Bebelusi de sept-oct 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
crini spune:
Iata-ne si pe noi la apel.
Roandre, am primit retetele, multumesc.
tyaa, fa-i repede gauri, ca eu am asteptat pan'la 3 ani si rau am facut, era sa ramana fata doar cu o gaura. La prima a stat copila cuminte, ca nu stia despre ce e vorba, dar la a doua... nu mai vroia nici s-o tinem in brate.
Pistol ar trebui sa aiba la bijuterii.
Georgiana, succes la vaccin!
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
aissa spune:
Daniver, eu am o teorie: mama e stativ, ca la mine sta in brate si il vede doar pe tati, deci el e o persoana!
Fetelor, am intrat ca sa intreb: Cum le dati calciul ala? Am zis ca fac afacere cu siropul.....Si din prima lingurita mi-a aruncat juma si la a doua nici nu a mai deschis gura, plus ca mi-a vomat pe urma. M-a sfatuit cineva sa ii pun in tetina cu putin lapte iar eu ma gandeam sa ii dau cu seringa. Voi aveti vreo metoda anume, sau aveti copii supercuminti care primesc cu drag?
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cami-florina spune:
Aissa eu ii dau lui Ben calciu lactic. Ii pasez o pastila si o las sa se dizolve in cateva lingurite de ceai. De obicei ii dau la masa de mar cu banana pe la jumatatea mesei. Calciu gluconic nu il vroia deloc. Nu pot sa spun ca asta-i place dar il mai pacalesc.
Naty mult curaj si vei vedea ca totul o sa fie bine.
http://photos.yahoo.com/cami0582
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)
daany28 spune:
Fetelor am mai intrat si eu putin ca am o mare intrebare, Eu nu ma mai foat la baby expo si deci, as vrea sa-mi spuneti si mie daca pe bb pot sa-l iau in carucior sau trebuie in marsupiu (ma va cocosa). Dar presupun ca va fi mare aglomeratie. Spuneti-mi va rog , daca ati mai fost cum trebuie sa-l iau. In ce.
Va rog, in seata asta , ca as vrea sa merg maine dupa masa de dimineata.
Pupici, Dana si Vladut
cami-florina spune:
tyaa uite aici un topic despre cercelusi:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14802
Pupici!
http://photos.yahoo.com/cami0582
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)
daniver31 spune:
Buna seara fetelor
Naty...nu stiu ce sa-ti spun,nu ma pricep dar daca atatia medici ti-au spus ca nu este ceva grav ......mai fa o data eco.Noi suntem alaturi de tine si daca pot sa te ajut cu ceva,te rog ,cu cea mai mare placere.Sanatate multa si sa auzim de bine.
Aissa....ca mare dreptate ai tu!!!!!
Eu ii dau gluconat de calciu fiole(5 ml din fiola de 10 ml)cu siringa inainte de masa.....ca altfel .
Pupici si o noapte linistita.
Oana si Danny
daany28 spune:
Chiar nu e nimeni pe net, sau nu puteti sa-mi raspundeti???????????
As fi vrut sa-mi mai spuneti si cum sunt preturile, adica daca sunt accesibile sau numai pentru oameni cu super bani.(la baby expo)
roandre spune:
Naty, incearca sa te linistesti desi stiu ca ti-e greu. O sa fie bine, ai sa vezi!
Despre lipsa de calciu si fier o sa se rezolve si asta daca ii dau asa ceva.
Cu vomitatul ce sa zic...si a mea vomita, am incercat si tratament, nu am avut nici un succes asa ca incerc sa ma resemnez. Alexia si astazi a vomitat de 2 ori asa ca nici nu mi se mai pare anormal.
Pt vomitat ti-a dat ceva? Cat de des/mult vomita bebelina ta?
Dar ea vomita doar laptele sau si piureurile?
Daany28, la Baby Expo si eu o sa vin cu caruciorul pt ca altfel n-am cum s-o car. O sa ma duc si maine pe la 12.30-13 si o sa vin si duminica mai mult ca sa ma intalnesc cu mamici de sept-oct si pitici.
Sper sa nu fie mare aglomeratie desi cred ca raman doar cu speratul. Preturile nu sunt nici foarte mici dar nici foarte mari. Ideea e ca sunt multe firme, mai iti promoveaza un produs, mai au ceva reduceri...etc.
Aissa, cu medicamentele in general eu reusesc sa i le dau bebelinei doar amestecate cu lapte sau ceai...simple nu le vrea sub nici o forma...si i le dau cu biberonul.
Cu seringa am incercat dar pt ca nu-i place gustul imediat vomita!
Daniver, ce misto ca bb a spus TATA...asta inseamna ca mai vrea un fratior...hihihi
Sotul tot incearca s-o faca pe Alexia sa spuna TATA dar ea nu vrea sub nici o forma sa spuna silabe desi toata ziua da din gurita pelimba ei.
Danina, Alexia avea la 6 luni 6650 gr...deci cam si voi. Si mai sunt pe aici alti bebelusi mai manechini ca Diana.
Cu mesele, cam asa incerc sa-i dau si eu dar orele sunt altele.
Ce v-a spus la rezultate acum? Asteptam vesti de la voi!
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
anielas spune:
Daany28- si noi mergem maine pe la 11-12 la targ. Nu am mai fost niciodata pana acum dar eucredca poti merge si cu caruciorul..noi mergem cu marsupiul pt ca vrem sa cumparam de acolo carucior.Am vb cu cei de la care vrem sa luam carucior si am inteles ca vor avea reduceri....cel putin eu asa sper..
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
tyaa spune:
Buna dimineata!
Crini, cred ca luna asta o sa ii facem gauri in urechi. MA gandeam si eu sa nu ii fac prea tarziu. Eu aveam vreo 5 ani cand mama m-a dus la un nene sa imi faca gauri in urechi. Inca imi amintesc ce m-a chinuit. Mi-a facut o gaura mai sus si una mai jos (in urechi desigur). Dar asa de tare imi doream cercei ca nu am zis nici mac. Era si batran saracu`.
Ce baietel brunetel ai. Tare dragut.
Cami-florina, multumesc pt link. Ce fecior mare e Ben al tau. Dupa figura pare cam strengar:).
Va urez distractie placuta si cumparaturi cat mai multe celor care mergeti la Baby Expo. Ce mi-ar fi placut si mie.
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre