Copilasi iunie-iulie 2003 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetelor, eu scrisesem mai devreme un mesaj, dar n-am avut inspiratia sa-l salvez

Sa spun si eu cateva cuvinte, pe fuga...

Crisa: tare faza cu

Anamaria: sper sa treceti cat mai usor peste aceasta perioada!

F.buna ideea cu descrierea programului. Eu ma acuz de lipsa de eficienta si incerc sa ma mai inspir din ceea ce spuneti voi!

Renisor: ce mai face Vanessa?

Pupici voinici!

Marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Cand voi abia va treziti eu sunt satula de cursuri... Domne ce institute de training au astia!!! Astzai vremea e mai naspa. bate vantul tare si aduce din China un praf galben (cica au taiat chinezii o groaza de copaci si d'aia vine praful asa de usor).

I-am cumparat ceva jucarii lui fi-miu (nu ma pot abtine sa cumpar din'alea pentru 4 ani , gen tablita pe care scrii si se sterge usor, care are si ceva forme de desenat. Si tricourile le-am luat cam mari. Am uitat deja ce copil mic am eu acasa...). Oricum toate sunt mai scumpe ca la noi, nu-i mare afacere, dar nu ma pot abtine...

Pojo, cand aud de cate iti face Flaviu, imi aduc aminte de povestirile unor cunoscuti din Constanta (de acum 10 ani, cand noi nu ne gandeam la copii..). Povesteau ce rea a fost fetita lor cat a fost mica (atunci avea deja 5 ani si era tare cuminte) si radeau de parca nu li se intamplase lor. Acum ii inteleg, dupa ce trec greutatile, uiti complet de ele. Asa ca rabdare, sa vezi ce copil cuminte o sa ai cand o fi mai mare...

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

crisa -munca, munca si iar munca! nu? nasol! las ca mai ai putin si vii acasa!pupici si ai grija ce faci pe acolo!
stef ieri m-a uimit. era nervos tare si o data il vad ca se incrunta si incepe sa zica cu of: "pana mea! pana mea!"....am ramas masca! nu stiu de unde a auzit!
hai ca va pupic. am program administrativ!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna mamici,
un mesaj scurt de la servici,
Crisa, m-am delectat cu mesajele tale din Coreea!!!
Romana 74, stai linistita ca nu cred ca se ia asa usor conjunctivita! Sanatate multa!
Martta, la multi ani anticipat!!!!
Mai scriu, nu stiu ce sa va mai spun..Taisia vorbeste intr-o disperare...aaaa..O faza din parc: doi soti pe o banca, se certau ff tare si trecand pe langa ei zice Taisia: aia e nebuna!!!!Nebunaaaa!!!in gura mare!!!Am ramas perplecsi: de unde stie copilul???Dupa aia am ras un sfert de ora intruna...maimuta lui mami!!!De unde o fi invatat ea sa zica asta???

Va pupam!!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Noi am fost aseara la ziua unui prieten... primul care implineste 30 de ani. Am fost vreo 15 oameni, numai noi in restaurant, si 4 copii: fi-mea, o fetita de 7 ani, si inca doi baietei de 3 ani. Am stat in cumpana daca sa o luam, dar am facut bine... S-a purtat destul de bine, s-a jucat cu baietii, isi luau reciproc masinutele, a invatat de la ei sa se tarasca pe jos cu masinutele, am dansat si am mancat multa pita (greceasca) si tort de ciocolata de la mami. Am remarcat cu ocazia asta ce diferita este de baieti, astia erau complet nebuni, paruieli, alergaturi, ea era mai timida si mai domnisoara, de multe ori prefera sa priveasca de la margine ce se intampla. Si ii placea foarte mult sa fie luata in brate, de toata lumea, unde statea cuminte si se uita la noi...

Gaby: unul dintre baietii de aseara ii zicea fetitei de 7 ani "parasuta" in gura mare si cu multa dezinvoltura, asa ca se poate si mai rau

Mihaela, Flaviu e copilul naturii . Mi se pare foarte independent pentru varsta lui si sta asa de mult afara!! Ceea ce presupun ca e bine, daca tu ai inima sa il lasi singur (?) cu prietenul lui pe insula...

Renata: ati plecat in concediul acela?

AdynaB, Catan, Iselin, ce mai faceti?

Bibi si Elena: pe voi va trec pe lista marilor absente, mi-e dor de postarile voastre pline de umor .

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Crisa ! Vad ca ai mai mult timp sa ne scrii din Coreea!

Eu nu va scriu programul meu, ca e brambura. Nu fac nimic, dar nu am timp de nimic. Si in urmatoarea perioada, sigur o sa se schimbe!

Vroiam sa va spun ca am implinit azi 37 sapt., adica am ajuns la termen!

Va pupam
Cornelia (37 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!
hop si eu sa ma mai vait putin... tudor saracul e plin de bube, care creeesc si se umfla de ma apuca groaza! are o zona mare plina de bube prin jurul gatului, in spatele urechilor, si pe burtica, spre pampers, pe putzica si la funduletz... in rest mai sunt destuuule imprastiate pe tot corpul, pe spate si burtica, si in jurul gurii, parca are barba si mustati! e plin si in cap, si azi noapte l-au mancat asa rau ca n-a putut mai deloc sa doarma, nu mai mult de 30 min legate!
aseara plangea de sa-ti rupa sufletul, 'mami, buba, au, au!!!' si imi arata ca-l doare funduletzul si putza, ca tocmai acum a inceput sa faca si kk cam des! asa ca l-am tot pupat in fund ca asa facem noi, cand ii doare ceva pe copii, pupam locul respectiv si zicem ca le trece!
imi vine sa fac ca emoticonul ala de se da cu capul de pereti - dar de-adevaratelea!!! ca numai eu sunt de vina ca sufera copilul asa de tare, ca am tot amanat pana cand am si uitat sa-i fac varilix...

cornelia - felicitari, a fost mult si a mai ramas o frantura de timp pana sa-l vezi pe Stefan (parca asa zicei ca o sa-l cheme?!)
kehleyr - nu zi hop, ca ai fata prea cuminte ... ca poate a fost asa doar pt ca era mai mica, si era la prima 'iesire in lume'! dar eu iti doresc din suflet sa devina din ce in ce mai cuminte...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Sa semnez si eu de prezenta, chiar daca nu am mari noutati.

Anamaria - pupa-l pe Tudor si din partea noastra, sa treaca buba mai usor. Nici eu nu i-am facut Mariucai Varilixul, ca asa mi-a zis pediatra, si ma rog sa nu faca boala.

Cornelia - felicitari pt ajungerea la termen, cu toate emotiile prin care ai trecut, si de-acum putem sa-ti uram "nastere usoara".

Crisa - multumim pt "raportul" din Coreea. Daca mai e nevoie, pot telefona si eu la bona/prietena.

Noi am inceput sa legam din ce in ce mai des dialoguri "inteligente", cum ar fi:
(Mariuca scuipa pe o masuta de sticla - nu stiu de unde a prins obiceiul asta, si mai ales nu stiu cum s-o dezvat)
EU - de ce scuipi? Nu ti-am spus ca numai tiganii scuipa?
EA - NU!

Aseara am lasat-o cateva ore la noua bona (care are o pisica birmaneza), sa facem si noi cumparaturile in liniste, si cand ne-am dus s-o luam, fie-mea alerga pisica prin toata casa si tipa "sica mea, sica mea", apoi mi-a dat raportul : "coada, a pins" (adica a prins mata de coada) si "Jeii, Nicu, vazut, uite-te" (adica s-a uitat la Tom si Jery cu sotul Sandei). De aici am tras concluzia ca in curand o sa-mi poata povesti ce face peste zi, asa ca o sa scap de stressul cu cate ore sta afara si cate la TV.

Va las acum, ca trebuie sa ma duc si eu la un curs, dar in firma, nu pe meleaguri straineze ca altii...

V-am pupat.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

pojo - asta suna deja cam periculor, cand am citit... si tocmai eu uitam sa te trag de urechi??? cum mei, lasi cupilu singur afara, nesupravegheat??? Doamne fereste, la ce idei le vin lor, cel putin la ai mei, iti sta minte-n loc!!! 'sau pe insula, cu prietenul lui de joaca'... despre asta nici n-am cuvinte!!! (doar daca nu cumva prietenul lui de joaca e major, vaccinat, cu mintea la cap si, eventual, cu maaare parte din toate scolile posibile terminate, cu diplome si acte doveditoare! ) eu glumesc, tu faci cum crezi, da' fii atenta, te rog!
madic - nu stiu de ce ti-a zis pediatrul sa nu faci vaccinul copilului??? noua ni l-a recomandat inca de pe la 1 an, dar tot au fost chestii care ne-au facut sa amanm, cum ziceam... oricum, cand va merge in colectivitate e putin probabil sa nu faca boala, e foarte contagioasa!!! in fine, daca nu o fac atat de mici e altceva, bogdan a inteles si nu s-a scarpinat, dar lui tudor cum sa-i explic??? ca cred ca s-ar scarpina saracul si de un copac, daca ar gasi vreunul prin preajma! cat e treaz il tot tin ocupat, sa uite, dar cand doarme... noroc ca deocamdata nu are asa multe bube pe fata, si cel mai tare par sa-l supere cele din cap... acolo il las si eu sa se scarpine, ca oricum nu se vede daca raman semne!

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

BUna fetelor
Multumesc de atentie la citit Dana si Anamaria! sunteti dulci tare!
Am vrut sa spun ca mergem impreuna cu un coleg de joaca pe insula; Pai daca nu as fi langa el mereu nu stiu daca as mai putea spune ca-mi mananca timpul!!! ramane nesupravegheat doar in curte , unde face ce-i trece prin capsor si mai scot si eu ochiul de soacra doar din cand in cand! ( ca stie sa deschida poarta si mai daunezi imi pleca din curte pe strada singurel! Nu va mai spun ca m-am speriat si el imi facea doar pa pa!! eu stau in intersectie cu casa asa ca va dati seama ce circultie)
Oricum ziua de ieri a fost cumplita pt ca nu a dormit la pranz si a plans pana nu a mai putut toata ziulica; nu stiam cum sa-l mai potolim; seara a picat pe la 19:30 de somn si a dormit 20 de minute dupa care a urlat iar o ora; a fost cumplit, zau crdeam ca ma duc pe Bistrita!
Azi a fost mult mai bine de parca as fi avut un inger in preajma mea!
ne-am plimbat pana la insula pe tricla si inaapoi tot asa; a fost foarte bine, doar ca nu doarme nici acum pt pranz si nici nu mai incerc! Ma urla tare daca il duc la culcare si plange pana da in vomitat asa ca ... renunt!
Crisa multumesc de ganduri si sper si eu sa am un om normal mai tarziu care sa doarma si sa manance si sa fie cat de cat cuminte. eu sigur caut un drum pe la Socola la Iasi(acolo's nebunii sau bolnavii pe sisitem nervos)

Nu mai stiu ce sa mai fac cu mancarea! cred ca nu ii mai dau sa manance doua zile sa vad ce face! tot timpul trebuie sa fie ceva, nu e chip sa fie bine!
Va pup

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput