Copilasi iunie-iulie 2003 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

anamaria - sanatate lui Tudor..of...o luati de la capat!
madishor - wow!!! ce povestire! pupici la pitici!
la noi programul e clasic: 6-7 trezire si laptic: joaca la greu!; 13 pranzul si nani; joaca si iar joaca; 21 dintzi, baitza, lapte, nani(in cel mai bun caz!)...si eu ce mai apuc dupa.
de mancare face tati..ca se pricepe mai bine!sambata...
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetelor sunt disperata... Matei are conjunctivita! Dar nu atat pentru el ca el a inceput sa mearga din ce in ce mai bine si raspunde super la tratament, cat pentru mine ! E contagioasa si voi fi nasa pe 7 mai! Chiar nu vreau sa merg cu oki lipiti la nunta si sa nu vad mireasa... offff! Dar acum sunt si eu maniaca... parca ma pisca oki sau ma mananca... nu stiu nici eu! Oare daca fac pot lua antibiotice sub forma de picaturi? Imi da medicul oftalmolog ceva sau ma lasa sa sufar?!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 19 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

ramasesem datoare cu programul nostru zinic, desi cred ca intrebarea era mai mult pt cele care merg la serviciu... ca la mine pare a fi mai lejer, desi parol, nu se simte deloc asa!!!
deci, noi nu trezim pe la 6.30- 7 si ceva, de obicei ne scoala tudor, daca nu bogdan, si daca prin minune dorm amandoi pana mai tarziu, sunt eu responsabila cu trezirea, desi tati in cazurile aste arare intarzie la scarbici! noroc ca el e seful, si nu-l penalizeaza nimeni!!! tudor isi bea laptele pe la 5- 5.30 si apoi adoarme la loc. dupa trezire, ne spalam toti 4 pe dinti, bogdan bea si el o cana de lapte cu cacao, apoi il imbrac si pleaca cu tati la gradi.
pe la 9 - 10 tudor papa mic dejun (danonino sau branza topita, soldatei de painica cu unt si sunca), apoi ne jucam, daca e frumos mergem 'pa-pa' la copii, afara.
masa de pranz la 12 , ne mai jucam putin si apoi in jurul orei 13 facem nani, cca 2-3 ore. cand ne trezim ne mai jucam, apoi la 16 papam fructele, plecam afara sa-l luam si pe big brother de la gradi, daca e frumos ne mai plimbam pana spre seara, vizitam alternativ cate o pereche de bunici.
masa de seara e pe la 19 - 20, dupa cerere si oferta... de 2-3 ori pe saptamana facem si baie la amandoi copiii, plus joaca si balaceala de rigoare... bem lapticurile, spalam dintii si nani fiecare in patul lui.
treburile casnice sau pc-ul il strecor printre astea, daca ma lasa tudor, acum fug ca e intr-o criza...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele dragi,

Astazi am vazut zona demilitarizata (DMZ) dintre cele doua Coreei. Am vazut e mult spus pentru ca am vazut niste tunele facute de nord-coreeni ca sa vina sa spioneze sud-coreeni (cred ca ei zic invers, mai cunoastem noi cate ceva...), ne-au pus niste filmulete si am vazut de departe zona. De fapt e un gard de sarma ghimpata care desparte Coreea in doua si de o parte si alta este cate o fasie lata de 2 km (in total 4 km) unde nu a mai pus nimeni piciorul din 1953 (cand s-a terminat razboiul dintre Coreea de Nord si cea de Sud). E asa de insapaimantator sa vezi ce poate face un razboi... E cumplit.... Partea mai frumoasa e ca in aceasta zona s-a dezvoltat un eco-sistem asa de pur, ca le-ar fi si frica acum sa-l distruga. Oricum ei isi doresc asa de mult sa se uneasca (cel putin cei din sud). E un vis al lor care probabil ca greu se va realiza (din cauza intereselor de a controla zona).

De programul de acasa ce sa zic.... nu vreau sa ma gandesc la el. Aici parca sunt intr-o vacanta de zile mari... Sa nu ma gandesc eu la nimic (mancare, program, servici, copil, barbat, catel...).

Vad ca v-a fost mila de o mama de copil, dar de o mama de catel nu. Ce-o face Bodolica lu'mamica?

Anamaria, sanatate multa la pitici!!

Romana 74, nu cred ca asa de grava conjunctivita. Si pana pe 7 mai ...

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Crisa: am sunat eu acum la prietena ta... Bodo este bine, s-ar juca tot timpul, este atractia casei pentru toti musafirii... Cica intr-o zi l-a lasat singur trei ore in casa si a sculat tot blocul cu latraturile, il auzea de la parter. Si ca acum il ia cu ea peste tot. Acum era acasa, Bodo cu botul pe labe .
M-am amuzat teribil la povestile tale din Coreea (in special ). Cred ca este foarte interesant! Despre DMZ am citit si eu un articol pe larg in National Geographic mai demult, asa ca acum combin cu povestile tale si ma vad acolo...

Anamaria, imi pare rau sa aud de varicela. Va strica vacanta de Patsi, nu? Ca vroiati sa plecati undeva, parca. Dar lasa ca nu e boala grea...

Romana_74: sa nu iei nici un fel de antibiotice pana nu vorbesti cu doctorul. Eu stiu ca ccc conjuctivita cedeaza si la tratamente mai simple.

Programul nostru?... Cred ca e mai lejer decat la multi... Trezirea la 8, spalat+hranit copil, 9-5 la birou (care din fericire e la 5 minute de casa), 30-60 minute o piata scurta/aprovizionare, apoi eventual un parc pana pe la 7,30, apoi acasa... unde ne jucam si gatim printre picaturi ca Stefi se culca dupa 10, ceea ce mie imi convine ca se trezeste si mai tarziu dimineata. Si culcarea (noastra) pe la 12. Nu pot sa ma plang, ca nu e greu...

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna, fetelor!

Nu v-am mai scris, pt. ca in perioada asta sunt tare preocupata de nastere. Va citesc, dar nu ma pot gandi la altceva .

Ca sa vedeti cam ce ma framanta: va rog, daca ati nascut cu epidurala, as vrea si eu detalii. Orice: la ce dilatatie vi s-a facut, cand si-a facut efectul, ati avut vreo problema de la ea, cateterul a ramas in coloana pt. o eventuala administrare de calmante pt. durerile de la epiziotomie, cat ati dat anestezistului, cat ati dat medicului... Nu imi aduc aminte cine a nascut la noi cu epidurala... Stiu de Marox, dar ea e din alta...lume .

Va pup,
Cornelia (36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

BUna sa va fie inima...
Ieri nu am raspuns la capitolul program pt ca eram nervoasa, dar azi e mai rau ca ieri...Cu intrebarea asta s-a de4schis cutia Pandorei pentru mine:
7 sau 7:30 trezirea lui Flaviu, bzz, bzz dupa tati uneori si apoi ceva liniste; iese imediat afara;
8-8:30 papa pt Flaviu si daca ma lasa manac si eu.Oricum mananca rapid doua feliute cu unt si miere sau dulceata, oricum ceva dulce(asta pt el).
8:30-13 Flaviu sta afara prin curte sau prin parc sau pe Insula singur sau cu prietenul sau de joaca; timp in care u incerc sa fac cate ceva prin casa: strans, pus la spalat rufe, spalat vase. De multe ori ma duce cu el afara sa ma uit cum se joaca cu masinutele la nisip sau sa-l dau in leagan.Mai facem si piata in acest timp cam la doua zile si e cam ca un calvar pt ca vrea doar in carca sau in brate si chiar daca am masina, drumul cu sacose si el in carca pana la masina devine ca un drum intr-un desert cand iti e sete!
13:30 mananca pe afara de ceva vreme si deci salutare statul la masa ca un pui civilizat asa cum o facea; mai nou se sterge cu maneca pe la gura ca, zau nu stiu de unde a vazut: acasa nu se face, la tv nu se uita!
14,14:30 - 16:30 incercam un somnic cu un bibe de lapte; uneori tine alteori e jale ca si azi cand a plans pana nu a mai putut si tot nu s-a culcat;
16:30-20 afara la joca sau la plimbarica cu tati si mami; vizitam mai nou de doua ori gara sa vedem trenurile si sa facem "UUUU", desi tremuram cand vedem locomotiva; si mai si papam ceva de ochii lumii
si 21-21:30 baita regulata cu mami in cada unde ne jucam apoi urmeaza somn
21:30 -00 pot spune ca mai exist si eu si incep iar sa strang si alea , alea, ca altceva decat un robot nu sunt!
00 urmeaza bazaiala lui Flaviu care uneori dureaza pana la 1, apoi incerc sa dorm ca la 3 se trezeste iar si vrea ceai apoi la 5:30 vrea lapte si de la 5:30-7 se foieste si maraie pana se trezeste.
A doua zi o luam de la capat si eu ma mir cum trec orele zilele si firele mele de par alb cresc si cresc!!!
Si evident ca seara va scriu si voua moarta coapta de somn sau ca acum plina de nervi;
E atat de mic si dulce dar uneori parca ii cresc 20 de coarne si nu mai fac fata! Cred ca ma face serios sa ma razgandesc in privinta unui "surior". Chiar cred ca am un copil rau tare! Si parca nu scoate din mine decat stari de nervi ...
Cam atata ca am bazaiat si eu destul pe tema asta! acum ma duc sa si bocesc ca sa pun capacul la toate!

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Andra si Kehleyr, mersi mult de mesaje. Acum stau ceva mai linistita. Mi-o si imaginez pe Mihaela, prietena mea, ce-i mai zice lui Bodo... Azi am vorbit si eu cu bona. Tudor se plimba prin casa si vorbea nevoie mare. Mai, mai, sa-mi inchida telefonul...

Iote de ce scriu eu din Coreea: de epidurala . Cornelia sa stii ca a fost tare bine: nu am simtit cand mi-a introdus acul in coloana (ti-o face cand esti dilatata cam de 3) si mi-a mai bagat din timp in timp ceva anestezie prin cateter. La epiziotomie mi-a mai introdus iar anestezie si totul a fost OK. Nu mai stiu exact cand mi l-a scos ( e posibil chiar dupa nastere), dar sa stii ca nu m-a deranjat deloc. Iti recomand cu incredere anestezia daca stii ca sunt anestezisti buni. Hai ca mai ai un pic .

Mergi la inceput

romana 74 - stai, mei, linistita, ca nu-i chiar asa contagioasa conjunctivita!!!
fii atenta sa te speli pe maine de fiecare data cand pui mana la ochii cupilului, si poti sa folosesti chiar si preventiv picaturi dezinfectante pt ochi (Visine sau ce gasesti tu la farmacie)
distractie placuta la nunta si nu te mai gandi la asta, ca e doar in capul tau problema, probabil!

Mergi la inceput

uitasem, crisa... cum dom'le, aia au acolo asa minune de wc pe toate drumurile??? sau doar la hoteluri de lux???
i-am povestit si lui sotzu, adica stiam noi de asemenea inventii, de pe la tv/ ziare, dar altceva e sa aflu acum direct din experienta unei cunostinte, mei, sa traiesti!!!

Mergi la inceput