Copilasi iunie-iulie 2003 (50)
Raspunsuri - Pagina 3
aditzu spune:
carmenutza - super misto
cgaby - Bravo, felicitari
Andra - eu trag o fuga azi de la servici la Baby Expo
Magdone - ai grija de pui, multa sanatate
anamaria - interesanta reteta de pateu de ficat o sa incerc si eu
Gio - de unde ai luat sepcuta aia? ca ma intereseaza si pe mine. Irina plange de fiecare data cand o clatesc pe cap.
pufulet - cu Lya ma intalnesc in parc la Sebastian mai mereu, face bine, mai trage si ea cu ochiu pe la noi, dar vad ca nu se omoara cu scrisul.
PA Adi
gio spune:
Sepcutza are la Mothercare, parca e unul in piata Dorobanti?, langa statia lui 182. Are sigur, am vazut eu, e vreo 300000 lei
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
bychi spune:
Abia ne-am intors de la baby expo. Am zis sa merg vineri ca sa scap de balamucul din week-end. Ti-ai gasit! Era destul de plin si atractii la tot pasul ca abia mai statea Tibi in carucior. (A se mentiona ca Tibi nu a mai mers cu caruciorul din noiembrie si am zis ca-l iau acu sa am mai multa mobilitate). La inceput a fost incantat; se alinta intr-una “Ibi (tibi) bebe minte (cuminte)” dar asta pana cand a vazut masinute si biciclete. Tantiile care imparteau baloane si pliante, l-or fi vazut mai bebelan ca a primit tot felul de zornaitori, cuburi de burete si chiar un inel gingival .
Per ansamblu, e un pic mai mare decat cel din toamna si au ceva mai multe hainute si mai multa incaltaminte. Binenteles ca pentru fetite au tot felul de rochite faine. Multe sepci si caciulite, unele mai urate, altele mai purtabile… Romana, sunt vreo 3 standuri cu haine de gravide, dar nu m-am uitat in amanuntit sa vaz preturi sau modele, cert e ca sunt multe de vara. Binenteles, Casa Retro, unde era cam vanzoleala. Eu una prefer sa merg la magazin unde am timp si loc sa studiez fiecare jucarica in parte.
Tibi a fost teribil de incantat de locurile de joaca unde le-a cam fugarit pe fetele supraveghetoare; el voia pe peste tot in acelasi timp. A dansat intr-o veselie in fata Salii, unde, pe scena, cantau copilasi de la diverse gradinite.
A, pentru cele doritoare, sunt multe gradinite particulare care primesc copilasi de la 2 ani si chiar si sub 2 anisori. Toate incercau sa ma convinga ca e tare fain la ele, ca primesc copii cu pampers, ca nu trebuie sa manance singuri… Una dintre educatoare se duce la Tibi, ii da un pliant si un balon si dupa ce a aflat cum il cheama, imi zice raspicat ca e musai sa duc copilul acolo ca nu au nici un copil cu numele asta si ca are ea o premonitie legata de copilul meu .
Si am zarit-o si pe Bibi a noastra, pe care am strigat-o, numai ca imi disparuse copilul cu tot cu carucior. Fugea Tibi cu caruciorul si striga: “Ai (hai) mami!”
Cam atat.
Mihaela, daca ramaneau in Bucuresti, cu siguranta gaseai ceva de incaltat pt. Flaviu si la preturi mai mici decat la Crido!
Nici al meu copil nu-i prea carnivor; mananca cam 2-3 bucatele de ficat sau jumate piept de pui dar numai maruntit si amestecat in supa sau pireu; favoritul e fileul de peste la gratar sau snitelul. Nu se prea omoara si insist la greu.
Cornelia, ma delectez tot timpul cu postarile tale depre Maria. Sa stea ea 2 ore in patut si sa vorbeasca de una singura! Pai e tare cumintica. Eu as fi inregistrat-o asa cum vocifera. Macar se culca mai devreme sau doarme pana mai tarziu? Ca sa recupereze cumva nesomnul de pranz.
Carmenutza, faina de tot Maya.
Andra, multam mult de informatie; i-am gasit azi o canuta mai mare.
Claudya, cand vii in tara, vrei intalnire cu mamici si pitici sau numai cu mamici, sau si-si. Sa stim sa ne organizam. Iar, daca sunteti la Brasov (ma rog, Maierus - faina zona, o cunosc bine) poate ne intalnim sa urcam cu copii pe Tampa sau orice altceva.
Bychi
cgaby spune:
sa ma laud si eu cu copilul meu...
se dadea in leagan si incepuse sa se baalngane si sa dea din cap..eu il intreb curioasa ce face...el zice "dansez"....pauza..."muica"(muzica)..a nu se intelege altceva!
pupici fetelor
eu nu am ajuns la expo..poate maine!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
calina73 spune:
Buna fetelor!
vad ca scrieti forte repede nu am apucat sa va citesc .Am sa o fac ,dupa ce va scriu cat sunt de suparata , pentru ca ni sa furat masina.......nu stiu ce sa fac ma simt atat de vinovata pentru ca:
Am dus sotul la munca si am plecat cu fata in parc .Ne este mai usor cu masina ne dam jos la parc stam la topogan,nisip ,leagan si am venit acasa ,dupa 3 ore de stat in parc .Scot fata din car site si plec in casa lasand cheia in usa masini...nici nacar nu am observat ca nu am cheile in casa .Am mancat,baie, culcat si seara cand vine sotul ma intreaba :auzi,dar unde ai parcat ca nu am vazut masina jos...
Sa nu va zic ca mi sa taiat respiratia,nu stiam ce sa zic.....
Ce sa mai ma uit de chei si atunci am realizat ca am lasat cheile in usa....
Sa mai trag sperante ca o vor gasii????
Am anuntat la politie acum asteptam....
V-am povestit si eu ca nu am curaj sa spun acasa ca ia-si baga in priza sa dea dumnezeu sa o gaseasca....
va pup si acum va citesc....
martta spune:
Calina:va tin pumnii sa va recuperati masina!
Nu stiu care e sistemul acolo, dar sper ca lucrurile sa ie diferite fata de Romania.
Denisuca ce mai face?
Gabi: multa bafta la examene!
Marox: felicitari pt printesa!
Doinna: ma bucur ca ai revenit si ne-ai dat o veste asa de frumoasa! Sarcina usoara!
Cornelia: cand intalnesc o graviduta cu burtica mare-mare, care urmeaza sa nasca in urm. saptamni, ma gandesc la tine! Cum te simti? E cuminte Stefan in burtica?
Poate ma ajutati si pe mine cu o sugestie, ceva...As vrea sa organizez o iesire de ziua mea, numai ca e in a2a zi de Paste, iar sotul lucreaza in prima.So...pe langa faptul ca nu putem profita de ofertele pe care le fac agentiile de Paste, riscam sa nu prea mai gasim locuri libere incepand cu 2 mai. Daca stiti voi vreo ocazie, anuntati-ma, va rog, si pe mine. Altfel, ar insemna sa raman acasa, cum mi s-a cam intamplat in ultimii doi ani
Pupici voinici!
Marta& Vlad(13.06.03)
cgaby spune:
martta - in primul rand iti urez de pe acuma la multi ani!(sper ca sunt prima!)sa fi sanatoasa!deci esti tauroaica...sa inteleg...pupici de doua ori! imi pare rau ca nu stiu nimik sa te pot ajuta.
doinna - felicitari, sa fiti sanatosi!
calina - sper ca acolo politia sa fie mai eficienta si mai interesata decat la noi...va tinem pumnii!
cgaby
pufulet spune:
Copiii vostri mai folosesc biberonul?Mara refuza sa bea laptele cu altceva decat cu biberonul.Apa , ceaiul sau sucul le bea din canuta cu cioc, dar laptele nu.Am incercat sa-I pun laptele in canita cu cioc si sa nu-I dau nimic altceva timp de cateva ore dar a refuzat sa-l bea iar intr-un final a inceput sa planga si sa-mi ceara sa-I pun in canita apa in loc de lapte.Ea bea cu biberonul cam 600 ml lapte pe zi, mi-e teama ca daca ii scot biberonul nu va mai bea lapte deloc.
In saptamana in care a avut laringita nu a vrut sa bea lapte deloc .Mi-am dat seama ca I-a trecut raceala cand mi-a cerut laptic.
Mara e o mare carnivora –carnea o mananca si lasa garnitura, iar daca ii fac soldatei dezlipeste carnita iar piinea mi-o da mie sa o mananc.Nu mananca piine de aceea I-o mai ascund in ciorba.In plus nu suporta mancarea pasata, ii place sa simta bucatelele.II plac mult fructele.Marul nu-l manaca daca e curatat ci doar daca are coaja si prefera sa-l ia intreg si sa-l manace singura.
E in perioada cand vrea sa faca singura totul. Sa manace , sa mearga, sa urce scarile singura, nu suporta sa o mai tin de manuta.Si are ambitia sa urce singura pe topogan desi acest lucru o depaseste deoarece distanta intre trepte e mult prea mare, dar incearca din nou desi de fiecare data cade.Se straduie sa spuna aproape orice cuvant dar le stalceste la greu.Mai nou a inceput sa ceara sa-I pun televizorul pe desene animate- “selele” cum le spune ea.
Ama si bb Mara
cgaby spune:
stefan mananca carne, cel mai mult ii plac puiul si pestele. mananca un copanel de pui sau aprox 30g de peste. laptele tot din biberon il bea,altfel nu vrea! o sa-l dezvat pana la 2 ani, promit!
cornelia - pupici pentru stelista mica! si pentru stefan! nastere usoara si sa fiti sanatosi!
cgaby
crisotexa spune:
Am ajuns si pe plaiuri coreene. Noroc cu netul asta ca dau peste tot de voi . Zborul a fost super, ma mai luau un pic fioru cand afisau aia harta si ma vedeam undevra deasupra Asiei, la vreo 11.000 de km inaltime si vreo 9.000 departare de tara....
Am uitat sa va zic un amanunt important: nu sunt singura p'acilea, am mai venit cu un coleg de la o alta institutie, de numai 28 de anisori . Daca urmez zisele barbatilor, e numa' bun, nu?
Seul-ul e un oras dragut si tare curat. Infrastructura de transport e beton. Azi am vazut cateva pagode, am mancat mancare koreeana (buna tare) si am haladuit pe seara pe niste strazi pietonale din centru unde erau o groaza de spectacole in aer liber. Am vazut chiar si o intrecere de kwondo (am tinut cu o echipa si apoi am trecut la alta ca am facut o pasiune pentru un baiat de acolo ).
Pufulete, eu nici nu am incercat sa-i dau copilului lapte din altceva in afara de biberon, de frica ca nu-l mai bea. Doftotul a zis sa-l scoty pana la 2 ani dar nu prea cred ca o sa fim in stare.
Calina, bafta sa gasiti masina. Cred ca ii dau astia de urma!
Inchei legatura de aici din Coreea. "Andreea...."
Pupa Crisa