Copilasi iunie-iulie 2003 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
madic spune:
Parca pe 18 apr. se deschidea Targul de Paste de la Sala Dalles. A fost cineva (si aici ma gandesc in special la Andra ) sa ne spuna si noua ce e pe acolo, ca eu am fost aseara in CORA, da' nu mi-a sarit nimic in ochi, nici ca hainute, nici ca jucarii.
Chiar, voi ce le mai cumparati de iepuras, ca eu sint cam in pana de idei.
Anamaria - mi-a spus pediatra (si parca si Dana era in aceeasi situatie) ca e boala usoara si ca e mai bine s-o faca decat sa-i fac vaccinul.
V-am pupat.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
Cornelia spune:
Ma pregatesc sa o iau pe Maria din patut, unde sta de trei ore!!!!!! Chiar acum striga " "Mamiiii! am lojit aici! nn-na-na (ii da bataie patutului) pupa, pupa (se pupa!)"
Pupici si multumiri tuturor pt. urari!
Cornelia (37 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
crisotexa spune:
Pai mai fetelor,
cum sa nu va scriu daca stau intr-un campus si avem o sala de net super...se poate...
Am ras acum in hohote (nu exagerez) de fazele Taisiei si Stefaniei de sigur zic astia ca-s nebuna. Oricum sunt singura care joaca ping-pong si biliard, care bea bere si vin, adica oaia neagra... Toata lumea zice ca arat a rusoaica si eu sufar in taina si zambesc... cel mai mult imi place cand vin rusii la mine si incep sa imi vorbeasca in ruseste. noroc ca nu sunt multi si s-au lamurit...
Madic, daca tot te-ai oferit, suna tu maine la "ai mei" si mai zi-mi ce fac . Sambata ajunge Petru in tara si o sa fiu mai linistita, sper...
Cornelia, cu voia lui Dumnezeu ai ajuns la termen. mariuca ta e asa de scumpa.
Ma duc sa incerc sa dorm (va imaginati cum ma trezesc eu dimineata, care la noi ar fi ora 1 noaptea) . Oricum e tare fain. Maine si poimaine mai am cursuri si apoi o tin intr-o excursii pana joia viitoare.
Pupa Crisa
romana spune:
Cornelia: Eu ma emotionez ori de cite ori povestesti despre sarcina. Pe de-o parte imi amintesc cum era cind eram insarcinata cu Alin iar pe de alta parte ma gindesc ca pe cind vei naste tu eu voi fi la mijlocul sarcinii. Sper sa avem cu toatele copii sanatosi.
Anamaria: Sanatate lui Tudor.
Crisa: Mare curaj ati avut sa-l lasati pe Tudor “singur acasa”. Dar daca n-ati avut incotro, ce sa-i faci.
Mihaela: Imi pare tare rau ca te chinuie asa de mult Flaviu. EU acum sint fericita ca e mauuult mai usor decit a fost in primele sase luni jumate de viata ale lui Alin, cind eram si eu nedormita. Ei si daca tot imi e mai bine mi-am mai “complicat” situatia cu inca un bebe in burtica. Dar sint asa de draguti, daca ai putea sa-I vezi impreuna in actiune!
Eu despre program nu va scriu ca nu e un program . Facem tot ce trebuie cind trebuie sau cind putem. Seara sint obosita, normal. Dar ce tare imi iubesc copiii!
Azi a facut Alin singurel citiva pasi. Am fost tare emotionata, aproape ca am plins. La Cristi nu am fost asa, nu stiu ce am acum, or fi hormonii de vina.
Amik ce mai faci?
Marox: Cum te mai descurici cu bebelina, azi-miine face si ea o luna si devine domnisoara.
Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 18 saptamini
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
amik spune:
romana, draga de tine, aici sunt.citesc, nu scap nimic, insa nu prea am timp sa scriu.
noi de vreo doua saptamani suntem intr-un ritm nebun- de fapt, razvan e, dar ne afecteaza si pe noi, normal. s-a mutat cu sediul, e plin de nervi, dar si de mandrie, are probleme, dar si satisfactii.din pacate insa, mult mai tare te afecteaza problemele, deh, decat gandul ca uite dom'ne ce-am facut!
vremea asta ma enerveaza la culme. am iesit insa afara chiar si e vantul ala nesuferit de acum doua-trei zile. alex a fost un pic mucioasa, i-am luat un siropel cica mai bun decat imunobaby, viusid, si vad ca acum e fresh!din pacate suntem noi, astia mari, muciosi acum. eu mai si tusesc ca un magar si mai-mai ca nu am voce!
azi am fost cu alex in big, am descoperit un magazin cu lucrusoare super pt copii. i-am luat pantofiori si adidasi mai de groapa cu nisip .mi-am luat carucior umbrela si sunt foarte incantata, plus ca si alex sta foarte bine in el.azi am dus-o si la coafor aici in cartier.era suuuper fain, nu vroia sa se mai dea jos cand a terminat coafeza treaba!
am vrea sa facem un drum pana la munte in we. stie cineva cum va fi vremea?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
madic spune:
Buna dimineta,
CRISA - 'nteles. Ii sun pe-amandoi mai tarziu si dau raportul mai spre dupa-amiaza.
cgaby spune:
pupici la toate!
io luni am ex de carnet! va rog sa-mi tineti pumnii!
si marti plec...asa ca...am un program incarcat, nu ma plang!
va mai scriu pana plec!
am mai pus poze recente cu stefi!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
Andra_ spune:
Crisa - ieri programazem o intilnire in parc cu Tudor, dar atunci cind am coborit din casa sa o luam spre parc, a inceput sa ploua asa ca ne-am intors acasa in urletele de rigoare ca-i promisesem Tudor si nisip, ne-am conversat cu d-na Mandica care mi-a explicat ca si Tudor a fost fr.dezamagit, dar in rest e bine si cred ca de asta se va consola el curind. Si astia anunta ploi in averse in continuare...hate it!!!
pup u,
Andra
madic spune:
Am revenit cu vesti:
CRISA - am vorbit acum cateva minute cu d-na. Mandica si mi-a spus ca Tudor e OK, mananca si doarme bine, e vesel si nu sunt probleme. Aseara a intrebat de mami si de tati, dar i-a trecut intr-un final. M-a intrebat de tine si i-am spus ca si tu esti bine, dar ti-e dor de casa si de Tudor (in special) si ca o s-o mai stresam cu telefoane, ca sa te tinem la curent.
La prietena ta n-am mai sunat ca mi-a spus d-na. Mandica de Bodo ca e super-rasfatat de "Grasuta", asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji.
Andra, ti-am luat-o inainte si am fost o fuga la Sala Dalles, asa ca va spun si voua ce-am vazut: standul Casa Retro, cam cu aceleasi jucarii de la Craciun, daca vrei poti gasi ceva dragut (eu i-am luat Mariucai niste cuburi cu figuri gen puzzle). Hainute si mai frumusele si mai comune, unele chiar dragute, dar destul de scumpitele dupa parerea mea. I-am luat totusi o palariuta de soare de la "Z", ca mi-a placut mult. Standurile cu haine de copii sunt la parter, la etaj mai mult pt mamici, dar eu eram pe fuga si nu am avut timp si pt mine. In rest, oua, lumanari parfumate, figurine de sticla.
V-am pupat.
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Cgaby, succes luni la examen si distractie placuta in vacanta! Suna f. bine. Asteptam poze.
Romana, felicitari pt. primii pasi ai lui Alin!
Crisa, vezi? Se pare ca amandoi copiii sunt f. bine si nu sufera prea mult
Fetelor, inspirata dintr-un subiect de la parintii intreaba, revin cu o veche "obsesie". Cat mai poarta la pantofi copiii vostri? Parca ma mai linistisem eu odata, ca nu e singura Maria cu piciorul mare, dar nu strica un nou sondaj . Maria poarta 24 si sper eu sa se stabilizeze un timp la nr. asta.
Am pus doua poze cu Maria, facute acum doua zile (mi-a luat 1 ora jumate, la conexiunea mea si m-am oprit). Sunt pe ultimul album din pag. a doua de la Webshots.
Va pupam,
Cornelia (37 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)