Bebelusi de sept-oct 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Asa e Cristina..scuze ...promit ca nu se mai intampla..

Am pus cateva pozede la targ la sf albumului 5 luni...

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Supralicitez acum....am aflat ca trebuie sa ridice laptele din sectorul unde e medicul de familie. Si ea sta in sect.3 dar medicul e in 4. La sectorul 4 stie cineva de unde se ridica? Mii de scuze pentru intrebarile off topic!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Daca promiti........ca nu se mai intampla......se iarta.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

In sectorul 4 se ridica de la un centru de copii, Robinson se numeste, si e in zona Aparatorii Patriei.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumesc mult! Deja i-am transmis prietenei mele.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor! Ce frumos de voi ca v-ati intalnit!Da sa sti-ti ca si noi fetele din Bistrita, cam 4-5 la numar am pus la cale o intalnire!sac!sac! Asa... ca sa nu crede-ti ca numa voi va intalniti!Asta ca imi era mie ciuda ca voi sunte-ti asa multe si va vede-ti in parcuri....

Lasand gluma la o parte sa trecem la treburi serioase! La 8 luni fara 4 zile ne putem mandri de astazi si noi cu 2 DINTISORI!!!!!hihihi ca greu au mai iesit!

Eu am scris azi un subiect lung....cu mai multe treburi da vad ca nu a ajuns...ca s-a blocat site-ul...amu nu-l mai scriu ca sunt obosita!

Super treaba cu baby expo! Si daca zice-ti ca au si reduceri...merita sa cheltui-ti! Eu tre sa merg sa cumpar ceva alb pentru junior si tare sunt curioasa daca gasesc ceva dragutz!Sa vedem cum va fi vremea maine daca nu mai ploua, daca nu atunci abia pe luni....

La final va spun ca sunt racita...daca zilele trecute ma ustura gatul acum imi curge nasul si stranut intruna...Da nu am febra si in rest ma simt ok.Cu gatul mai bine, am facut gargara cu apa cu sare si ma ajutat mult desi cu 2 zile inainte am tot luat oropivalone
de supt si nu ceda deloc....Eu mai sper sa nu-l imbolnavesc si pe Stefan desi azi l-am auzit si pe el stranutand de zor...dar nasucu inca nu-i curge.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna fetelor!
Super ca v-ati intalnit si azi, te cred Aniela ca ai avut emotii, eu deja sunt complexata ca nu va cunosc si ca sunt noua pe aici... probabil voi vorbeati inca de pe vremea burticilor, ceea ce face ca legatura dintre voi sa fie mult mai stransa.... Am vazut si pozicile cu ursuletul..hihi, trebuie sa ajungem si noi in bratele lui duminica . Si sa stapaniti sanatoase carutul si lucrusoarele!
Ana_a, felicitari lui Stefanut pt dintisori si sanatate tie! Mie-mi trece f repede cu Oscilococcinum...
Si daca tot vorbeam de emotie trebuie sa va marturisesc ca va simt f apropiate... drept pt care va stresez cu o intrebare, sfat, cum vreti s-o luati..(si scuze ca va plictisesc)... Soacra-mea vrea sa mergem la ea la tara (Botosani-Iasi) cu tot cu bebe.. I-am zis ca de Paste nu poate fi vorba.. Si problema e ca nu avem masina, ar trebui sa facem 6 ore cu trenul si 1 cu autobuzul... Intrebarea este: sunt eu paranoica fiindca mi se pare o "excursie" imposibila?!? Oricum de mers o sa mergem in mai , dar este cineva care a mai facut drumuri de genul asta cu bebe mic? Chiar nu stiu, dar mi se pare un circ intreg cu caratul lucrurilor necesare ca sa nu mai zic reactia copilului la tren, oboseala, expunere la microbi... Ca doar nu vrem sa iscam ceva scandal in familion... Multumesc pt atentie...

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Andora, noi am mers cu trenul cand bb avea 3 luni. drumul a durat vreo 5 ore, am si schimbat trenul... e drept ca majoritatea drumului am mers intr-un compartiment special pt copii mici, f civilizat. Dar nu a fost chiar asa de greu. Mai greu o sa fie zic eu in autobuz, dar nu e imposibil.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

PS: sunt altii care fac drumuri de 1500 de km cu masina cu bb mult mai mic

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mersi mult Bozo pt raspuns , m-ai mai linistit, insa ar mai fi o problemuta...:
- la capatul drumului ajung la tara in cel mai rustic sens
- aici trenurile sunt... ca in Romania
Dac-as avea masina n-as ezita... Hai ca nu va mai stresez, e destul de mare domnisorica mea, tre' sa se obisnuiasca si cu drumurile lungi

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput