Copilasi iunie-iulie 2003 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by Adi

Crisa, distractie placuta!!!!

Carmenutza, d-na Mihaela Radu ne-a recomandat NIDO. Nici macar la Baby Expo nu l-am gasit. Oricum motivul recomandarii a fost strict financiar ptr ca Milumil3 ne cam rupe, dar nu trec la lapte normal pana nu ma slabeste cu mancatul noaptea, ca nu vreau sa stau langa ibric la 3 dimineata.

Lapte Nido am vazut la "La Fourmi".....nu stiu daca au peste tot, dar la cel de langa mine..Mosilor intersectie Eminescu au sigur.

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

hai sa zic si eu:
sculat: 6.30-7 si Razvan la fel
7-8 pregatit mic dejun, spalat vase dc au ramas de seara,
8.30-17 servici
17.30 -19.30 sculat copil, plimbat afara, cumparaturi putine, intrat in casa
20 hranit copil, jucat cu el, facut mancare printre timp, etc
22 culcat copil
22.30 hranit sot, spalat vase, strans alea, alea
23 - un pic de tv si somn
peste noapte trezit de cateva ori sau in cel mai fericit caz doar o data

Crisa - esti the best, mai povesteste de pe-acolo
Calina - imi pare rau de masina ta, dar poate totusi o recuperati, va tin pumnii.

Cu febra n-am mai avut probleme, cred totusi ca a fost de la dinti, ca acum nu mai are nimic.

pupici

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Crisa - vezi sa nu te-obisnuiesti Sau poate sa se ridice "tevusca" mai sus decit te-astepti... .. din seria "la 3 spalari, o.... gratis!"
Azi si miine am electrocutari (de care m-am saturat pina peste cap), dar miercuri mi-am propus sa-l scot pe Tudor in parc cu Luca, daca nu ploua, daca ploua stam frumusel acasa si mincam cascaval!

Adi - pai cu Monti incerc si eu, dar e tare greu ca week-end-urile ma destabilizeaza infiorator, acum m-am mai abtinut ca am fost doar la Breza in familie, dar tot s-a lasat cu gratar, inghetata Despre sedentarism, nu mai zic, uite programul:
7:30 - ne trezim, fac "laticu ma", ma imbrac, imbrac copilul, spal vasele, plecam la bunici unde abandonez "incarcatura" (urc-cobor cele 3 etaje - cosmarul vietii mele)
9:00 - ajung la birou, unde muncesc din greu pe scaun, sper macar ca pierd ceva calorii butonind aici , asa ca butonez muuult, sa se cunoasca
13:00 - pauza de masa, maninc la firma (salate, friptura + salata, nu ma ating de nimic tabu), mai ies prin Cocor, Unirea la shopping
18:30 - plec spre casa, multumita Primariei merg cca 5 minute pe jos pina la masina , iau copilul (iar 3 etaje, acum vara il mai prind pe-afara cu bunica), ajung acasa
19:30 - de-obicei n-ajung mai devreme, apoi mincam, ne jucam cu Luca ca sa-i distragem atentia de la dvd-uri cu care ne-a innebunit, mai zac pe canapea si el alerga prin jur, pe la 21:30 ii face tat-su baie
22:00 - fac lapticul si imbrac copilul in pijamale, apoi mai spal vase, calc rufe Luca, intind rufe... Nu gatesc mai ales de cind tin regim! Dar.... uneori, minim o data pe saptamina e ziua vreunei rubedenii, prieten, mergem la ai mei etc. unde se da de mincare interzisa. Ma stradui sa nu pun gura, dar mai scapa cite ceva. Fac fata cu shopping, mers prin parc, electrostimulare, vizite prelungite la Cora. Va tin la curent, va spun ce functioneaza din astea!

Mostra: acest week-end!!! Vineri am fugit de la serciviu la Baby Expo unde am prins ultima jumatate de ora, am luat ceva jucarii de la casa Retro. Vineri seara eram singuri acasa, copilul la Breaza, cica "hai sa iesim in oras!", ma ia Dani cu masina, pleacam si ne uitam debusolati unul la altul gen "ce se face in astfel de situatii?!" . Ne-am decis sa mergem la pizza hut ca el vroia pizza, eu salata, si, cum vis-a-vis era un supermarket, am dat intii pe-acolo la cumparaturi, mergeam pe strada asa de mina usor haotici...
Simbata m-am trezit la 8, mi-a aruncat Dani un "dormi, femeie, ca n-ai copil, eu plec..." - pas: m-am trezit, am facut ordine intr-un dulap caruia i-o promisesem demult, apoi m-am ocupat de oaresce acte caritabile (fetelor, am vazut o casa cu 9 copii, de la 9 ani in jos aveau orice masura!!!), am ajuns acasa dupa o piata rapida, am spalat fructe, legume, am intins rufe, am facut bagaje, asa ca la 2 eram gata de plecare. Am mers in capatul celalat al orasului de unde am luat un pat (gio - saru-mina inca o data ), pe care e drept ca sotu si frate-meu l-au desfacut si carat in masina, apoi am plecat spre Breaza via Metro. Acolo la 5 minute dupa ce am ajuns s-a pus pe o ploaie torentiala, asa ca ne-am jucat cu Luca sa-i distragem atentia de la iesit afara, l-am culcat pina-n 10 si-am cazut si eu rapid. Dimineata m-a trezit la 7:30, cum n-aveam ceas si soarele batea prin perdea asa frumos, am crezut ca-i cel putin 9, asa ca m-am trezit rapid, am facut lapticul, ne-am mai jucat, uitat la desene, apoi l-am scos afara pe pitic, iar eu m-am pus pe spalat prin bucatarie, maturat, spalat vase si alte de-astea. Am imbarcat de la Breaza o bucata pat si o bucata scrin mare, am facut ordine in noul dulap, bagaje, plecat acasa via Jilava unde am debarcat cele 2 mobile. Acasa ne-am schimbat si in 10 minute am plecat la Baby Expo, pe care l-am prins la final, abia am apucat sa las 1 milion pe-acolo , si s-o ajut pe vara-mea sa desfaca standul si sa care lucrurile la masina, apoi acasa la ea. Am ajuns la 8:30 acasa, am desfacut bagajele, am bagat la spalat, am strins lucrurile spalate simbata, m-am spalat si culcat la 11. Precizare: Luca a ramas la Breaza si s-a intors cu bunicii pe la 7, ce creadeati?

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Salve
Crisa ma bucur ca te delectezi cu wc-urile si in Japonia sunt foarte interesante: asculti muzica in functie de starea pe care o ai, poti sa selectzi diverse sunete daca esti stresat si nu poti sa... o intreaga istorie.
In rest salutare la toata lumea si va anunt ca am vazut la Metro un tractoras foarte fainut cu pedale (nu e electric) si are si o remorca; pt mamici cu baieti eu zic ca e foarte tentant si pretul nu e foarte mare fata de ce am mai vazut eu pe net (1800.000)
Asteptam sponsorizari de la bunici sa luam tractorasul!
In rest nu stiu ce e cu Flaviu ca asta noapte a dormit snur dar a gemeut mereu si era fierbinte tare. I-am pus doar un supozitor dar cred ca gatutul ii face figuri.
In rest ce mai spuneti? V-ati apucat de curatenie si toate smecheriile pt Paste?
Bychi multam de informatii cu bebeexpo si imi pare rau ca nu am ramas. Am cautat aici pantofior de am innebunit si am gasit de la tesorino (1 mul lei) dar erau roz... dadca as fi avut fetita ... mama ce de lucrusoare suuuper sunt!
Am luat ceva de la Tino(BV) cu pretul de anul trecut
Va pup si ne mai auzim!

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

fetelor, scriu repede dar reviu in forta mai tarziu...

Andra, io zic sa treci pe chinezarii ca la astia nu am vazut nici macar o persoana mai grasuta.... Cred ca de la iuteala li se trage . Eu de exemplu nu am pofta de mancare (acasa cum ma trezesc cum mananc).

Ajutati o mama diperata si denaturata (sot plecat si el din tara, copil la bona si catel la o prietena). Sunati voi la:
- dna Mandica (3441573) - bona lui Tudor si intrebati ce face copilul
- Mihaela (0723 213030)- prietena de-a mea, intrebati ce face catelul.
Nu am acum de unde sa cumpar cartela.

Rugamintea ar fi, daca vrea cineva sa sune, sa posteze un mesaj, sa nu se sperie femeia (bona) ca sunati toate.

Pup si reviu sa aflu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

gagici, m-au programat pentru examen abia pe 6 iunie!pai pana atunci uit tot ce am invatat! asta e!
io sapt viitoare plec in Tenerife!!!!!! abia astept! va povestesc cand ma intorc!
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Crisa - m-am executat: Tudor e bine, maninca bine (la prinz a mincat piure si peste ), au fost putin pe afara, iar acum se jucau si urma sa-l culce. A zis sa nu-ti faci griji ca e bine, a intrebat ieri de "mami? tati?" si i-a zis ca sinteti plecati, deci ceva-ceva isi mai aminteste de denaturatii lui parinti I-am zis ca miercuri intentionez sa-i mai agresez c-un telefon si-o intilnire, asa ca dupa ce-l vad live, iti mai scriu. I-am auzit putin si vocea pe acolo, deci nu minte: e cu el!!!

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Carmenutza, fiica ta chiar ca are simtul umorului! Promite...

Crisa, distractie placuta in Coreea! Scuze, eu am pierdut inceputul, pentru cit timp esti acolo? Mi-a placut faza cu WC-ul "shofant".

Cgaby, bafta la examene si distractie placuta si tie in Tenerife!

Calina, ce ti-au spus de la asigurari? Acum citva timp am trecut si noi printr-o spaima mare, am avut impresia ca cineva ne furase masina. Dar, din fericire, a fost alarma falsa, o confundasem cu alta.

Nicol74, si Alex a facut saptamina trecuta febra, tocmai ajunsesem de 2 zile acasa de la maternitate. El a facut 38.7 si intrasem in panica, sa n-o molipseasca pe Julia. Mai naspa e ca nu stiam ce are, nu tusea, nu-i curgea nasul, minca normal. I-am dat un Doliprane supozitor si dupa aia i-a trecut definitiv febra. Nici acum nu stiu ce-a fost.

Pojogam, multa sanatate lui Flaviu! Multumesc ca ai pus-o pe listutza si pe Julia!

Andra, Magdone si Adi, imi scot palaria in fata voastra! Cum de reusiti sa gatiti la 10 noaptea?!!! Pai eu la ora aia picam de somn. Eu gateam duminica pentru 2-3 zile, iar in restul saptaminii o dadeam pe salate, sandwich-uri, pizza. Citeodata, cind chiar batea vintul in frigider, mincam la prinz la restaurant, sotul lucreaza aproape de mine, restaurantul e peste drum si asa puteam profita si noi de un "tête-à-tête".

Scuze, nu mai stiu cine intreba de biberon, Alex il foloseste cu spor dimineata si seara pentru lapte. In rest, bea din ce apuca, din canitza lui cu cioc, din pahare normale si cind are ocazia, foloseste paiul.

Cornelia, odihneste-te cit mai mult...cit mai ai timp!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!
ce sa va zic, am avut un we de vis, am fost plecati toti la tara, soacara mea a implinit pe 14 54 de ani si s-a serbat acolo, in we. am avut vreme buna si calda, am stat non-stop afara, copiii s-au jucat fericiti, au calarit cateaua la propriu si la figurat... mai ales tudor, e indragostit de ea!!! cum o vede, se duce s-o mangaie, dar stiti voi cum sunt copiii, o mai si trage de coada/ urechi, ii baga mainile in ochi si ieri l-am prins si cu mana in gura ei!!! doamne, da' eu n-am vazut pana acuma caine mai calm si mai iubitor de copii! la cat o chinuie el, ea nu zice nici macar 'pas'...
fericirea insa a trecut incetisor, ieri dimineata au aparut doua bubitze de varicela si pe tudor am stat totusi si ieri pe fara, am zis ca oricum e doar debutul si n-o fi bai... spre seara au inceput sa apara mai multe bube, asa ca de-acum suntem siguri de diagnostic! urmeaza deci 10 zile de stat in casa, fara baitza, asa ca o sa fie destul de nasol, plus ca ma gandesc cu groaza cand vor incepe sa-l manance, cum sa fac sa nu-l las... in fine, care n-ati facut puiutilor Varilixul, faceti-l repede, nu lasati de azi pe maine, cum am facut eu!!!

adi - stiu ca milumilul cam ustura la buzunar, dar de ce nu incerci sa ii dai ziua lapte obisnuit, si doar noaptea lapte praf??? chiar daca papa lapte obisnuit, poti sa-i dai din comert apoi orice lapte praf instant (darling, melita) - eu asa fac in concediu, cand plecam pe undeva, iau lapte praf ca e mai simplu! in plus, NIDO cand il luam eu acum vreun an si ceva, era 250000 cutia, asa ca nu stiu cu cat e mai ieftin decat milumilul...
martta - LA MULTI ANI!!! pt ziua ta. de ce nu faci o rezervare undeva, chiar si la vreo pensiune, pt 2 mai??? trebuie sa gasesti ceva, totusi!
pufulet - si noi bem laptele dim si seara tot din bibi, si eu nu ma grabesc deloc sa-l inlocuiesc cu cana: cana cu cioc mi se pare ca nu o pot spala cum trebuie de lapte, iar din cana normala o sa tot verse pe haine sau mobile, si deci nu ma grabesc deloc! pana spre 3 ani... asa am facut si cu bogdan, si a renuntat fara vreo problema la bibic!
calina - bafta! si eu iti tin pumnii si sper sa va regasiti masina... si te inteleg perfect, ca si eu sunt asa de zapacita uneori... zilele astea e tare ofticat sotu' ca i-am pierdut o reteta si nici nu stim ce medicamente erau exact pe ea, un tratament care trebuia sa-l inceapa el pt ficat/ stomac - pt ca erau prea scumpe, am tot amanat cumpararea medicamentelor, si acum iaca am pierdut reteta!!!

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!
Intru si eu sa mai semnez condica, sa nu ma traga iar Andra de urechi ca-s chiulangioaca.
Programul nostru:
* 6:45 suna ceasul, ma duc sa ma spal si pana ies se trezeste si Matei si se atarna de mine. Incalzesc laptele, pun cafeaua, trag de Andrei si de Ana care maraie la mine ca nu se scoaaaaalaaaa si vor sa mai doarma, ma imbrac, il imbrac pe Matei, mananc ceva, beau cafeaua, mai barfesc cu Andrei, pup familia si plec la servici (7:30).
* pana pe la 16:30 - 17:00 imi iau portia de munca si indoita portie de enervare
* daca am timp mai trec prin vreun magazin sau trec pe acasa si il iau pe Matei, daca nu alerg direct la gradinita sa o preiau pe Ana (18:00)
* in drum spre casa lalaim cu voce tare spre rasul cartierului si trecem sa ne luam ceva bun de la magazinul din fata (Ana azi: mami dar azi nu ne-am ales nimic de mancare de la magazin)
* pana pe la 8 mancam ceva si intoarcem casa cu fundul in sus.
* la 8 Matei face dush si se baga in patut, de unde mai fuge de cateva ori si pana la urma adoarme
* intre timp a aparut si tati, asa ca o ducem cu vorba pe ana sa ne deseneze ceva si noi barfim, ne uitam la vreun film sau mai trebaluim prin casa
* ora 9 - Ana hai la culcare, nu vreau, e ora noua, mai stau etc vreo 10-20 de minute
* in continuare program de voie: spalam vase, intindem rufe, terminam filmul, butonam internetul si altele (desigur daca nu ne e somn)
* nu gatim in timpul saptamanii, cel mult vineri seara, in rest Ana mananca la gradinita, pentru Matei gateste Dadi iar pentru noi incropim cate ceva
---------------
Matei si mancarea sunt buni prieteni, cu carnea nu se prea impaca, in schimb mananca o gramada de branzeturi si, spre marea mea bucurie, nu se stramba la legume.
---------------
Dupa ce am plecat de la ultima intalnire (da, stiu ca a fost demult, dar n-am apucat sa scriu de atunci) mi-am adus aminte ca la capitolul destinatii de vacanta nu v-am spus nimic de Spania, unde am fost anul trecut si unde e foarte misto.
La puncte bune - nu e scump (decat drumul), se mananca bine, aproape toate restaurantele au scaune pentru copii si meniuri acceptabile pentru copii, ai ce vedea, marea e superba si iubitorii de snorky (eu, eu) se dau greu dusi, poti inchiria o masina la un pret minuscul, se circula civilizat.
La puncte proaste: ofertele agentiilor de turism romanesti sunt foarte limitate si se restrang la categoria "turism de masa" cu statiuni aglomerate, zgomotoase si inghesuite, zborurile charter sunt noaptea si doua nopti pierdute sunt greu de inghitit cu copilul dupa tine, hotelurile au o clasificare cam "turceasca" in sensul ca 4 stele nu-s mai mult de trei. Umbla vorba ca in sezon e foarte cald, noi am prins calduri de 42 de grade in iunie.
Concluzia: cu ceva mai multi bani merita mers pe cont propriu si nu prin agentie, merita stat macar 14 zile si musai trebuie inchiriata masina.
Noi la capitolul vacante suntem avem aceeasi problema ca in fiecare an - nu stim daca si cand ni se termina proiectele, daca putem gasi o perioada in care sa fim liberi manadoi, si nici cate zile de vacanta putem sa ne luam. Din pacate probabilitatea de a lua vacanta in iunie a scazut ingrozitor, odata cu moralul meu de om obosit. Cel putin in ultimul weekend am reusit sa dam o fuga la Bran fara sa mai faca nimeni febra si ne-am distrat grozav. A fost foarte cald si noroi de la ultima ploaie asa ca ne-am intors rupti de oboseala si murdari ca purceii. Matei s-a gandit ca e o idee buna sa sape cu lopatica in noroi si cand am incercat sa il iau de acolo s-a tavalit prin balta. Noroc ca nu m-am intalnit cu Dadi azi dupa ce a bagat rufele la spalat ca ma intreba daca am de gand sa-i cumpar haine noi sau imi inchipui ca mai iese ceva din ele.
--------------
Sambata, in drum spre munte, am trecut pe la Piciul sa ii luam copilului o pereche de pantofi mai subtiri, dar a fost cam dezamagitor: ce era subtire ori era din plastic, ori nu avea talonete, ori erau de-a dreptul sandale, ori nu erau marimea lui (23-24). Pana la urma l-am bagat intr-un soi de pantofi adidas cu gaurele, cam uratei dar care indeplineau toate criteriile.

pe curand,
madishor cu gura mare

Mergi la inceput