Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nush ce caut in vizita pe la voi. Anca, asa am "patit" si eu cand am ramas gravi cu Silvia, un ciclu mai maro, mai bej, putin cantitativ si a durat vreo 3 zile. Nu vreau sa-ti dau sperante inutile, dar te costa doar vreo 50.000 sa mai faci un test peste cateva zile. Sanii ti-au ramas "plini"/mari/durerosi sau s-au usurat? Daca nu ti s-au "usurat" iti strongly recomand un test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

musete...poate fi si semn de sarcina...in multe cazuri exista o usoara sangerare maronie cand se fixeaza sarcina
Tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Fetele - va pe toate de salut!
Va urez un we placut si cu surprize deosebite de cele de pana acum.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Lavi, esti dragutza
Dar a inceput duminica, dar cateva picaturi. Si sa zic ca ceva mai mult in zilele urmatoare. Inclusiv azi.
Deci am destule zile.
Despre sani????
Nu stiu ce sa spun...s-au mai "relaxat" un pic.

Ma rog, am sa mai fac un test (am mai facut 1 si duminica inainte sa vina).

Mersi frumos!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Marina - am citit si eu (ne spusese doar ca i-a reusit inseminarea; probabil ca zilele astea a facu eco), iar Amparo a scris acolo ca a aflat ca va avea gemeni. Oricum, e normal sa fie surprinsa.
Uite surpiza pentru inseminate si viitoare-inseminate!
Bravo ei!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Si eu vreau gemeni .Da' vad ca nu sunt in stare sa fac nici unul!
pe toate si week-end placut

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor neata..sunt in ziua 28 si temp. a scazut cu 0.2...la 36.8...asa ca azi vin rusii...nu-i nimic..ca am un alt plan de bataie pentru luna asta, asa ca-i astept eu pe nemernici si am sa-i bat cu propriile lor arme pina la urma...va pupic pe toate..ma apuc de smotru...va scriu mai tirziu..

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Amparo va avea gemeni???? Bravo ei!!!! 2 dintr-o lovitura!

Dar mie mi-a spus ca a avut un singur folicul de 18, inainte sa faca Pregnylul!!

Oricum ar fi, sper sa le fie fie bine.

Si pentru voi, moisicilor, un week-end placut si scotetzi nasucurile afara sa vedetzi ce frumos e

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

THEA nu dispera draguto , va iesi el soarele si pe straduta ta ! Imi pare rau ca-ti faci ganduri ptr hypertiroidie si sper ca totul sa fie ok . Multumesc ptr incurajari si ptr explicatii , am inteles ca amandoua vor sa spuna acelasi lucru (laparo-celioscopie) pupicei !
CATA spor la treaba , totusi nu freca prea tare cu "smotruiala" ca vei decolora totul pe unde vei trece ... asa mi se intampla si mie cand imi vin "teribilii" sa semneze condica de prezenta 1 data la luna , ce mai trag cu chiulul , ei au voie ! Iar cu termometrul cred ca husbendul tau are de ce sa fie "gelos" si al meu tot asa , nu putea sa vada ca-mi iau temperatura (bazala) , am inteles ca la voi se ia vaginal...?! Oricum in ambele sensuri e...dezagreabil , eu nu ma mai "otravesc" cu luatul temp. mai ales ca dr mi-a spus ca nu e necesar , poate-n cazul meu , nu stiu !
Oricum e mai bine asa ! Noi mai avem un pic (28.04) data fatidica se apropie cu pasi grabiti si sincer nu stiu ce sa cred ca va fii , dupa 6 ani ??? , iar incep acel drum lung , anevoios si ce-i drept nu cu acelasi "avant" pe care-l aveam inainte , o fi varsta de vina , habar n-am ! Om trai s-om vedea ! Eu iti doresc multa fericire si fie ca dorinta ta sa se realizeze-n curand
ROXEE draguta mica ... imi pare tare rau !!! Mi-e gandul la tine si n-am cuvinte ca sa ma exprim ca sa-ti spun cat de trista sunt ptr tine ! Totusi exista ...speranta , si ma bucur ptr tine ca esti optimista si...viata e plina de surprize , uneori mai putin placute , pe care trebuie sa le afruntam cu tarie ! Te si te strang in brate , chiar daca virtual , tu inchide ochii un moment si imagineaza-ti ca se intampla cu adevarat !
LILIANA dulcica , e bine daca se poate schimba dr la voi , ca aici medicii care au "monopolul procreatiei asistate" dat fiind faptul ca nu sunt numerosi si mai ales ca ei sunt raspanditi in intreaga tara , in aprox. 10 centre de acest fel (CECOS) , iar aici in departamentul unde locuiesc nu este decat unul , si ala la 30 de km , deci eu trebuie sa ma aplec si sa fac trat cu cel inceput , care e f competent nu pot face comentarii in sensul asta ! Iar laparoscopia si coelioscopia (celioscopie) vad ca e acelasi lucru , m-am lamurit , numai ca mie mi-e frica de anestezie , mi-e frica sa nu ma mai trezesc , nu stiu de ce am frica asta-n mine si n-o pot scoate deloc ! Oricum nu voi scapa asta e mai mult ca sigur si cu cat data se apropie cu ata sunt mai nelinistita ! Am inteles ca sotiorul tau va pleca-n delegatie , si vei ramane singurica , draga de tine ! Sper nu ptr mult timp ! Sa stii ca nu ma supar deloc ca-i spui Alex lui al mic , doar sotul are pretentia asta , eu nu ! te si numai bine !
BETTYCA dragutica mea , imi pare tare rau ca suferi de alergie si vad ca destul de severa , dar sigur se poate aranja cu trat , eu cunosc femei care au , si care iau medicamente exact aceleasi ca si tine (aerius) si alte denumiri , tot anul sunt obligate sa le ia si chiar cunosc una care e insarcinata , medicul i-a adaptat trat. i-a dat ca si ptr copii si nu se plange de nimic ! Nu-ti fa giji totul se va rezolva ! Sa stii ca imbarbatarea ta o simt foarte puternic si-ti multumesc din suflet , dulci de tooooot !!!
RELYA draga mea iti multumesc ptr lamuriri si ca te-ai interesat ptr mine , esti o dulce ce mai ! Si eu la randul meu iti doresc BAFTA MAXIMA si daca pot sa-ti dau un sfat , nu-ti lua gandul de la "proiectul" bb , nu renunta ...lupta-te , vei reusi sigur ! Te cu mult drag !
INDY te si sa fie de bine pe 20 cand va fii data "limita" ... ok ?
ANCA tratamentele pe baza de plante , homeopatia e f buna , si la noi sunt multi care se trat ptr fel si fel de boli prin asa ceva , dar chestia e ca totul incepe sa "functioneze" , cam la 1 luna 2 de la inceputul acelui trat ! Iar partea proasta a problemei este ca medicina pe baza de plante nu e recunoscuta si din cauza asta nu este compensata de stat , iar o vizita costa intre 25-30 euros , nu stiu cam cat ar veni la voi ! In orice caz aici merge bine ,oamenii se duc din ce in ce mai multi la asa medici si chiar mai departe , nu stiu daca exista la voi dr magnetizatori , care nici nu te atinge si-ti spune ce ai si cum si de unde vine sau cu ce sa te tratezi , e ciudata chestia , dar ... merge !
MUSETEce mai faci ? Am inteles ca esti la a 35a zi dupa laparo ? Cum te simti ? Sper ca ok , te si numai bine si pupicei dulci la toate fetele IULIA DECA VERONICI SHYLILI AMELY MADYN MARINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mi-era dor de voi fetelor... In ultima vreme am avut o gramada treaba la "scarbici" si din pacate inca voi mai avea niste saptamani cumplit de grele...tineti-mi pumnii. Dar am reusit sa recuperez cu toate mesajele...
M-am intristat rau cand am aflat de tine Roxee , stiu asa de bine prin ce treci...si totusi am o admiratie imensa pentru optimismul tau. asta imi dovedeste ca esti o luptatoare si vei reusi curand sa devii mamica asa cum ne dorim toate...Daca vrei un umar dar si o incurajare sincera, sunt langa tine...pana vei trece la mamici. Pup dulce
Teo mi-ai lipsit mult si ma bucur din suflet ca ai revenit si ca esti bine. de micile probleme...nu-ti face griji ca vor disparea, ai sa vezi. Cu asteptatul meu inca o luna, stiu ca ai dreptate dar...inca nu stiu ce sa fac. Zilele astea ar trebui sa-mi vina rusii. pana imi trec am timp sa ma gandesc. Te pup dulce
Cata nu fii suparata, curaj, rusii trec repede, si luna viitoare e o luna, si inca mult mai norocoasa, o sa vezi... optimista noastra draga
Indy tu ce mai faci? ce e pe 20?
Aileene, esti raza noastra de soare...Tu ne incurajezi pe rand, nu stiu ce s-ar face fetele fara tine. Pupici dulcica noastra
Saptamana viitoare sper sa avem vesti mai bune.
Va pup pe toate Liliana, Betica, Shylili, Anca, Musete, Relya, Deca, Iulia,Veronici, Madyn si mii de scuze daca am uitat pe cineva...

Mergi la inceput