Bebelusi de sept-oct 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!

dragelor...Vlad al meu are 6 luni si 23 de zile; 7200 grame; 71 cm; NU se intoarce/ridica; Nu are dinti; uneori se taraie pe burta - daca ii tin eu palmele sa impinga in ele cu talpile; NU sta in fund - pentru ca mi-a zis doctorita sa nu-l pun decat dupa 7 luni - ei, mai sta si el cate 15 minute in scaunul de masina si cateva minute singurel...A - si (incerc sa) NU-MI FAC PROBLEME!

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Tot am uitat ceva...tb sa iau lecitina.
Fetele care ati folosit Pamp Active Baby..cum sunt? sunt mai buni Total care?

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

LA MULTI ANI Giulia Nicole,Alexandra, Rebecca, Andrei Tudor si Ianis Razvan!

Wow ce ati mai scris.... nu mi-a mers net-ul jumatate de zi si am avut ceva de citit...

Am vazut pozele cu Marc si Radu si pozele cu Ilinca si pozele cu Alexia (Mihaela)... foarte frumoase, iar piticii sunt niste scumpi!

Cristia bine ai revenit si mai asteptam vesti si de la voi... cand se poate! Imi pare rau de operatie... sanatate multa!

Tyaa si eu i-am pus cercei din maternitate... n-am avut probleme... De la Buburuza am comandat chiar din prima zi... la mine n-au fost probleme...
La mine de ex. scrie asa ca nu am nimic in cos: Cosul de cuparaturi este gol NOTA : Credeti ca ati primit acest mesaj din greseala? Va rugam sa va asigurati ca browserul dumneavoastra este setat sa accept cookie-uri Poate asta este motivul... Nu stiu ce trebuie sa faci ... poate stie careva...

Frosa felicitari pentru dintisori! Acum sora ta trebuie sa-i cumpere ceva alb piticului ! Asa sper sa-i iasa si maimutei mele dintii... nici sa nu observ

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Ionella3003, lasa ca o sa creasca si flacaul tau. Vezi..Elisa nu mananca prea multe feluri (legumle deloc, doar asa cum ai zis tu, amestecate cu cereale, si asa, legumele sa fie in catitate mica). Nu stiu cum sa ii dau carnita.Noroc ca mai am lapte.
Roandre, cand o sa ii pun cercei o sa te rog sa imi spui cum sa ii ingrijesc urechile. Ce ma distreaza Alexia ta, cum adoarme...si ruxacul e tare frumusel.
Parca spunea una dintre mamici ca i-a pus cercei fetitei. Mi-e frica sa nu se traga de urechi, sau sa planga prea tare. Nu stiu...poate daca ar fi dupa mine nu i-as pune deloc. A primit cerceii de la nasi. Ne tot intreaba cand o sa-i gaurim urechile.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Ellyane, exact asa imi scrie si mie "cosul de cumparaturi este gol..bla bla bla", dar nu e setat sa nu accepte cookie-uri. Habar nu am...
Apropo, ati cumparat careva sandalutele si papuceii din panza de la Farlin? As vrea sa ii cumpar, nu stiu cum sunt. La noi nu am gasit asa ceva. Am cumparat doar o pereche de sandalute, cam mari, nu sunt din panza. Bune si alea. Poate o sa le poarte si la iarna prin casa.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Ziua buna feteleMultumesc pentru re-primire si raspunsuri!
Cerealele ce nu le vrea Andrei sunt cu mar si morcov si ca sa fiu sincera nici mie nu-mi plac prea tare.O sa incerc sa-i dau si variantele sugerate de voi.
Vorbeati de dintisori ...Pai cred ca noi cu 7dinti la 6 luni jumate suntem in top! Ca lui Andrei i-a iesit primul dintisor la 4 luni si de atunci ii tot ies...Ca ciupercile dupa ploaie.Acum cred ca se pregateste un canin, pentru ca de cateva zile roade tot ce prinde (inclusiv tatzi si degetele lu' mami)
Cat despre performantele motorii: baietu' meu reuseste in sfarsit sa se intoarca usor de pe o parte pe alta, si de pe burtica pe spate.Nu vrea neam' sa se intoarca si el de pe spate pe burtica desi eu i-am tot aratat cum se face.In fundulet nu sta decat maxim 2 min apoi incepe brusc sa bata vantul si cade pe o parte sau in nas.Cel mai mult ii place sa stea la 45 grade, in carucior sau in scaunul de masa.Din pozitia aia de semi sezand se mai ridica el bine in fundulet dar se lasa repede pe spate.
Revenind la problema mea: bona.Eu am oferit 5 mil dar bag de seama ca bonele gasite de agentii vor mai mult...Offff Sper sa gasesc si eu totusi o tanti dragutza pana voi merge la servici...
Interventia pe care am indurat-o a constat in taiat+cusut vagin+perineu.Fara anestezie intrucat alaptez, doar cu analgezie (injectii din aproape in aproape - adica cand incepea sa ma doara rau).O sapt dupa, mi-a fost rau tare, m-am indopat de algocalmin (aveam voie sa iau numai dupa alaptat, ca sa nu intre in laptic).Acum sunt mult mai bine si mai optimista dar tot mi-e ff greu pentru ca nu am voie sa-l iau in brate pe Andrei si ca astfel depind mereu de cineva.Dar nu mai e mult si se ridica restrictiile (la sf lunii).
Va pup,

Cristiana si Andrei (nascut 29 Sept 2004)
http://photos.yahoo.com/c_vaideanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!

Cristiana ! Vroiam sa-ti zic ca cerealele de la Nestle fac cocoloase(dar la bazuc ii plac la nebunie).....nu stiu daca toate, dar astea care le-am luat noi asa sunt(5 cereale)!

Dana(daany) cred ca s-au vorbit piticii nostri cu legumele!Al meu nu le vrea nici sa-l tai! Asa ca mai astept cu legumele........vreo sapt si mai incercam dupa aceea.....problema e ca nu am cum sa-i dau carnea si oul......o sa incerc cu cereale!

Acum se rostogoleste pe paturica de pe jos.......dar nu prea-i ajunge....Ma duc sa-l pazesc ca nu stiu cum reuseste ca tot in cap se sprijineste( cand sta in fundic si se apleaca in fata)!Vaaaaaaaaaiiiii ca tot cu ochii dupa el trebuie sa fiu ca nu sta o clipa locului!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Wow Cristia... 7 dintisori!!!!! Chiar ca sunteti in top!
In legatura cu cerealele... maimuta mea a mancat foarte bine la inceput (timp de aprox. 3 sapt.) cerale Humana cu banana, dar dupa 3 saptamani nu a mai vrut... am zis ca s-a plictisit de alea... i-am luat cu alte fructe, i-am luat simple... am incercat vreo 3-4 feluri de cereale. Nu a mai vrut de nici un fel... asa ca eu am renuntat la cereale ca nu manca...
In legatura cu operatia... imi pare rau... pp ca nici in fund nu prea poti sta... lasa ca trece repede. Sanatate multa!

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

La multe lunisoare bebicilor care mai adauga una azi!

Avem si noi doi dintisori! Cei de jos!

Of, copilul meu nu mai are stare de nici un fel! Cel putin in premergator, ii place sa se bage sub masa , a se duca la prize,la calorifer. Asa ca a trebuit sa baricadez peste tot si sa-i las doar spatiu de plimbat. Dar tot gaseste el ceva.

La mancare trebuie sa-l las pe el sa-si bage mana in castronel ca altfel nu mananca!
Si cand ma gandesc, ca asta-i dar inceputul!

Asteptam sa se faca vremea frumoasa ca sa mai iesim si noi din casa!

Calciu eu ii dau o pastila de calciu lactic pasata in cateva lingurite de ceai, 10 zile in fiecare luna.

Pupici la bebici!

http://photos.yahoo.com/cami0582
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Cristia, sunteti campioni la iesit de dintisori!

Tya, parca Danina i-a pus ultima cercei fetitei. Cu cea mai mare placere iti voi spune cum sa-i ingrijesti urechiusele.
Cat despre Alexia mea...daca nu isi trage ceva pe fata nu se culca!

Frosa, gata ati intrat si voi in clubul dintosilor? Hehehe, tot asa sa-i iasa si urmatorii si sora ta sa-i cumpere ceva alb la copil!

Aissa, trebuie sa te inarmezi cu rabdare si o sa vezi ca dupa o vreme o sa prinda miscarea Alexandra si o sa se intoarca singura si atunci chiar o sa-i placa pe burtica. Alexia mea nu suporta sa stea pe burtica pt ca nu stia ce sa faca. Acum de cand a invatat sa se intoarca singura ii place la nebunie mai ales ca a prins si miscarea cu mainile si face ce vrea ea.
Am incercat si cum descrie Ana s-o determin sa se intoarca dar nu a reusit cu manuta in sus...mai repede s-a obisnuit sa se intoarca pe burta si apoi sa-si traga mainile de sub ea. Ideea e sa razi cu ea, sa o ia ca pe o joaca....cat despre vomitat, te inteleg perfect dar incearca sa faci miscarile astea inainte sa-i dai sa pape si nu dupa ce a papat si poate nu mai vomita asa mult. E drept ca si Alexia mea mai scotea mancarica dar asta era pretul pt a invata ceva.

Mai fetelor, se apropie BABY EXPO si vad ca nimeni nu mai zice nimic.
Mai fac o ultima strigare: DUMINICA, 17 aprilie 2005, ora 12.30 sunteti de acord cu intalnirea? Locul sa fie in fata Salii Polivalente.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput