Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

SIMINA ... pup durdulia ta mica... tare fericita e cand o trage pe mama de par, da cand il vede pe tati e de-a dreptul fascinata... ,

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

AIME... repede, deschide tu capitol nou... acum cat ai timp!

Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Ionela nu am terminat ce aveam sa-ti zic: dulcetica ta roz iti seamana, e o frumusete si o FETITA in toata regula.Tu esti frumoasa si slaba mai , celulita o rezolvi dupa ce termni de alaptat cu o dieta bazata pe cruditati, gref…mai vedem ca si eu am o groaza .

Fulguletz Davidut e un scumpic de-ti vine sa-l mananci si cu 2 bubite, stiu eu ce zic, ca l-am vazut si pe Tudor al Adrianei de aproape si nu mi-au sarit in ochi bubitele ci cat de frumos este si ce copil dulce, asa ca nu-ti fa probleme.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

MIKI ... pai e smecher de smecher

Vreau si eu pe mail pozele de la baby expo

Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Ia uitati fetili vesele la Baby expo

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Fetele... multumesc pt incurajari si aprecieri... (TRY, ROSERB, AD_RIANA, sa nu daca nu am pomenit pe cineva...)

Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

'Neata pe la pranz!

Ionela,frumoase fete ai!
Chestia cu ciresul primit la nastere mi se pare foarte draguta,il pui in pamant si copilul o sa stie ca e pomul lui.

Eu ma gandesc cu groaza la un drum mai lung cu masina si cu bebe.Nu stiu cum se va comporta.Mi-e frica sa nu urle tot drumul,sa nu vomite de la zgaltaiala.In plus o sa mergem undeva la tara,unde nu sunt conditiile cu care ne-am obisnuit acasa.Nu e nici macar apa curenta,ma gandesc cum o sa-l spal.Sa incalzesc apa si sa-l spal la lighean…Pe de alta parte stiu ca sunt mii si mii de copii care cresc la tara fara sa aiba conditiile pe care le avem noi,dar conteaza mult cum esti obisnuit.

Aime,de maine deja poti sa-i dai ceva mai mult suc de mar,cam 6-7 linguritze,poimaine si mai mult si apoi poti sa-i adaugi si un pic de suc de morcov,pe care-l cresti tot progresiv,pana ajungi sa fie jumate mar jumate morcov.Dupa alte cateva zile mai adaugi ceva la suc : portocala sau banana,tot asa,la inceput un pic si pe urma cresti in 2-3 zile.

Eu i-am pus ieri cartof in supa pt prima data.Branzica inca nu i-am facut,probabil tot de lene.Si n-am luat inca o strecuratoare de plastic.Ca veni vorba,cu ce fel de lapte sa-i fac branzica?Roserb,help!!!

Si Radu e foooaaaaarte marait si agitat si plangacios,e balamuc la noi.Vrea in bratze si atat!Altceva nu-l mai intereseaza.Si face niste crize de plans de nu mai pot sa-l potolesc.Ma gandesc si eu ca poate incep sa-i iasa dintii,dar deocamdata nu se vede nimic la gingii.Sau e doar rasfat.

Mai am o intrebare : ce mai stiti de Bebelac?Ati mai luat pe aprilie?Eu am reteta de la pediatra dar n-as vrea sa ma duc degeaba pana acolo.Saptamana trecuta era inchis si pe usa un afis mare cu “Nu avem lapte praf”.Pe mine ma intereseaza pt ca eu il iau si il dau cuiva de la tara care are mare nevoie.Acum nu i-am mai dat de la inceputul lui martie si stiu sigur ca nu au cu ce sa cumpere,asteapta de la mine.Stie cineva daca se mai da?Si cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AIME, asta am zis si eu in final...ca nu stie ce vrea sa zica!!!! sau sa se exprime!!!!
IONELA-ROXANA, vezi ce de prietene ai aici??!!!!COncluzia: EMILY E O DULCEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
FELIS, nu stiu azi parca a baut energizant, asa a fost de zbatacel...sunt cu nervii la pamant!!! Ce sa mai zic de fetele care au cate doi copii????

Onitza & bebe Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47648" target="_blank">Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(41)

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput