Copilasi iunie-iulie 2003 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Crisa, ma gandeam eu ca nu ratezi ocazia sa ne saluti si din Coreea! Ai grija cu partenerul de calatorie si cu "baietii" coreeni !
Fetelor, va multumesc pt. urari. Oricum bb o sa mai stea in burtica cel putin o sapt. Dupa, mai vedem. Nu pot sa cred ca am ajuns pana aici, la cate spaime am tras cu el pana acum.
Martta . Stefan e cuminte, in sensul ca s-a instalat tare bine , dar in rest, e foarte agitat. Daca pe Maria abia o simteam si nu stiam ce inseamna sa ti se miste burtica, acum, acum nu mai stiu pe unde sa pun mana sa il linistesc, ca burta mea e numai valuri. Dar tare ma bucur de senzatia asta!
Calina, sper sa se termine cu bine si sa va recuperati masina !
Bychi, Maria doarme pana pe la 9, ca altfel, nu stiu ce m-as face cu ea. Cat despre vorbitul in patut, asa face aproape mereu. Pt. ea nu e ora de nani, e ora de vorba.
Carmenutza, radeam de una singura in fata calculatorului, la faza cu "sa tip".
Cgaby, felicitari si bafta in continuare!
Gio, vazusem si eu sepcuta de care zici, dar anul trecut, parca in Cora. Pe atunci, nu aveam nevoie, ca Maria era mare amatoare de baie si dus. O sa caut si eu, poate se gasesc pe la noi si alte "marci".
Andra, bafta in lupta cu kg! Am si eu un of cu kg luate de data asta. Pentru ca nu mai am alte probleme, mi s-a pus pata pe ele! Nu stiu cum o sa le dau jos, ca sunt multe si asezate peste tot! Nu ca as fi fost eu slaba inainte, dar ce bine ar fi sa ajung la greutatea mea de pe vremuri (adica dianinte de sarcina cu Maria ).
Maria a revenit la pasiunea pt. reclame. Sunt cateva pe care le stie pe de rost. Da replicile inainte. Cel mai mult ii place cea de la Milka! Daca ma aude spunand "gata", rade si incepe: "ma muuut, ma muuut .... si gata! umatoaea"
A inceput sa formuleze niste propozitii, ca ma lasa cu gura cascata. Facea puzzle-ul ei preferat si o aud: "Acum umeaza piesa asta". Am crezut ca nu aud bine, dar a mai zis de doua ori, in timp ce aseza piesele.
Canta "ursul doarme si vizeaza". Nu chiar de la cap la coada, pt. ca eu trebuie sa pun cuvintele de legatura .
Are probleme cu pronuntia: "r" (lipseste cu desavarsire), "l" (apare pe alocuri dar inmuiat), "v" (care e inlocuit cu "j": bate jantu ) si "f" (care e inlocuit cu "sh", "shoaie" ). Sper sa se corecteze pe parcurs.
Dar cea mai mare problema o are cu strainii. Este f. f. timida. Nu plange, nu e chiar salbatica, dar se inchide in ea si nu comunica. Vrea sa mergem la copii, se duce la toate caruciorele si ii mangaie pe bebei, dar in fata celor mai mari se blocheaza. Iar in fata adultilor, pune capul in piept si isi fereste privirea. Ma simt vinovata ca nu am "scos-o in lume" mai mult, noi fiind cam izolati pe aici. Imi tot propun sa iesim mai des in oras, dar mai greu cu burtica...
Va pupam,
Cornelia (36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Claudya spune:
Doinna,o, ce veste minunata!!!Cred ca esti tare fericita!!!Sa aveti un concediu super!!!
Cornelia,pana nu uit,ca ma tot iau cu alte discutii....sa ai o nastere usoara,usoara si un Stefan sanatos,dar pana una alta un Paste fericit cu burtica!!!
Fetelor, eu as vrea sa ne intalnim si-si,adica sa va cunosc si copilasii , sa faca si Emma cunostintza cu ei,caci doar ei ne-au unit aici pe forum.Si bineintzeles visez si la o iesire numai cu voi. Una din doua tot o sa iasa,sper eu.
Mai nou Emma la somnul de pranz nu vrea sa mai adoarma cu pampersul pe ea.Doarme asa,in pasarica goala...de vo saptamana,cam asa.Si n-a facut niciodata pipi in pat.Dupa ce s-a trezit,am dus-o la baie(ca mai nou are dambla sa se joace la apa,in cada),o pun in cada,dau drumul la apa si ...voila...face pipi!!!nu ma intrebati de ce nu o asez pe olita....doamna olitza e pe post de mobila deocamdata.
Mai,Crisa,dar te plimbi,nu gluma!!!Bine ca ai ajuns cu bine si ca ne-ai scris.Eu am ceva emotii la plecarea cu avionul,insa abia astept!!!
Calina,sper ca nu le-ai spus la politie ca ai uitat cheile in usa masinii,caci in cazul asta s-ar putea sa nici nu se agite sa o caute.Se poate crede ca ai aranjat un furt.Si tot in cazul asta asigurarea nu-ti da nimic.Asta este ce am intzeles de la sotul meu.Ti-am zis ca eu nu ma pricep.Oricum,eu mai sper sa o gasiti.Numai bine!
O zi buna,va doresc!!!
Mami si Emma cuculica
AdynaB spune:
Saliu fetele,
DOINA,falicitari si o sarcina usoara!
GABY,felicitari si bafta in continuare.
PUFULET,Selina mai bea inca laptele cu biberonul,dar restul din pahar sau cana cu cioc,depinde ce toane are.
Apropo de carne....eu nu ma dau deloc in vint dupa ea....dar Selina e o topeste imediat,da la o parte tot pt. carne
Fetele,intrebare,intrebare....fimea s-a jucat ieri cu nisip si cind am bagat-o in casa am vazut ca se freca la ochisor...azi dimineatza era rosie sub ochi,de asta sint in dubii...e de la nisip sau a tras curent?
Pupice si un we placut!
Adyna si Selina bambina
martta spune:
Intrebare pt fetele care au fost la Baby Expo: ati vazut pantofi draguti pt baietei?
M-am trezit si eu pe ultima suta de m
Adyna,parerea mea e s-o cureti local cu grija, f.bine si sa urmaresti sa nu fie vorba despre conjunctivita!(dr.Monica Pop spunea despre conjunctivita ca, de cele m.multe ori, trece cu apa si sapun)
Crisa, ne-ai surprins si de data asta!
Sa te gandesti si la mine la urmatoarea masa
Gabi, merci! Ai fost chiar prima...!
Marta
crisotexa spune:
Sa va spun cu ce m-am mai delectat pe aici??? Cu WC-ul!!!!!!
Pai sa vedeti ce masinarie... In primul rand colacul e foarte moale... Te spala la fundulet si la ..... (mi-era si frica sa apas pe buton dar am riscat ). Intai am potrivit temperatura apei si apoi am apasat fara sa ma asez. A iesit tevusca si stropea cu apa si io tineam mana paravan sa se intoarca inapoi in WC... Partea cea mai misto e cu potrivirea temperaturii colacului...imi place asa mult sa ma asez pe colacul incalzit. He, he, daca as putea sa-i duc lui Petru un WC din'asta ar fi cel mai fericit. Acum am venit din oras si o sa-l incerc din nou .
Astazi am mancat ceva atat de iute incat nu stiu cum de mai exist. Am fost printr-un bazar si apoi iar pe la pagode. De maine incep cursul....
Cornelia, in legatura cu partenerul, totul e in regula. E asa de cuminte ca n-am nici o sansa de avansuri... Cred ca face Petru ceva rugaciuni deosebite, ca altfel nu se explica . Ce dulcica e Maria... nastere usoara, asta asa, in caz de ceva...
Marta, vezi ce faci de ziua. Imposibil sa nu gasesti ceva oferte...
Claudya, drum bun spre Romania. Sper sa ne vedem. Cand pleci?
Calina, ai gasit masina?
Pupa Crisa
amik spune:
fetele care cauta palarie pt baie:http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=1906
nu stiu insa cum e cu livrarile in provincie...
am fost azi la baby expo, dar nu am stat cat mi-as fi dorit pt ca razvan e racit si de-abia statea in picioare si mai avea de carat toboganul pe care i l-am cumparat alexandrei.ne dusesem sa cautam un carucior mai sport, de-ala umbrela, dar care sa fie si usor, si mai mic, si nu prea scump, si ...si...am vazut cateva modele, nu mai ieftie de 2.300k dar nu am mai avut rabdare sa mai comparam intre ele.nu stiu...mai e pana plecam in concediu, ca mai mult pentru asta il cumpar.
am vazut hainute muuulte, si pantofiori multi...am gasit un stand cu super incaltaminte.si frumoasa, si cocheta.am cerut adresa magazinului...din intamplare am zarit eticheta unei sandalute.3.100.000 lei.hmmmmm....cam mult.ramanem la crido.
atatea burtici, atatia bebici mici-mici, ma simteam asa de bine...sotul meu se uita chioras la mine cand ma vedea entuziasmata de bebelusi!nu vrea inca un bebe acum doamne fereste!
cornelia, ma gandesc la tine!de-abia astept sa ne povestesti de stefan!
crisa, have lots of fun!
pupici.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
nicol74 spune:
Calina sper sa recuperati masina !!
Crisa esti number one, un pentru ca nu ne uiti niciodata !
n-am ajuns nici la Baby Expo, nici in parc, n-am mai iesit din cartier, am fost doar pana la Unirea i-am luat niste sandalutze
(nu de la Crido, nu aveau cine stie ce). Am fost insa la Padurea Andronache, foarte frumos, am cules flori, i-a placut tare mult.
E prima oara, n-am stiut ca e asa aproape.
Fata mea a avut 3 zile febra cam 38, nu stiu ce a avut, i-a trecut pur si simplu, nu i-am dat nimic !
Apropos, vreau sa schimb femeia care ma ajuta, vreau o interna, adica cineva care sa locuiasca permanent la noi,
daca stiti pe cineva ...
Va pup si weekend placut cat mai e !
nicol
elena_ltd spune:
Buna, fetele!
E unu noaptea si am vazut un film de nu mai pot dormi. Breaking the waves, superdrama, superdrama, luuung si dramatic si lung si dramatic. Inca suspin.
Crisa, vezi ca-s si in Romanica veceuri miraculoase la vreo 13 mil, so... Petru, decat sa faca rugaciuni sa-ti mearga tie cuminte pe-acolo, mai bine sa faca economii. Pupici multi si sa te distrezi!
Carmenutza, Maya e... TOTALA!
Nu stiu ce sa va mai zic, nu mai raspund la intrebari la care s-a raspuns deja, va pup pe toate.
A, da, Cornelia, iti tin pumnii!
calina73 spune:
Fetelor,nu am nici un semn gata sa dus masina ...nu mai primim noi nici o veste a fost ....
In masina aveam cum v-am spus carutul,car site nou ,o bitica pentru Denisa si azi am avut o mare surpriza....nasii au venit la noi cu tot si cu carut,si car site,si bitica (asa ii zice Denisa)si mi-au facut o mare bucurie....
Claudia drum bun in tara....eu cine stie cand mai ajung acum cred ca m-am lins pe bot de romania poate la anul.
Cornelia nastere usoara
Crisotexa am reusit sa zambesc si eu cand te citesc ...
Denisa cu carena pot spune ca mananca dar nu in exces.Pui,peste si hot-dog pe asta il adora ..
Acum va las si totusi pe undeva mai trag o seperanta ca poate ,poate ....dar la cate povesti am auzit ca o vor gasi poate dar ....distrusa.
Acum va las si va doresc numai bine
Adi spune:
Crisa, distractie placuta!!!!
Carmenutza, d-na Mihaela Radu ne-a recomandat NIDO. Nici macar la Baby Expo nu l-am gasit. Oricum motivul recomandarii a fost strict financiar ptr ca Milumil3 ne cam rupe, dar nu trec la lapte normal pana nu ma slabeste cu mancatul noaptea, ca nu vreau sa stau langa ibric la 3 dimineata.
Andra, poti sa incerci Montignac. Eu as fi incercat dar nu pot sa ma tin... Eu am slabit anul trecut 17 kg(77->60). Primele 8 cu bicileta in casa cu un trening din ala de plastic (ptr slabit -> extrem de eficient). Apoi urmatoarele 9 prin nemancare, alergare cu Maria si fara ajutor din exterior la treburi. De cand am venit la serviciu nu am dat nici un gram, din contra am tendinte de ingrasare din cauza sedentarismului.
Spuneti-mi va rog, cum arata o zi de-a voastra ca mamici.
Sculat 7 - 7:15.
Mic dejun Maria 8.
8:30 fug la serviciu.
18:45 vin de la serviciu.
Maria, Maria,Maria.
22:30->gatit,etc.
00 - somn
2-3 hranit Maria.
Uneori cred ca nu mai rezist. Mai iau si in week-end de lucru sau citi ceva...
Ma ajuta si soptul meu la treburi si am femeie la curatenie cam o dat pe luna, de fapt 3 ori la 2 luni.
Va pup