Copilasi iunie-iulie 2003 (50)
Raspunsuri - Pagina 2
romana_74 spune:
Doina, felicitari pentru bb 2!
Andra, ascult-o pe Pufulet, pe cuvant, stie ea ce spune!
Da, asa e... parca sarcina 2 nu mai e asa de stresanta ca prima, cateodata chiar ma ingrijorez si ma consider chiar indolenta, dar imi revin repede...
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 19 sapt)
romana spune:
Pufulet: Stiu laptele Cedra. Tot ce face Napolactul e superbun. Ce bine maninca fetita ta! Iti doresc sa o tina tot asa. In privinta insomniilor si eu patesc la fel, ma trezesc noapte sa merg la wc iar apoi butonez telecomanda si ma ridic din pat de n ori ca sa acopar copiii.
Am mai vrut sa-ti spun in legatura cu noul apartament pe care vrei sa-l iei; sa ti cont si de faptul ca e cam greu sa cobori "n" etaje cu carutul si cu doi copii, dar e de 10 ori mai greu sa le urci, mai ales cind vi de afara si cu plasele pe linga carut asa cum fac eu mereu.
Azi dimineata s-a trezit Cristi inaintea mea si a stat cuminte si a asteptat sa ma trezesc si eu. Ce copil bun am, mai putin in momentele in care-l chinuie pe Alin.
Romana_74: Daca la al doilea sintem cam "indolente" stai sa vezi la a treia sarcina cit de nesimtita sint eu. Nu tu analize de singe. Iau vitamine dupa modelul de la a doua sarcina, iau fier ca ma stiu anemica mereu si asta fara sa-mi fi zis doctorul. Nici macar consult local nu am facut pina acum, dar ma duc la ecografia morfologica in 10 mai. Ce sa-i faci daca am atita treaba iar cu cine lasa copiii nu am ca sa ies sa ma plimb si eu in voie. Poate mai incolo cind oi avea burta mai mare si vien careva dintre parintii mei.
Am fost azi afara si mi-am cumparat biscuiti si prajitura magura. Cu sarmalele sa vad poate la pasti sa negociez cu sotu sa stea cu copiii pina fac eu mincarea.
Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 17 saptamini
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Cornelia spune:
Buna!
Dana, si pediatra mea mi-a recomandat lapte de 1,5. La inceput i-am dat Dorna, apoi Fulga . Nici eu nu l-am fiert niciodata.
Da, Lya a fost prima mamica de iunie-iulie. Ce emotii aveam pe atunci. Eu nu ma pot plange ca nu m-am stresat cu sarcina asta , dar e adevarat ca la Maria imi faceam griji nejustificate din orice.
Maria doarme destul de bine noaptea. Adica adoarme singura, destul de repede si nu se trezeste noaptea. Dar exista si exceptii. Din cand in cand se trezeste, plange si nu mai adoarme cateva ore. In schimb, cu somnul de pranz, e in continuare dezastru. Am lasat-o la 2 in patut si inca vorbeste si canta de una singura (ma prapadesc de ras cand aud ce spune, nu stiu de unde le scoate). Cel tarziu la 5 ma dua sa o dau jos din patut, ca nu are rost sa o tin mai mult de 3 ore . Si povestea asta se repeta aproape zilnic. Foarte rar reuseste sa adoarma.
A, am uitat sa va spun ca nu mai avem probleme cu baia. A devenit din nou o placere, de cand facem "baoane mai, baoane mici", adica multa, multa spuma . Spalatul pe cap e mai problematic, dar trecem noi si de asta.
Va pup,
Cornelia (36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
anamaria spune:
Romana - sa stii ca nici tudor nu papa prea multa carne daca i-o dau neamestecata in pireul de legume (pilaf, etc). cateodata seara ii dau carnitza de pui cu rosii si painica, dar papa cam 1/2 de copanel, nu mai mult, ca e lene sa mestece!
adi - incearca cu suc de pere pt constipatie, eu le dau din comert, santal sau prigat nectar!
pufuletz - apropos de ce zicea romana, iti repet si eu: cauta eventual un bloc cu lift, eu sunt super multumita de al meu, si nu cred ca m-as fi descurcat fara, cu carutul si 2 copii, bagaje si alte alea...
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
gio spune:
Buna mamici!
Cornelia, noi spalatul pe cap l-am rezolvat cu o sepcuta speciala, de la Mothercare. Asa nu ii mai intra apa in ochi si sta copilul cumintel.
ca laptic, eu ii dau Parmalat si am rezolvat problema,; apropo de grasime, asta are 2,1 si este recomandat pana la 3 ani.
cat despre constipatie, am observat si la taisia ceva tendinte si ma mir, ca baga portocale la greu, stevie, urzic..hmmm..asa o fi primavara
iar ca nutritionist, Andra, nu o stiu decat pe ...gina palicari ...banuiesc ca nu ai ce face la ea!!!! bafta la slabit!!! ca vreau si eu!!!!!
va puppppppp!!!!
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
Andra_ spune:
Buna fetele,
mai Romana, mersic de sugestii, dar eu am probleme maaari, adica 10-12 kile dau eu jos singura, am dat si anul trecut, doar ca le pun la loc in urmatoarele 6 luni dupa ce intrerup regimul, si eu vreau sa dau jos muuuult mai multe Mersic oricum!
Cit despre carne, aici Luca trebuie mentionat ca si carnivor (are cu cine semana!): maninca o pulpita la prinz, daca-i mai dam carne maninca si seara, mai mari probleme am cu mincat ce-i pe linga decit cu carnea; dar nu maninca ficatei, au incercat ambele bunici, mi-am propus si eu sa incerc o data sa-i fac pane, si daca nici asa nu vrea, o lasam balta si gata. In schimb pui, numai daca-i spun "ia ca e pui" deschide ciocul fara probleme.
ce faceti cu baby expo, vine cineva pe acolo?
pup u,
Andra
cgaby spune:
buna!
va anunt ca am luat ex in cadrul scolii de soferi si luni ma duc cu dosarul la politie sa vad cand ma programeaza!
stefi bea fulga albastru si nu il fierb!
eu vreau sa merg la baby expo, dar sa vad daca reusesc sa parchez balaurul!
pupici
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
Magdone spune:
'Neata!
Gaby -felicitari si bafta in continuare!
La Baby expo nu cred c-ajung si nici in parc maine, ca ieri Razvan a facut febra, habar n-am de la ce si azi dimineata putin,tre sa-l tin sub observatie.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
anamaria spune:
fetelor, sunt foarte bucuroasa de tudor, va ziceam ca imita si el toate cuvintele pe care le aude, de vreo doua zile a invatat sa zica cati ani are, cum il cheama si cum il cheama pe el (tudo)si pe frate-sau (bondan) e un scumpic, zice multe alte chestii, 'to-pi-ta' - asta e branza topita, si zice asa, silabisit, cum m-a auzit pe mine cand vroiam sa-l invat! mai zice 'mette' - la branzica almette, si deja stie sa-mi ceara dimineata ce vrea sa pape...
uneori reuseste chiar sa ceara olitza pt pipi sau kk, oricum imi dau seama ca nu mai dureaza prea mult, il vad ca deja simte cand ii vine si-mi spune 'mami- pipi', apoi asteapta pana il asez pe olitza.
andra - tudor papa ficat facut pateu: pregatesc ficateii la cuptor, cu unt, apa, condimente, usturoi, apoi cand se racesc ii bag la blender cu unt si putin mustar dulce... si se unge pe paine! iese excelent, papa si bogdan, si noi!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
carmenutza spune:
din ciclul Maya face bancuri seci..
Aseara, Maya nu se dadea culcata deloc.....o aud la un moment dat:
Cat e ceasul? Razvan ii spune:" este tarziu, 11, de ce intrebi?" Maya raspune: "sa tip"
am ras cu lacrimi...si am tras concluzia ca plodului ii place sa tipe la ore fixe.
I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!