Bebelusi de sept-oct 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
ionika spune:
Am citit mesajele voastre si vreau sa va multumesc pentru urari.Bineinteles ca si Andrei e de acord cu mine.
Un avantaj al faptului ca unele dintre voi stati in Bucuresti este faptul ca aveti acces la targuri si expozitii. Astept sa ajungem si noi "provincialii" la asemenea manifestari.
Pana atunci va rog sa ne povestiti cu lux de amanunte ceea ce ati vazut si cumparat.
Va pup!
Ioana si Andrei (14.09.2004)
frosa spune:
Buna dimineata,
Mihaela eu nu cred ca voi reusi sa ajung duminica, ma mobilizez greu cu tot familionu' cred ca o sa merg azi, mai ales ca mi-e mult mai usor fara copii dupa mine. As fi vrut tare mult sa ma intilnesc cu voi ... dar poate reusesc sa ma mobilizez.
Naty eu nu am facut niciodata eco la copii, poate ar trebui sa fac si eu. Este greu sa nu-ti faci probleme si sa stai linistita dar gindestete ca doctorii ti-au spus ca nu este nimic grav si fii optimista si sigura ca totul va fi bine. DE CE?? Uite asa....
Tu te duci la Dr. Culcer parca!!
Merci pt urarile de dintisori
Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003
roandre spune:
Neata!
Monica, eu cu Eliana venim si azi la Baby Expo pe la 12.30-13 si poate ne vedem pe acolo daca ajungi (sper sa ne recunosti tu pt ca eu nu stiu cum arati). Duminica eu veneam doar ca sa ne mai intalnim.
Oricum, eu astept sa vad cine isi anunta prezenta pt DUMINICA ca sa nu ma duc singura pana acolo degeaba.
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
mcm spune:
Ne anuntzam si noi (eu, Mada si buburuzele) azi la Baby Expo in jur de 13-13.30.
Ieri am fost la controlul de 6 luni (dupa nastere) si dr. mi-a zis ca e totul ok. ....nu par insarcinata (exprimarea lui) caci luna trecuta am avut un fel de ciclu si acum sunt in asteptarea celui de luna asta. In caz ca nu vine in 2 saptamani mi-a recomandat un test de sarcina....Nu am apucat sa vb mai multe cu el ca era tare ocupat. M-a intrebat daca vreau sterilet si am spus ca ma mai gandesc.
Bb a mea, mai nou, isi baga manutzele in gura cand mananca, manutzele apoi le sterge de pantaloni, de scaunul de masina (in care ii dau sa pape) si apoi isi apuca sosetele si le baga in gura.... peste cereale, fructe, legume....am inceput sa ne schimbam de 3 ori pe zi.
Vroiam sa va intreb de calciu - voi le dati calciu in urma unor analize, la recomandarea medicului sau doar preventiv?
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by aissa
Daniver, eu am o teorie: mama e stativ, ca la mine sta in brate si il vede doar pe tati, deci el e o persoana!
si la noi e cam la fel!!!
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
andora spune:
Neata fetelor-mamicilor!
LA MULTI ANI! BEBICILOR SARBATORITI
Am lipsit o zi, m-a duru t rau maseaua si am dormit cu gogo de cate ori am putut.. o sa mai practic sportul asta ca e taaaare fortifiant...
Mai oameni buni, ma uimiti cu explozia asta de dintisori, FELICITARI SI LA MAI MULTI!!! si de bebei mergatori! Eu cred ca maimuticile stiu ca e Baby Expo si de aia fac tot ce pot ca sa le cumparam cat mai multe... Dar merita!
Multa sanatate Dianei si Ioana Alexandra! Naty si eu zic sa nu te mai gandesti la prostioare.. o sa vezi c-o sa fie bine!!! Si eu vreau sa-i fac lui Gogo eco, fiindca eu am o cicatrice gen spina bifida si am trecut prin maaaari emotii in luna a 4-a pana am fost la eco la Dr Iosup si mi-a zis ca e perfect, si am stat linistita pana acum, dar e vreme lunga de atunci... acum trebuie sa ii fac una sa ma linistesc.. ca stiu ce inseamna gandurile negre
Baby Expo - si eu vin duminica, am auzit c-o sa fie soare si cald, e nasol ca vin cu metroul dar iau carutul si sper sa ajung la timp . Abia astept! Sa ne ziceti ce ati cumparat azi!!!
Mcm, si Gogo cand papa e un porcusor, daca nu baga mainile tipa, si in castronas si mai ales in lingurita si trebuie neaparat s-o tina ea.. si normal ca greseste traiectoria guritei..iar eu tragand si ea tinand, mancarea ajunge din rabufnirea finala de jur imprejur. I-am dat sa tina alta lingurita in mana dar o arunca.. hihi, ce? ea e fraiera? Metoda de papat frumos nu am gasit... De calciu raspunsul la noi e "la recom. dr." care am inteles ca e preventiv...
Pupici!!!!
Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/
crini spune:
Aissa, eu ii dau cu seringa medicamentele si nu mi le scuipa niciodata. Parca l-as tine nemancat, e ahtiat sa bage totul in gura, se stramba dar plescaie si le inghite, indiferent de gust.
Cristia, ce-ai mai suferit! Iti doresc numai bine.
De 2 zile Andrei mananca supa cu crema de orez (cam 80g). Azi vreau sa ii pasez si o leguma (probabil morcovul; sau o fi mai bine dovlecel?)
Sa vedeti ce cuminte deschide gurita cand vede ca ma apropi cu lingurita. Inainte plangea intre o lingurita si urmatoarea, se astepta la un ritm continuu, ca la supt. Acum a priceput ca e altfel si asteapta linistit.
Copiii vostri cam cate grame mananca la o masa?
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by aissa
Fetelor, am intrat ca sa intreb: Cum le dati calciul ala?
eu cu siringa de 2,5 ml. ii dau si calciu (ii dadeam, ca acum suntem in pauza), si lactoza...ori ii plac la gust ori am un copil foarte docil...
din pacate a stagnat de tot cu cresterea in greutate; azi o sun pe doctorita, sa vad ce facem...
Naty - imi pare rau; imi inchipui ce e in sufletul tau...sper sa fie OK la urmatoarea radiografie; eu n-am mai auzit de pb. asta, dar poti incerca la "parintii intreaba, parintii raspund"; sanatate multa si trebuie sa gandesti pozitiv!
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
andora spune:
Herra, Daniver, si noi tot asa cu ta-ta...
Fetele care va vedeti azi, nu faceti si poze sa va recunosc si eu duminica? Desi cred ca ati cam plecat....
Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/
pufymic spune:
Buna mamici!
Naty nu stiu despre ce e vorba exact dar o sa ma documentez si-ti spun.Oricum linisteste-te ca daca toti medicii ti-au spus ca nu trebuie sa-ti faci griji atunci asa e.
Ce fain de voi cele care stati in Bucuresti...cu atatea expozitii....si intalniri......!Si eu vreau!
Azi s-a trezit bazucu meu la 6:00! Mor de somn si de oboseala dar nu poat dormi......el acum doarme!Si toata noaptea a supt.....s-a agitat......ma intreb oare ii mai ies dintzoci???
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!