Copilasi iunie-iulie 2003 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Madic - multumiri ptr info tirg, eu imi propusesem sa merg azi in pauza de prinz, ca m-am simtit cu musca pe caciula sa nu fi venit cu nici o relatare... De la Casa Retro i-am luat de la baby expo 2 jucarii de care sint fr. incintata: un scripete din lemn pe care se pun niste omuleti formati din 3 cercuri (de la mare la mic) si o capatina cu palarie, 2 pe-o parte, 2 pe cealalta, de culori diferite. Piesele se scot apoi copilul trebuie sa le aranjeze la loc, sa pe puna pe culori (ceea ce reuseste) si pe dimensiuni (ceea ce nu-i trece prin cap inca). Costa 150,000 si pusesem ochii pe el din toamna, dar atunci era prea mic. Si i-am mai luat cuburi-puzzle din care se formeaza 6 imagini, e misto ca sint micute cuburile, desi nu la fel de frumos colorate ca si cele de la Kiddy; ieftine: 125,000
Se vedem azi ce mai gasesc

Cornelia - eu nu vad pozele, da-ne adresa. Luca poarta 23, care ii vin bine pe lungime zic eu, pe latime avem insa probleme. Poarta si niste ghetute luate in august care sint 22, dar sint ele mai maricele si inca n-au intrat la vechituri. De cite ori postezi acum, ma astept sa ne anunti ca pleci spre spital , tre' sa ma mai domolesc, ca tu mai ai citeva saptamini bune.

Amik - si noi planuim sa mergem la Breaza in w-e, dar astia tot anunta ploi, asa ca sint in mare dubiu acum. Vedem, vedem...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Anamaria, multa sanatate lui Tudor, sa-i treaca bubitzele cit mai repede si fara urme!

Gio, te-ai facut bine?

Cornelia, Alex poarta 22...seamana cu taica-su', are picioarele mici. Mult curaj la nastere, mult a fost fost, tare putin a mai ramas. Eu sint uimita de Maria, cit de cuminte sta ea in patutz! Abia astept sa nasti, sa povestesti cum se impaca ea cu fratiorul.

Romana, Cristi cum a "privit" sosirea lui Alin? Sau era prea mic ca sa-si dea seama?

Alex e in continuare interesat de surioara. Acuma a inceput s-o pupe! E nostim foc pt ca el nu stie sa pupe asa cum trebuie, deschide gura ca un peshte si pupa cu limba !!! Mai mult o linge pe aia mica! Am inceput sa-i dau completare Juliei pt ca nu se mai satura de la sīn, sugea cite o ora jumate si se trezea urlind dupa inca o ora , nu mai rezistam. Cu toate astea luase foarte bine in greutate, o juma de kil si 3 cm in 2 saptamini, nu mai intra in pijamalele de la nastere. A acceptat foarte bine biberonul, la fel si laptele. Alex m-a vazut ca-i dau cu biberonul surioarei si incerca sa-i dea si el, cu biberonul lui!

Ultma isprava a lui Alex este un ochi vinat, da' vinat de tot. Alerga prin casa, si-a prin piciorul in covor si a facut o aterizare in picaj pe lemnul de la canapea. Mare minune ca nu si-a scos ochiul! De luni incoace ochiul lui a trecut prin toate culorile si formele, violet, albastru, verde, galben, sprinceana umflata, ochiul umflat, acuma a coborit vinataia, zici ca are cearcane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Andra , asa pateam si eu cand trebuia sa nasca Romana...la fiecare mesaj de al ei, eram sigura ca ne anunta ca pleaca la spital. Vreau si eu joculete de la Casa Retro!!!!!!!! Iar ma supar ca sunt provinciala

Marox, Maria chiar e cuminte, in patut, pacat ca nu doarme totusi . Si oricum, nu are de ales, ca nu ii trece prin cap ca ar putea escalada gratiile. De doua ori, in momente de "criza" a incercat, si tot de doua ori am prins-o inainte sa aterizeze in...cap.

Si eu abia astept cum o sa reactioneze. Azi s ejuca cu papusile si mi-a zis c abb nu merge, se plimba cu carutul, copiii merg . Tare inteleapta pare ea acum, dar cine stie ce urmeaza.

Pupici lui Alex. Bine ca nu s-a lovit mai rau. Avem si noi o trasnaie, dar e a lui tati: a cazut pe scari cu Maria in brate!!!!! Eu am auzit doar un tipat si zdrang-bang, ditamai omul de 1,90 pe scari! Maria nu patit nimic, coloana lui Doru, era oricum compromisa, dar le-a luat vreo jumatate de ora sa ma linisteasca pe mine, care imi si imaginasem scene de cosmar si abia m-am oprit din tremurat.

Astept sa aud si de marimi mai mari la piciorus!!!! Ca mi-o si imaginez pe Maria cu vreun 42 la 14 ani .

Am introdus si link-ul!

Va pupam,
Cornelia (37 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/cornelianis
http://community.webshots.com/user/cornelianis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

cornelia - si eu tot asa, ma tot uit cu emotie la mesajele tale, asa ca sa ne scrii cand te pregatesti sa te duci la intalnirea de gradul zero cu bb stefan.... oricum, eu iti doresc din suflet sa nasti cel putin la fel de usor si repede cum i-am avut eu pe baieti, si te de 1000 de ori pe burtica!
noi putam la pantofiori mar. 20 - 21, deh, suntem mai 'finutzi' ca mami are 35 si tati 39-40, asa ca n-are de unde sa traisca el pe 'picior mare'
marox - eu cred ca e devreme sa-i dai fetitei completarea, papa mai usor din bibe decat la san, si s-ar putea ca incet-incet sa inlocuiasca sanul cu bibe... dar tu faci cum crezi.! eu zic sa o lasi sa suga mai putin, dupa max 30 min ar trebui sa fie satula, pune-o in pat, si mai da-i cand cere! sa stii ca si tudor as avut perioade cand manca aproape din ora in ora, ma disperase, dar completare i-am dat doar pe la 3-4 luni, si doar seara, cu cereale!

romana - felicitari pt primii pasi ai lui alin! si eu cred ca hormonii sunt de vina, desi eu sunt cam 'bambi' (cu ochi de caprioara, inlacrimati) de fiecare data cand puii fac ceva dragutz, emotionant...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetelor, eu tocmai am avut parte de o surpriza din partea sotului!
M-am intors acasa si am gasit zugravii in balcon, in plina activitate.
S-a gandit sotul sa facem anumite reparatii si sa zugravim balcoanele, in interpretarea lui:sa ma ajute la curatenie.Am inteles ca vor temina marti.
Dincolo de primul soc, ma gandesc ca in urma cheltuielilor cu materialele si cu zugravii, scad sansele sa plecam undeva de Paste.
Pana una-alta, ma duc sa mai strang din molozul care domneste prin toata casa

Marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Madic, multam de telefon. Of ce dor imi e de pui!!!

Marta, de asa surpiza eu nu o sa am parte nicioadata... de buna voie si nesilit de nimeni sa aduca zugravi acasa???? Acu stiu ca tu aveai ganduri de plecare dar parca si casuta curata e bine sa ai! Lasa ca puteti pleca si cu o saptamana mai tarziu!!

Marox, ce frumos povesti tu de pui... Parca mi se pare si ireal ca as putea sa mai am un copil...

Cornelia, cred ca o se intample minunea cand ne-om astepta noi mai putin!! Oricum acu esti la termen, deci profita de fiecare zi de liniste .

Andra, poate va iese alta data intalneala Luca-Tudor. Daca nu, nu-i bai, tot ii dau monedele lui Dani . Daca e cuminte, spune-i ca primeste si o bancnota....

Astazi am bagat iar ceva cursuri si am fost pe la un super-mega market (ca altfel nu stiu cum sa-i zic), cam de 2 ori cat molul nostru, numai cu electronice... Ce-or face cu ele nu stiu. Cornelia, daca le-ar vedea Doru, n-ai mai avea liniste in casa... Dupa aia, nu stiu cum, am nimerit pe strada cu "fetite"... Cica sunt numai pentru coreeni (ca sa nu vada strainii ce barbati infideli sunt ei), de fapt cred ca nu vor sa-si dea nici metresele pe mana strainilor (sunt tare indoctrinati cu tara lor).

Alte noutati, maine la aceeasi ora

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

mai fetelor, m-a zapacit de tot tudor, nu mai vrea deloc sa tina papucii in picioare, decat cand iese pe balcon sau pe casa scarii! de parca nu mi-era de-ajuns, mai nou a inceput sa-si scoata si sosetele, si alearga descult pe gresie si pt ca o simte rece are un mers de ratusca... e tare simpatic si-mi vine sa-l pup, dar pana la urma ramane fapt ca are mai mereu picioarele inghetate!

quote:
Originally posted by martta

Fetelor, eu tocmai am avut parte de o surpriza din partea sotului!
M-am intors acasa si am gasit zugravii in balcon, in plina activitate.
S-a gandit sotul sa facem anumite reparatii si sa zugravim balcoanele, in interpretarea lui:sa ma ajute la curatenie.

Marta

norocul tau cu un asa barbatzel harnicutz!!! e pus pe fapte mari, ce sa zic... decat ca putea sa se gandeasca mai repede, mai ales ca tu ai fi vrut sa plecati pe undeva de Pasti... bun venit in club, si nu fii suparata, decat sa stai acasa pe motiv de cupil bolnav, mai bine strangi dupa zugravi...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Cornelia: Multumesc pentru felicitari. Adevarul e ca astept cu nerabdare sa umble singur in picioare sa nu mai stau aplecata peste el.
Cristi are cam 22-23 la picior. Nu te necaji pentru Maria ca are 24 ca nr. De la picior depinde si de constitutia copilului . Si daca zici ca sotul tau are 1,90 m e clar ca si Maria va avea inaltime de fotomodel, deci si piciorul pe masura

Marox: Cristi era cam mic cind s-a nascut Alin, dar imi aduc aminte ce speriat a fost in prima faza de patutul lui Alin. Nici nu vroia sa-l punem in el. Acum se cere singur sa-l punem acolo si se prosteste intr-un hal.
Oricum mama i-a zis atunci ca ala va fi patutul lui Alin si-l intreba care-i patul lui Cristi si care-i patul lui Alin pina ii arata cu degetul correct. Asa ca o mica pregatire a avut dinainte. Mai interesant va fi acum la bebe3. Sa vedem ce-o fi. Oricum il lasa in pace pina acum vreo citeva luni. Acum il musca, il bate , il pitiga daca se apropie de jucaria cu care se joaca . Sper sa treaca si asta cit mai repede ca nu-mi place sa fiu arbitru de lupte cu tipete.
Chiar noroc ca nu s-a lovit Alex mai rau.

Marta: As vrea si eu o surpriza dar de proportii mai mari. De ex. sa-mi zica sotul intr-o zi “hai sa nu mutam in casa noastra acum” si sa ne si mutam chiar atunci. Ei dar mai avem de cautat la preturile astea infernale.

Chiar nu lucrati nici una la o agentie imobiliara?

Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 18 sapt.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am fost tare agitata de cateva ore. M-am invartit ca leul prin cusca. Dar Maria a detensionat putin atmosfera. Nu m-am putut abtine sa nu va scriu. Ne uitam la stirea cu leul greu. Maria filozofeaza : bani-s mudai (tocmai ce o invatase acum cateva zile o matusa, sa nu puna mana pe bani). Da, asa e, sunt murdari, o aprob eu. Mudai! Banii lu' nenea. Care nene? Asta! si pune mana pe Mugur Isarescu

Va pupam,
Cornelia (37 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/cornelianis
http://community.webshots.com/user/cornelianis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Un pupic pentru Maria.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput