Bebelusi de sept-oct 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
O sa incerc azi cu seringa, asa ii dadeam si debridatul inainte asa ca sper sa reusesc.
Eu nu vin azi la babyexpo, e prea urat si cu transportul in comun.....ca daca as veni cu taxiul si plus intrarea pierd orice reducere pe care as gasi-o la targ. Dar vreau sa-mi spuneti ce gasiti ca poate mergem maine ca se anunta mai frumos afara.
Azi s-a trezit bebelina la 7,30, asa ca sunt mai odihnita si eu, desi la 12 nu dormea si i-am tot bagat suzeta toata noaptea. Dar am profitat ca am lasat patul jos si nu m-am mai ridicat eu din pat decat cand nu ajungeam printre gratii la suzeta. Si ea e fericita ca ne vede, toata noaptea a stat cu mana intre gratii sa ne mangaiem.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari si gandurile bune. Suntei cu toatele tare dragute.

M-am mai linistit acum, caci am aflat ca e o chestie destul de frecventa si ca, din moment ce bebelina nu a suferit traumatisme la nastere (eu nascand prin cezariana) si a avut scorul APGAR 10, iar acum e tare vioaie, nu sunt semne de ingrijorare. Doar ca trebuie sa o urmarim si sa repetam ecografia, ceea ce oricum pe mine ma innebuneste.

Iar bebelina, parca vrae sa-mi dea curaj, a fost de-o veselie nebuna zilele astea. Gangureste intr-una, rade, se suceste de pe o parte pe alta si vrea sa se ridice.

Frosa da, la dr. Culcer mergem. In care am incredere si ma gandesc ca daca era ceva rau ma trimitea la alte analize sau la un neurolog (mai ales ca e prietena cu mama).

Azi vine dr. de familie sa-i faca vaccinul de 6 luni si o sa o intreb si pe ea ce zice.

Mihaela, chiar vroiam si eu sa te intreb ce i-ai dat Alexiei pentru voma. Noua ne-a zis sa luam Debridat 1,5 ml de 3 ori pe zi si Metoclopramid, 1 pic. de 3 ori pe zi. Bebelina vomita cam o data - de 2 ori dupa masele de lapte (mai ales dimineata). Piureurile nu le vomita, doar o data a dat afara putin din piureul de legume.

Geo cum a fost vaccinul?

Danina ati luat rezultatele? Sper ca e totul OK.

Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Esec total si la seringa. Nu pot domne cu calciul asta, o sa incerc maine cu lapte. Desi mi-e ca patesc ce am patit azi. Pentru ca dupa ce m-am chinuit sa-i dau calciul nu a mai vrut sa manance fructele. Si imi venea sa dau cu ea de canapea cand o vedeam cum face. Pana la urma i-am indesat in gura un deget cu fructe pe el (va dati seama ce spume aveam) ca sa simta gustul ca ce ii dau nu e medicament. Sin in cele din urma am reusit sa-i dau fructele, dar intr-un hal....pe care l-am pus aici in poze, ca nu trebuia ratat momentul. Spumele mele nu se vad, le stersese Tony.

Si am mai pus multe poze noi sa vedeti nazbatii si nebunii. Poezele noi incep de aici

Gata, acum astept parerile despre babyexpo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Aissa, super nazdravanica ai tu!!! E o scumpica si jumatate...acum vizionez numeroasele poze.. Muream de ras imaginandu-mi scena, tu furioasa spumegand indesand mancarea in gura copilului... .. nu de alta dar mi-e cunoscuta scena.. in plus sta exact ca fiica-mea cu mana-n castronas si cu piciorul proptit..hihihi.noroc ca am inceput s-o tin in brate cu mainile infasurate in prosopul legat la spate. (asta doar cand o pacalesc sa stea asa)
Eu calciu ii dadeam cu putina apa.. dar tehnica era sa ma joc cu ea mult pana transpira si ii era sete si apoi ii tranteam bibi in gura cu amestecul-capcana... si neavand incotro il bea... saraca.

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Fetelor, fetelor, mai lasati si pentru altii la expozitie, luati voi tot?

Gluma-gluma, dar a ajuns subiectul nostru pe pagina 2....nu se poate asa ceva!

Am si eu o intrebare: Stie vreuna dintre voi de unde se ia laptele in sectorul 3? Sau daca trebuie mai precis, am o prietena care sta in Vitan si nu stie de unde sa ia laptele. Aveti idee, va rog mult de tot?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Scrisesem mai devreme un mesaj lung, despre baby expo dar cand am dat enter s-a intamplat ceva si nu a mai ajuns. Iar eu acum nu mai am rabdare sa-l compun.

Suntem obositi......

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

aissa ai de tras ceva cu masa bebelinei....

Am vazut si eu ca subiectul ajunsese pe pagina 2, deh, toti au fost la baby expo si se resimt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Buna fetele...ati scris ceva...inca nu am reusitsa citesc tot.
Noi de abia ne-am intors de la targ...am stat vreo 5 ore..nici nu stiu cand a zburat timpul.
Ne-am intalnitcu Alexia +Mihaela,Elena+ Eliana si Ilinca+Mada. Nu stiu cum sa va spun ca m-am simtit...poate credeti ca exagerez..dar am fost super emotionata si incantata...Ingerasii mic erau tare scumpici..de abia astept sa ne intalnim si duminica sa stam mai mult si sa ne cunoastem mai bine..ca azi noi am fost pe fuga caa tb sa cumparam multe chestii.
Ne-am luat carucior si suport de baita (lac are chiar erau reduceri), bandana de la Piticot si am primit cadou un baticut, pijamalutza si un costumas de vara tare dragut..o sa facem poze cu prim ocazie...asa..ce am mailuat..o canutza pt caut cu supapa e la Bfree, un body cu manecutza scurta..si inca multeee nimicuri...nu cred ca are rost sa va stresez cu tota lista..pe scurt..hainutze erau si ieftine..dar si fff scumpe ..la masutze de masa, carucioare..etc chiar erau reduceri si de pana la 1 mil...

cam atat..sper sa fie vremea frumoasa duminica..sa ne putem intalni...deci cum ramane...la 12.30-13 in fata la Expo?????

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Ania te-ai intalnit si cu mine dar nu cred ca ai sesizat.... Eram si eu cu fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ne-am intors de la baby expo... cred ca pe la 6 jumate am intrat pe usa... destul de obositor pentru bb...
Am fost cu Mihaela si bb Alexia si ne-am intalnit cu: Mcm cu bb Alexia, Anielas cu bb Inutza, Mada cu bb Ilinca si Frosa cu Robert.
Cand ne-am intalnit aveam impresia ca ne stim de muuuult timp... v-am vazut mereu in poze (mai putin pe Frosa), ne-am conversat pe forum... nici n-am realizat ca de fapt era prima data cand ne intalneam...
Noi am cumparat tot felul de maruntisuri, in special body si bluzite... si uite asa am chetuit peste 1 milion... pe nimicuri... Intr-adevar la carucioare, scaune de masa, tarcuri etc. se simteau reducerile... mai ales la chicoo am observat reduceri mari...

Cam atat pt. acum... revin mai tarziu sau maine...

Aissa laptele la sectorul 3 se ia de la Casa Pinochio, de la piata Bobocica... nr. de tel. nu-l mai gasesc... il stie Mihaela

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput