Bebelusi de sept-oct 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Tyaa si mie mi-au placu sandalutele din panza de la Farlin. dar cand am facut comanda nu le vazusem... asa ca o sa-i cumpar la urmatoarea comanda. Acum nu stiu ce masura sa-i iau... pp ca masurile respective sunt lungimea in cm a talpii copilului... deci cred ca cele mai mici de acolo (11,5 cm) sunt cam mari de pitica mea, dar ii vor fii bune cand plecam la mare...

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Mihaela-eu de abia astept Baby Expo..maine o sa mergem o tura sa facem cumparaturile iar duminica , daca e vremea frumoasa ne intalnim. Sper sa ajungem la ora stabilita...e mai greu cu programul Inei..dar o sa fac tot posibilul.

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Va invidiez pentru Baby Expo! dar eu n-as avea tupeul sa merg cu tot cu copil; nici nu vreau sa ma gandesc ce de lucruri faine o sa povestiti saptamana viitoare ca ati gasit!

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

bey coana Mino tu vreai sa strangi de zestre pentru fie`tu pe spatili nost`? cum adik sa stangem bani de dar? mergi coana la munca! la nunta venim de plaisir, nu sa-ti aducem dar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Va salut si eu mamici si bebici.

Eu am fost fff ocupata in ultimul timp cu firma si simt ca clachez, noroc ca mama e aici si ma ajuta.

Astazi am fost cu Didi la un dr la Fundeni sa vedem cu inimioara si a consultat-o, i-am facut hemograma si radiografie iar acum la 5 mergem sa vedem ce zice. De suflu a zis ca nu e nimic patologic asa ca sa nu ne ingrijoram dar o sa vad ce mai zice.
Am gasit si o dr pediaru care mi-a facut o schema de diversificare pt ca Diduta mea nu prea a luat in greutate e mai usurica din fire, cred ca cea mai micuta pt varsta ei la 5 luni si aproape 4 sapt are 6.600 kg tine la silueta el arata cam asa:

Mese fixe desi nu cred ca o sa manance ea la 4 ore asa ca va rog sa imi spuneti si voi parerea voastra.

- la 6 san
- 10 mar + banana sau biscuiti+ branza calcica + sucuri
- 14 supa de legume + piure de legume + carne mixata
- 18 fainos + lapte (cereale care au si lapte sau fara) sau orez + branza calcica
- 22 laptic san
Mi-a zis sa ii scot mesele de noapte dar cine poate? I-am dat noapte trecuta un pic de ceai si a adormit la loc dar asta e minune adevarul e ca mananca cam haotic si trebuie sa ii fac un program mai strict.

Tya da Mihaela are dreptate eu cred ca am fost ultima cu intepatul si i-am pus la 5 luni. I-am pus cu pistolul din aceeia medicinali si nu are nici o treaba mie rusine sa zic ca am sters-o o singura data pt ca nu aveam ce. Trebuiesc tinuti o luna de zile dupa care ii poti pune altii ea s-a speriat un pic de sunetul pistolului ca tipa care mi-a facut gaurile i la pus dintr-o data la ureche si ar fi trebuit sa ii arate de cateva ori cum pocneste dar de durut nu doare deloc.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor,
HELP!
Sunt asa de suparata ca de abia pot sa scriu, ma umfla plansul intr-una.

Ieri am fost cu bebelina la control. In loc sa mergem ca de obicei la ambulatoriul spitalului, acum am fost la dr. la cabinet. Daca tot eram acolo, ne-a zis sa facem si ecografie completa si analize de sange. Eco completa inseamna abdominala - unde totul e OK, sold - super si transfontanelara. Ei bine, la asta avem o problema, respectiv "foarte discreta dilatatie a sistemului ventricular simetrica Vc 4 mm. Fara leziuni parenchimatoase vizibile eco".
Dr. de la ecograf m-a asigurat ca nu-i nimic grav, dar m-a tot chestionat ce scor a avut la nastere, daca a fost la termen, daca am avut probleme in timpul sarcinii. Apoi mi-a zis ca e bine sa mai repetam eco inainte de inchiderea fontanelei.

Dr. mea pediatru (in care am mare incredere) a zis, de asemenea, ca nu e nimic grav, ca o sa repetam eco in cateva luni si doar daca dilatatia creste, ar fi o problema si atunci discutam.
Panicoasa fiind am intrebat-o de cateva ori daca e ceva nasol si mi-a zis ca probabil nu, sa nu ma sperii - e ceva din perioada intrauterina.
De altfel, in aceeasi zi mai avusese un prichindel cu aceeasi problema, chiar cu o dilatatie mai mare.
Azi am vorbit si cu o cunostinta neurolog, care la fel, mi-a zis, ca in principiu nu-i problema, sa repet eco si ... sa o urmaresc cand incepe sa mearga!
Of! Imi vine sa ma dau cu capuil de pereti!

Stie vreuna din voi ceva despre asta! Poate tu, Pufy?

In plus, are glicemia aproape de limita maxima, lipsa de calciu si de fier.
Dr. mi-a zis ca cea mai mare problema e cu vomitatul, caci nu e normal sa vomite dupa fiecare masa. Cica ar fi o intoleranta la lapte.

In rest, avem 7,200 g, 69,5 cm, Pt 41,5 si Pc 41,5.

Raluca si Ioana Alexandra 10 oct
http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Danina, schema ta de mese seamna perfect cu programul nostru, bine la noi nu e vorba de san, dar asa ii dau si eu de regula sa pape. Masa de noapte a scos-o singurica de pe la 3 luni, pe vremea aia bea ceai noaptea, acum nu a mai baut de zile intregi, dar nu mai e asa cald in casa.
Naty, nu pot decat sa te incurajez sa stai linistita daca toti ti-au zis ca nu e grav...Nu stiu nimic despre ce spui tu, mie una nici nu mi-a trecut prin cap sa fac vreo ecografie fetei. Cred ca NinaB poate sa-ti dea amanunte. Daca nu citeste da-i macar un PM.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Naty cred ca te inteleg perfect trebuie sa fii tare ca poate nu e asa grav nu stiu ce insemna asta dar imi pare sincer rau ca ti se intampla.
O sa o sun si eu pe dr ta ca sa o vada si ea sa ii stabilesc un alt pediatru ca nu sunt asa multumita de actuala. Ma lasat cu fetita in diaree de mi s-a deshidratat copilu'

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Danina, multumesc pt raspuns. Aici la noi la maternitate nu cred ca au pistol. Oricum poate vb cu cineva sa vina acasa sa ii fac. O sa vedem.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

La multi ani si multi,multi pupici pentru sarbatoritii nostri de azi
Frosa.....super,matusica trebuie sa faca un cadou alb la pui.!!!!!!!!

Herra ...iti tin pumnii ptr optimism.

Cristia vecina mea are o fata(ptr de toate in casa)si ii da 250 000 lei pe ora.Sanatate multa!!!

Cami....Ben este vorbit cu Danny?De cateva zile parca a intrat "in priza " Danny....

Fetelor de ieri Danny a inceput sa silabiseasca....iar azi in timp ce eram in masina si mergeam la doctor(la oftapro si am facut programarea prt interventia la ochisor) a zis TA-TA si ca sa ingelegem bine a mai repetat inca o data..TA-TA...mai mai sa "deraieze" tati de pe traseu cand l-a auzit.....nu pot sa va spun bucurie pe capul lui tati ce era .Asa ca......mami...doar sta toata ziua dupa bubu si are grija de el!!!!!ce treaba are baiatul cu ea!!!!!!!!(glumeam ...si mami este tare fericita)

Noi am mai amanat pentru inca o luna interventia la ochisor pana dupa paste ca sa putem face linistiti vaccinul()saptamana viitoare.

Danny cereale nu prea serveste...nu-i plac...si daca nu-i plac nu-i mai dau.

Acum va las ca am putina treaba pupici

Mergi la inceput