Bebelusi de sept-oct 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
crini spune:
Ce frumos ca va puteti intalni! Imi pare tare rau ca nu sta niciuna pe aici.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
aissa spune:
Irinaa, bine ai venit! Fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu a mea! Acusica merg sa va vad pozele.
Ana_a, multa sanatate tie si felicitari pentru dintisori! Oare la toti ies 2 de-o data? Cred ca ramanem ultimii fara dinti.
Anielas, am vazut pozele tale de la expo, iar acum merg sa le vad si pe cele puse de Roandre. Noi nu o sa ajungem la targ, asa ca nu o sa avem poze cu ursuletul albastru , dar ne multumim ca avem niste abtibilduri cu el.... Poate la anul!
In rest, noi suntem relativ cuminti, dupa peripetiile de ieri, seara parca imi schimbase cineva copilul. Cand i-am dat legumele deschidea gura mare de tot....numai ca nu o mai si inchidea sa inghita mancarea. Statea asa pana ii umpleam gura si apoi radea si dadea jumate afara. Dar a papat tot. Si meniule era nout sa zicem, adica avea galbenus, nu carne si pasasem si ardei gras. Azi, cu toate ca s-a facut mai porc ca ieri pentru ca a dat cu palmele in castron si apoi pe ea, pe mine, pe scaun...., a papat cu ficatel. Nu i l-am mai pasat, l-am taiat cu cutitul si l-am lasat putin mai mare (adica nu era pasta) si a papat. Cand mai dadea de ficat se mai stramba, mai scuipa, dar a dat gata un borcanel (eu pun legumele in borcanele dupa ce le pasez si astfel am o "masura").
Azi am fost in parc, a fost foarte frumos. Avem si un album nou daca vreti sa va amintiti de Parcul Carol.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ana_a spune:
aissa, am vazut pozele! Pai Alexandra e mai mica decat Stefan , asa ca...mai aveti de astepta cu dintzisorii! Pana la 8 luni...La fetita surosii mele abia la 10 luni i-a iesit primul dintisor!
Am pus si poze noi, am fost astazi in parc si ne-am pozat de mama focului!
Cam atat...ma cam doare capul si nu am rabdare sa mai stau la calc, abia astept sa imi treaca o data raceala asta! Urat de tot!
Pupici la toate fetele si puiuti!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
elyanne spune:
Aissa ce poze frumoase ati facut... superbe... Iar Alexandra e o scumpa... cum doarme ea in carut... Si florile sunt foarte frumoase. Imi pare rau ca nu puteti veni si voi maine la Babyexpo!
Anielas si Mihaela am vazut si eu pozele de la babyexpo... si cele cu ursuletul Nestle!
Irrinaa bine ati venit! Am vazut pozele voastre... Viviana este o scumpa! V-am trecut in listuta de la subiectul nou... pe care astept sa il aprobe moderatorii.
Ana_a multa sanatate! Felicitari pentru dintisori... sa ne spui ce i-ai luat alb baiatului!
Naty speram sa fie totul bine cu pitica... daca doctorii au spus ca nu sunt probleme incearca sa stai linistita... daca ai cum. Noi suntem alaturi de tine si asteptam sa ne spui cum este la urmatoarea ecografie.
Noi am fost astazi plimbarete... am plecat de dimineata pana la tara, la strabunica Elenei ca sa se mai obisnuiasca cu drumurile ceva mai lungi cu masina... A fost o vreme foarte frumoasa iar piticei i-a placut la nebunie... Am facut doar cateva poze ca nu am avut timp de pozat. Am pus aici pozele noi!
Eliana si Elena (23.10.2004)
irrinaa spune:
ana_a si eu am fost racita iarna asta si,la fel ca si tine,nu am avut febra.Am stors si am amestecat sucul de la o lamaie si o portocala, am strans din dinti si am baut, am facut frectie cu spirt(foarte mult a ajutat pentru ca ma durea tot corpul) ,iar pentru gat am luat sirop, Plantusin.Uite asa m-am pus pe picioare!
Sanatate multa!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irina_ibanescu/my_photos
elyanne spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47476&whichpage=1" target="_blank">Bebelusi de sept-oct 2004 (39)
Eliana si Elena (23.10.2004)