Bebelusi de sept-oct 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut fetelor,

Apar si eu in sfarsit pe aici dupa 1 zi si o noapte de traduceri, moment in care numai alergii, alergeni si testari de alimente olandeze vad in fata ochilor. Ce sa mai spun ca si mademoiselle Alma mi-a captat o mare parte din atentie si a incercat sa-mi dea si ea sugestii gen "gaga,dada, tata, papa, lala, aiai,auau"Dar la modul serios vorbind, dupa o noapte alba, acum ma pregatesc de a 2-a ca nu stiu ce-mi face domnisoara maine.
Super fain ca v-ati intalnit la Babyexpo. Sa stapaniti sanatoase lucrusoarele cumparate.
Aissa, tare scumpa-i mademoiselle a ta, murdarici pe botic. Cam asa se murdareste si Alma, dar ea o face mai ales ca papa rapid si cu pofta si isi papa si mainile in acelasi timp asa ca schimbarea tricoului/pulloverului dupa masa la noi e aproape litera de lege. Acum a invatat-o bunicul ei sa si scoata limba la mine cand ii zic ceva si o apuca faza cu limbuta (e si o chestie sonora ce face ea) tocmai in timpul mesei.Asa ca azi s-a murdarit si pe pantaloni, piureul aterizandu-i acolo de pe limbuta
Andora eu am calatorit cu Alma cu trenul,ea fiind in carut, cam 1,30h incolo si 1,30h inapoi, deci 3 ore. Noi am avut si de schimbat trenuri si era timp ff putin intre ele (3-4minute), asa ca poti sa-ti imaginezi cum aratam eu cu un rucsac in spate, carutul si o geanta sub carut fugind de la un peron la altulNu a fost calatoria vietii mele, dar m-as mai incumeta la asa ceva ca eu "nu mi-s" prea intreaga la minteDar la modul serios, noi am facut destule calatorii de cand s-a nascut Alma, ce-i drept, cu masina. La vara (sf. lui iunie) plecam spre Ro cu masina (cam 1800km), cu tot cu Alma. Normal ca o sa tot facem popasuri si o sa innoptam pe undeva ca tocmai asa de nu suntem.
Cristia, felicitari pentru "campionul dintisorilor"!!!
Frosa, Ana_a, felicitari si puiutilor vostri pentru dintisori!
Acum mi-am adormit in sfarsit domnisoara, asa ca profit de liniste sa lucrez. Numai bine si pupici tuturor,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

cam liniste pe aici...

spor la cumparatuuuri!

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Imi pare rau ca nu am reusit sa citesc chiar tot ce s-a scris zilelea astea, am fost super ocupata cu vaccin, cumparaturi, pregatiri pt. petrecerea de asta seara, etc.

Naty, am vazut prin ce emotii treci, sunt alaturi de tine, si eu zic sa stai linistita atata timp cat doctorii spun ca nu-i bai.

Noi am trecut cu bine si de acest vaccin, Dami nu a facut nici febra, nici alta reactie locala, a mancat si dormit ca de obicei. SUPPEERRRR!!!!

Eu medicamentele i le dau cu seringa si asa cum zicea si Crini, Dami le papa fara probleme parca n-ar fi mancat de zile intregi asa plescaie dar si se stramba in acelasi timp.

Cereale???? De la 6 luni eu ii dau de la Milupa 7 cereale (bio) sunt foarte incantata si eu dar si piticu care le papa fara probleme.

Fug la piata ca a venit mama sa stea cu copii (mai tarziu il ia pe Dami la ea ca sa ne putem noi desfasura la noapte).

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Buna fetelor! Bebelusha mea,Viviana, e nascuta pe 30.09.2004.Acum,la 6 luni si jum, are 7 kg.Eu zic ca nu e slaba,dar vad ca multi bebei de varsta ei sunt muult mai mari.Ei, dar nici mamica ei nu e mare.javascript:insertsmilie('')
Va pupam, Irina si Viviana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irina_ibanescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

felicitari pentru vaccinul fara reactii - ferice de voi!

si eu ii dau tot milupa 7 cereale; acus termin o cutie si chiar ma gandeam daca sa continui sau sa-i dau si altceva, pentru diversificare...

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salutare mamici!

La mine nu a mers netul de ieri si pana azi si nici acum nu sunt convinsa ca o sa reusesc sa trimit acest mesaj...dar eu incerc!

Naty, pt vomitat i-am dat cate 2,5 ml de 3 ori pe zi de Debridat si 1/4 capsula de Omeran pe zi.

La Baby Expo a fost dragut...pt ca am mai iesit si eu in lume !
Lucrusoare erau si ieftine si scumpe. Cei de la "Z" dupa mine au fost cei mai ok la capitolul preturi si calitate.
Am primit un jurnal dragut de la Calpol si i-am cumparat bebelinei pasta de dinti si cu periuta de dinti sub forma de degetar (este adus din Germania, asa ca fetele de acolo stiu despre ce este vorba).
La standul Nestle se fac pozici pe loc, gratis cu ursuletul albastru.
Ce m-a socat pe mine cel mai tare a fost pretul incaltamintei pt copii...cea mai ieftina pereche era 650000 si mergeau preturile pana la 1 mil.
Am pus si pozele pe site de la Baby Expo daca vreti sa le vedeti.

Ana, felicitari pt dintisori si sa ne spui ce i-ai luat lui Stefan...si super misto ca va intalniti si voi acolo!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Era sa zic Neata dar am vazut ca e pranz
La multi ani!sarbatoritilor de azi...
Danyce, merci de raspuns...NU mi-o luati in nume de rau, dar aici la noi trenurile sunt groaznice si calatorii la fel, de aia mi-era teama. Si noi vrem sa plecam la vara cu Uca pe munte prin Fagaras, sunt niste cabane acolo cu oameni de treaba...Bafta cu traducerile si bravo Almei pt sugestii!
Irrinaa, bine ai venit si sa-ti traiasca Viviana, e o scumpete si o zambareata de fetita!
MIhaela
, si pozele tale sunt ca si ale Anielei superbe! Mai dar sunteti niste mamici de nota 10, dragute ca si maimuticile voastre!!! Si chiar nu s-a gasit nici un baiat pe acolo?
Maine mai veniti? La ce ora ramane?
Pupici!!!

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Bun venit printre noi Irina!Viviana e frumusica foc,are niste ochi mari si frumosi! am vazut pozicile, si nu e slabutza de loc cu 7 kg la 6 luni!Al meu la 8 luni abia era 8 kg si cateva grame.O sa te treaca fetele in listutza noastra.

Fetelor, eu tot racita...nu am chef de mai nimic, Stefan e marait, cred ca il dor dintisorii sau mai bine zis gingia, a refuzat masa de pranz, si dupa 10 min de insistari am renuntzat si a baut laptic cu cereale....ce sa fac? Nu l-am fortat niciodata...Acum sa vedem daca va manca pe la 18 legumele si carnitza...daca nu...atunci o sa-i dau branzica cu galbenus de ou.S-ar putea sa nu-i fi placut pireul...ma gandesc eu, ca azi i-am pus si o felutza de ardei, dar de pisat am pisat-o fara coaja, oricum, sigur i-a schimbat gustul, sau o fi din cauza gingiei...nu stiu...

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Multumesc!Acum tocmai a adormit..lucru cam rar la ea.Copilul meu nu doarme ziua!Nu vrea!unii bebei dorm cate 2-3 ore odata, iar ea 10 min sau jum de ora.Ei, nu pot sa zic, sunt norocoasa pentru ca noaptea doarme fara probleme.De la 9-10 seara pana dimineata la 6-7.Si cand era mai mica tot asa, ziua nu vroia sa doarma, iar noaptea ma mai trezea(doar o data) pe la 3-4, cand ii dadeam tzitzi si adormea.Si atunci, cum sa fie ea mai grasutza daca nu doarme si,bineinteles, ca n-are stare o clipa.Si cand mananca parca face breakdance.
Aaa,am vazut ca in listutza sunt toate datele copilului.Viviana s-a nascut pe 30.09.2004, la ora 7,25, a vut 2,900kg si 51 cm.
Va pupam, Irina si Viviana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irina_ibanescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna,
Noi ne pregatim sa plecam la cumparaturi, ca toata dimineata am stat sa gatim. Aici e urat afara, ploua, asa ca nu prea avem chef sa iesim si am tot amanat, de-aia s-a facut asa tarziu.
Andrei e linistit in ultimul timp, se vede ca nu il mai chinuie dintii in perioada asta. Cred ca la dintisori suntem pe locul 2, cu 6 dinti la 6 luni. In timp ce la diversificare suntem printre ultimii, cu o singura masa solida pe zi.
Sa vedeti ce face, isi baga mainile pe gat pana ii vine sa vomite. Nu vomita, dar se face rosu tot, lacrimeaza si parca i se opreste respiratia.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput