ca randunica...stiu ca s-a mai scris, da am uitat, ii maresc portia, cand? dupa cate zile pot sa ii dau amestecat cu morcov??? sunt asa fericita , ma cam speriasem ieri, ca nu a vrut mar ras...dar nu stie mititelu', o sa invete el, bine ca ii place gustul...
Dana si Ionela, multumesc de cuvinte, e un mic Picasso, puiul meu...in curand va da si beep, vorba celor de la O-zone
Ionela, nu, finuta nu e sora mea, desi mi-ar placea, tatii nostri sunt veri (suntem rude intr-un fel), eu sunt singura la parinti. si sa stii ca m-am uitat iar la pozele voastre, fetele sunt niste scumpele, Arissa e de acum chiar o frumusete,e domnisoara, iar Emily, e o dulcica mica. Imi pare rau de ciresul tau...ce obicei fain...da' de ce nu cumparati altul, in locul celui dat de primarie si sa stiti ca e a lui Emily? Inca o data ai niste cucuiete frumusele, in frunte cu mami a lor
Onitza, cum adica copil cu trasaturi de baiat si nu de fetita? Cam ambiguu, pai ori e fetita ori baiat ... vorbea si ea
va pupicim, la noi azi e soare...poate iesim la plimbare
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
aime spune:
Ioana pai noi sambata am fost prima data in vizita cu Vladut...am carat o gramada, jucarii, scaunelul de stat in casa, biberon cu ceai servetele, pampersi, hainute de schimb...si am sta doar cateva ore...darmite sa pleci din oras...noi de Paste o sa fim plecati la nanutii lui Vladut la Galati, va dati seama...cred ca trebuie sa luam si patul , glumesc desigur, dar carutul tot il luam...chiar ne gandeam ca trebuie sa ne schimbam masina (avem Renault Clio si consideram ca ne trebuie portbagaj mai mare, in asta incap si eudar ne e suficient ), sa o adaptam noilor tipuri de bagaje.Chiar e o problema, acum vorbind serios, vrem la mare si unde or incapea atatea????
Roserbitzo, hai mai invata-ma si pe mine cum fac cu suculetzul? Cand ii dau si morcov....doamne ce nerabdatoare sunt, parca n-ar avea copilu' timp sa pape de toate...tu esti mai experimentata, cu 2 tzucurei la activ
cu noi
diana2004 spune:
Fetelor, ca tot a venit vorba de bagaje si masini,noi aveam un Clio bicorp cu portbagajul cam mic ,asa ca sotul meu m-a batut la cap sa schimbam masina ca nu incape caruciorul ;zis si facut ,am luat un Opel Astra brek cu ditai portbagajul si ,surpriza ,ditai asigurare casco de platit !!!Si acum imi bodogan sotul ca m-a fraierit ,de unde sa stiu eu ce cheltuieli ne asteapta ?!
roserb spune:
quote:
Originally posted by aime
Roserbitzo, hai mai invata-ma si pe mine cum fac cu suculetzul? Cand ii dau si morcov....doamne ce nerabdatoare sunt, parca n-ar avea copilu' timp sa pape de toate...tu esti mai experimentata, cu 2 tzucurei la activ
Pai, Aime, da-i si tu vreo 3 zile numai mar, pana ajungi pe la 30 ml (o lingurita normala plina are cam 5 ml)si apoi ii dai 30 ml mar+2-3 lingurite morcov si tot asa pana ajungi la 30+30 de exemplu. Bineinteles ca poti mari apoi cantitatile mai brusc, si ii poti da si portocala. Mihnea cand papa numai sucul , bea cam 120-150 ml la masa respectiva, acum ii fac totul in castronas, 1 mar+ jumatate de banana+sucul de la 1 portocala+1 masura cereale
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
aime spune:
sar'na mult Roxana , asa o sa fac...Mihnea al tau e un papacios, sper sa pape si Vladi asa bine. Sucul il dai cu biberonul cand e mai mult?
cu noi